Dodaj do ulubionych

coffe or tea?

06.02.11, 09:00
zapraszam, ja popijam herbatkę, dzieci się bawią, zaraz biorę się za sprzątanie bo mieszkuje u mnie pies mamy i strasznie się brudzi wszędzie. Plan na dziś: wizyta u ojca, spacer a poza tym nic :) a jutro Centrum Nauki Kopernik
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: coffe or tea? 06.02.11, 09:03
      Kawa mocna, gorąca...poprosze.
      I nadzieję, na lepszy dzień.
    • lucy_cu Re: coffe or tea? 06.02.11, 09:10
      Nienawidzę lutego i sierpnia. Zawsze w tych miesiącach dzieją się jakieś złe rzeczy, które dotykają mnie albo bliskie mi osoby. Wiem, zbieg okoliczności. Ale teraz Amelka- taka chora, Malutka.
      Głowa mi pęka trzeci dzień z rzędu, jestem zupełnie nie do życia. No nic.
      Z myslami o Amelce i gorącym życzeniem zdrowia dla niej zacznijmy tę niedzielę. Oby była lepsza dla Malutkiej.
      • anmroz Re: coffe or tea? 06.02.11, 09:25
        Witam się z kawą.
        I ja wciąż czekam na dobre wiadomości o Amelce. Niech już nadchodzą!
        Za chwilę zabieram się za gołąbki, potem odwiedzę babcię w szpitalu.Reszta dnia z moimi urwisami.

Maciuś, maj 2010
        Michał, lipiec 2007
        Martyna, grudzień 1999
      • alcea3 Re: coffe or tea? 06.02.11, 09:28
        Witam się na szybko.
        Zaraz ucekam na poranek bajkowy do ina z Malwiną. Obiecany jeszcze za czasów ospy :)
        Nie wiem dlaczego nie wyswietla mi się strona Amelki od 3 dni:(
        Czy tylko mnie?? Pewnie moj net znow blokuje strony ;/
        • cui Mnie też się nie wyświetla 06.02.11, 09:29
          • lucy_cu Mnie też nie. 06.02.11, 09:38

• cui Re: coffe or tea? 06.02.11, 09:28
      To i ja kawę poproszę.
      Co tu mądrego napisać, kiedy dzieją się rzeczy tak bardzo niezależne od nas...
      Miłego - mimo wszystko - dnia, Dziewczyny.
      • zabka11 Re: stronka Amelki 06.02.11, 09:37
        chwilowo nie działa, jakies zawieszenie, czy zmiany serwera, dokładnie nie wiem. Ma działać, wkrótce.
        Pozdrawiam
        • burdziaa niedzielnie 06.02.11, 09:42
          Dosiadam sie z herbatka i zyczeniami dla Amelki-zasnelam z mysla o niej,budzilam sie w nocy,ech.... wieje mocno,chłopaki poszli na spacer,mam nadzieje ze ich nie zwieje. A ja gotuje bo dzisiaj mam duzo gosci.
          • takatoszymura Re: niedzielnie 06.02.11, 11:26
            Po pierwsze całusy dla Amelki. Mam nadzieję, że już lepiej- bo nic nie wiem, nie wyświetla mi się strona.
            Dziś leniwy dzien, gotowac mi sie nie chce, więc rozmrażam rosół dla dzieci, a my zjemy Lidlowską lazanię.
            Ciesze się że jutro poniedziałek, dzieciaki idą do przedszkola, mam nadzieje że odsapnę trochę od nich bo od listopada byli chyba 2 tygodnie w przedszkolu. A ja na okrągło z nimi. Mam mnóstwo rzeczy do załatwienia, zaczynam jutro od NFZ, bo chcę załatwic dla Szymona sanatorium.
            Miłej niedzieli!
            • klarysa007 Re: niedzielnie 06.02.11, 11:45
              Druga kawa.
              Położyłam się wcześnie jak na mnie, bo już o północy. Budziłam się chyba ze 6 razy, a w końcu nad ranem zasnęłam mocno i dospałam do 9.30. I niestety wcale się nie wyspałam. Amelka mi się śniła, taka roześmiana jak na zdjęciu. Będzie dobrze, BĘDZIE tylko musimy poczekać. Jeszcze troszkę poczekać, cierpliwie. A póki co jakoś przetrwać ten dzień i nie zwariować.
              • aga_junior Re: niedzielnie 06.02.11, 11:56
                myślami jestem z Amelką
                bezradność jest straszna w takich sytuacjach :(
              • lucy_cu Re: niedzielnie 06.02.11, 11:56
                Masz rację, Klarysko, trochę czasu jej trzeba dać, żeby to przewalczyła. I przewalczy.
                Ale i tak biegam i sprawdzam co kwadrans, czy nie ma nowych- dobrych!- wieści ze szpitala.
                Wy pewnie też co chwilę zerkacie...
    • zalasso Re: coffe or tea? 06.02.11, 13:31
      Powiem Wam, że ani mi się kawy dziś nie chce
      • malea1 Re: coffe or tea? 06.02.11, 15:59
        Musiałam zajrzeć co u Amelki. Niech już nastąpi przełom.
        Poza tym to już nie wiem co napisać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka