malea1 30.12.10, 07:32 Z pracy of course. Ale dziś ostatni dzień, więc trzeba się wziąc do roboty. Miłego dnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: Kawka gorąca 30.12.10, 09:17 herbatke poproszę,jak zimno brrr wróciłam z zakupów i widziałam szaleńców bez czapek,w więkoszosci były to panie. Zabieram sie za obiadek bo juz przed 11sta muszę znowu wyjsc.Miłego ciepłego dnia! Odpowiedz Link
alcea3 Re: Kawka gorąca 30.12.10, 09:37 Ja tez dziś ostatni dzień. Na szczescie! Wczoraj w pracy dopadła mni3e migrena, trzyma do dzis... poszlam spac o 17 wstałam o 21 umyłam się i poszłam dalej spac... Dobrze, ze dziś juz koniec tygodnia:) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Kawka gorąca 30.12.10, 09:43 Witam się i ja:) Dopiero wstaliśmy, więc kości rozprostowuję. Jaasiek wcina płatki, i ogląda ciekawskiego Goeorga, ja juz po sniadanku, bo antybiotyk trzeba łyknąc, teraz kawka i zmykam sie odświeżyć. Dzis w planie zakupy i do pracy, bom juz zdrowa:) Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim:) Odpowiedz Link
aga_junior Re: Kawka gorąca 30.12.10, 09:46 Herbatka gorąca z miodem. Kawka była rano z M. Wczoraj przeżyliśmy z M wieczór jakiego chyba w naszym życiu nie było. Rany dziś już świat jest inny, ile własnych wartości odkryłam na nowo, ile swoich sił odzyskałam... Nie mogłam spać z emocji (takich pozytywnych). Teraz mnie żołądek boli i nie potrafię o niczym innym myśleć. Ciężki rok, dziwnie się kończy, co będzie dalej... Miłego dnia dziewczynki ;-) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawka gorąca 30.12.10, 10:36 Kawa z miodem. Dziś z rana dałam sobie utoczyć krwi w ramach badań okresowych. A teraz kończę kawę i zamiast patrzeć na prasowanie (jak wczoraj) biorę się za robotę :) Miłego dnia! Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Kawka gorąca 30.12.10, 10:54 Hura! Wyspaliśmy się! Wszyscy! Dałam Jankowi fenistil na noc (f3f dzięki :)) i spał non-stop 12 godzin :)) Dziś krosty u chłopców dużo mniej swędzące, ale za to mamy nową atrakcję. Janek ma zapalenie napletka, więc czekają nas płukanki. Oj.... Poza tym Małż mnie wkurza. Ostatnio nie da się z nim dogadać. Egoista cholerny. pogdatunek jeden.... wrrrr Aga!!!! Pisz coś, bo ciekawa jestem jak można się "podkręcić pozytywnie" :) Miłego dnia! Odpowiedz Link