malgorzatasz 28.06.06, 10:53 wczoraj ktos wyrzucil malca z samochodu...nie moge go zatrzymac niebawem wyjezdzam i PILNIE potrzebuje znalezc dla niego dobry dom...mam zdjecia pieska piszcie na adres : maugo@poczta.onet.pl lub dzwoncie 607 897 387 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmarusia Re: SUKAM DOMU DLA PIESKA 28.06.06, 17:02 Jak to dobrze,ze malemu sie nic nie stalo !! Ze sie nim zaopiekowalas !! Ja nie znam nikogo,kto chcialby pieska,ale napisz na Dogomanie: www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=28 lub napisz do mnie : mmarusia@gazeta.pl GG 78560 przeslij zdjecia - ja malucha tam wstawie. Jesli Ci sie bardzo spieszy to moge rowniez wystawic psiaka na allegro. czekam na kontakt. PROSZE ,NIE ODDAWAJ PSA DO SCHRONISKA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dizy13 Re: SUKAM DOMU DLA PIESKA 28.06.06, 20:18 hej, wyslij rowniez zdjecia do mnie, to rozesle znajomym, moze wspolnymi silam znajdziemy dom dla pieska. Moj mail dpazdzior@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
mmarusia Re: SUKAM DOMU DLA PIESKA 29.06.06, 09:27 Zdjecia poszly.Szczeniak jest sliczny,podobny moim zdaniem do sznaucerka,ma taka szorstka siersc.Po spojrzeniu widac,ze bystrzacha.2 zdjecia to malo,a na dodatek drugie nie otwiera sie calkiem u mnie :( Jesli sie uda,to w piatek(jutro) zrobie mu sama fotki. Juz wstawiam malucha na Dogomanie Odpowiedz Link Zgłoś
agnesha Re: SUKAM DOMU DLA PIESKA 01.07.06, 16:29 Hej i co z tym pieskiem?Znalazł już dom? Może ja bym go wzięła? Odpowiedz Link Zgłoś
mmarusia Piesek ma juz dom!! 02.07.06, 21:01 Maly ma juz dom!!szczeniak byl sliczny-mix yorka ze sznaucerem.Nie wiem,co za bestia wyrzucila go z samochodu,grrrr!! Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatasz Re: Piesek ma juz dom!! 04.07.06, 08:50 ciesze sie strasznie...zle mi bylo z ta mysla ze trafi do schroniska...od kiedy mam swojego piesa zle znosze takie sytuacje, moge ze spokojnym sumieniem ze posiadanie zwierzaka rowna sie posiadaniu dzieka, pojawiaja sie takie puchate cztery lapy i wywracaja Twoj swiat do gory nogami. Trzese sie za kazdym razem jak pomysle ze cos mogloby mu sie stac, kiedys lekko potracil go samochod a ja przeplakalam pol dnia nie dlatego ze pieskowi cos sie po tym potraceniu stalo ale dlatego ze uswiadomilam sobie ze gdyby cos sie stalo to ja umarlabym z rozpaczy...Ktos moze pomyslec glupie...ale jakie prawdziwe:) pozdrawiam wszystkich posiadaczy czworonoznych kudelkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmarusia Re: SUKAM DOMU DLA PIESKA 02.07.06, 21:03 agnesha napisała: > Hej i co z tym pieskiem?Znalazł już dom? Może ja bym go wzięła? Jesli chcesz pieska to zajedz do legnickiego schroniska.Sa tam male,srednie i duze psy czekajace na kochajego wlasciciela,ktoremu odwzajemnia uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś