gismol77 10.01.11, 17:54 Ulcia mam lekarza w przyszły poniedziałek w kato. wizyte mam rano i zastanawiam się nad jakims hotelem nierujnujacym kieszeni acz nie szczurownią no i żeby jakoś w pobliżu tej zabrskiej był. pomożesz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fassollka Re: fasolka 10.01.11, 18:44 ja Ci tego hotelu mogę poszukać oczywiście... ale zapraszam też do siebie. Od poniedziałku mam ferie, zawiozę Cię do lekarza :-) Odpowiedz Link
gismol77 Re: fasolka 11.01.11, 09:24 Ty na serio? byłoby mi pewnie dużo milej niż w najlepszym hotelu. ale nie wiem jeszcze jak będę jechać czy komunikacją zbiorową czy własnym bolidem, uzależniam to od warunków pogodowych. a jakbym jechala autem to trafie do Ciebie (mój mąż nie może znaleźć gps (sic!))? Odpowiedz Link
fassollka Re: fasolka 13.01.11, 10:53 Hej, będę w weekend w domu - zapraszam serdecznie. Komunikacyjnie się nie martw, telefonicznie pomogę, lub wyjadę po Ciebie samochodem. I powiedz mi, co sobie życzysz na kolację/śniadanie? :) Odpowiedz Link
gismol77 Re: fasolka 13.01.11, 20:53 Ale się cieszę Ula, no i ten kryształowy żyrandol... co do moich życzeń kulinarnych to chleb przywiozę swój i jak dasz trochę masła to będzie git ;) ale przyznam, że rozczuliłaś mnie tą troską. zadzwonie w sobote wieczorem. ale fajnie, że się spotakmy, jakiś jasny punkt w tym całym lekarzu Odpowiedz Link
fassollka Re: fasolka 13.01.11, 21:44 fajowo! zaprzątam służbę do czyszczenia żyrandoli i srebrnych sztućców :-) Odpowiedz Link