izamig 07.10.10, 22:16 mąż musi kupić sobie bilet i nawet nie wiem z której strony zabrać się za szukanie. Najbliższde lotnisko mamy w Katowicach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudia020707 Re: polećcie jakieś tanie linie lotnicze 07.10.10, 23:27 To zależy do jakiego mista leci Ja też mam najbliżej Katowice a musze latać do Krakowa lub Wrocławia Poszukaj tutaj www.ryanair.com/pl book.wizzair.com/Default.asp?slid=clear&language=PL Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: polećcie jakieś tanie linie lotnicze 07.10.10, 23:30 Może tutaj www.norwegian.com/pl/ Wiesz co najlepiej zadzwoń na lotniska i zapytaj jakie linie latają do Norwegii i sprawdz na internecie Odpowiedz Link
ewlinp Re: polećcie jakieś tanie linie lotnicze 08.10.10, 01:49 najlepiej norwegian, tylko bilety jak zwykle najtańsze na conajmniej miesiąc, dwa przed wylotem. Odpowiedz Link
ewlinp Re: polećcie jakieś tanie linie lotnicze 08.10.10, 02:06 hmm ale jednak norwegian wyloty ma tylko z warszawy i krakowa. może zobacz w jakichs wyszukiwarkach tanich lotów np tu: www.skyscanner.pl/ Odpowiedz Link
fassollka Re: polećcie jakieś tanie linie lotnicze 08.10.10, 07:28 do Pyrzowic jedzie się naprawdę niewiele krócej niż do Balic, poważnie. Sprawdzałam kilka razy. Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: polećcie jakieś tanie linie lotnicze 08.10.10, 10:58 o!!! do balic jedzie sie zdecydowanie szybciej niz do pyrzowic. Odpowiedz Link
guciowamama Re: polećcie jakieś tanie linie lotnicze 08.10.10, 10:52 Izamig gdzie Twoj maz w Norwegii bedzie mieszkal? Odpowiedz Link
izamig guciowamama 09.10.10, 07:47 okolice Oslo miejscowość się nazywa Asker. A czemu pytasz? Odpowiedz Link
guciowamama Re: guciowamama 09.10.10, 13:45 Izamig prosze Cie nie placz tylko posluchaj: Wiem, ze teraz jest Tobie bardzo ciezko oswoic sie z mysla, ze Twoj maz wyjezdza. Zapewniam Cie, ze pod jego nieobecnosc dasz sobie ze wszystkim swietnie rade (my - kobiety mamy cos w sobie takiego co w trudnych warunkach mobilizuje nasze wszystkie sily). Pomysl, ze jemu tez jest ciezko zostawic Was - swoje najukochansze skarby - i pojechac do pracy gdzies daleko, gdzie bedzie sie musial we wszysto wdrozyc. Podejrzewam, ze tez mysli czy da sobie rade, czy spelni sie w nowej pracy i czy Was nie zawiedzie. Jesli moge cos podpowiedziec: Jezeli Twoj maz bedzie tam mial wystarczajaco duze mieszkanie to absolutnie polecalabym , zebyscie dojechali do niego jak juz sie zaaklimatyzuje. Mozecie to potraktowac jako fantastyczna przygode i szanse. Oprocz tego, ze bedziecie razem mozecie pozwiedzac, podpatrzec norweskie realia, posmakowac ich zycia ich obyczajow. Asker nie jest duza gmina ale z pewnoscia znajdziecie tam cale mnostwo atrakcji dla dzieciaczkow. I jeszcze jedno sobie tu zasugerowac: Napisalas, ze Twoj maz bedzie mial pensje duzo wyzsza niz w Polsce. Zapewne tak bedzie. Pamietajcie tylko o tym, ze o ile Ty z maluchami bedziesz mieszkala w Polsce to w zasadzie bedziecie prowadzili dwa gospodarstwa domowe - czyli oprocz wyzszej pensji wzrosna tez wydatki (i dojda nowe jak chocby bilety samolotowe). Tak czy inaczej jestem pewna, ze dasz sobie ze wszystkim rade. Czego zycze Ci z calego serca - guciowamama- mieszkajaca w Szwecji :-) Odpowiedz Link