alcea3 24.01.11, 18:29 Dziewzyny wczoraj byłam w Biedronce i własnie jest gra typu Memory Frmy Raversburger na licencji z roznymi bajkami. Ja akurat kupiłam Hello Kitty. Młoda zachwycona!! Gramy dużo, a ona nie ma dośc :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_a Re: Gra Memory z Biedronki polecam! 24.01.11, 18:58 też mamy Hello Kitty, wszystko mamy z Hello Kitty albo Księżniczkami... ugh... A swoja drogą rajstopy z Księżniczkami fajne w Biedronce kupiłam, super są. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Gra Memory z Biedronki polecam! 24.01.11, 19:23 ee_a napisała: > też mamy Hello Kitty, wszystko mamy z Hello Kitty albo Księżniczkami... ugh... > A swoja drogą rajstopy z Księżniczkami fajne w Biedronce kupiłam, super są. Ja mam Hello kitty bo Malwa lubi,ale przede wszystkim dlatego,ze tylko takie babskie były ;) Odpowiedz Link
andzia84 Re: Gra Memory z Biedronki polecam! 24.01.11, 19:30 ja też kupiłam, z kubusiem puchatkiem żeby taki unisex był :) Odpowiedz Link
enya81 Re: Gra Memory z Biedronki polecam! 24.01.11, 20:51 Fajne widziałam, tylko ja wcześniej w lidlu kupiłam takie większe z autami i Szym też zachwycony! Odpowiedz Link
latortura Re: Gra Memory z Biedronki polecam! 25.01.11, 13:14 kupuje tam chemię na fv i zawsze patrze co "rzucili" ;) zobaczyłam te memory i zaraz wzięłam bo pamietałam, ze na allegro były po 30 zł czy raz tyle, my mamy samochody ale myślę, czy by nie wziąść jeszcze stacyjkowa ;) o dziwo większy wybór dla chłopców - toz to niemozliwe ;))) Odpowiedz Link
pabia_a Re: Gra Memory z Biedronki polecam! 25.01.11, 19:42 mamy z autami:) u nas na okrągło kot w worku garanny Odpowiedz Link