Dodaj do ulubionych

Białe winko (wczesno?;) wieczorne

20.04.11, 19:03
Tak na rozluźnienie, rozrzadzone sokiem jabłkowym....wniosek o kredyt złożony, jeszcze niestety 2 dokumenty trzeba donieśc w pt, ale damy radę.
Banki sie prześcigają w ofertach, jak nie ten to inny, nie ma obawy:)
Dzień zwariowany, kolejny za nami, winko popijam i myśle o błogim lenistwie niedzielno-poniedziałkowym;0)....bo niestety przede mną 3 dni, mega fizyczno-pracowe....
A jak Wami minął ten dzień...pytam i na zdrowie kochane stawiam po kieliszeczku:)
Obserwuj wątek
    • takatoszymura Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 19:14
      To ja poproszę nie w kieliszeczku, tylko w kuflu to wino! Cierpię na "zespół napięcia", więc wino bedzie OK, dziś wrzuciłam już w siebie frytki, ciastka, chipsy, smażonego kurczaka....żegnajcie utrcone w zeszłym miesiącu kilogramy (5!). Teraz mam apetyt na tosty (i męża).
      Miłego wieczoru!
      • alcea3 Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 19:17
        Tosty tez bym zjadla :)
        Leze w domu na L4 z angina...
        • klarysa007 Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 19:40
          Posuń się Alcea to się moje zapalenie krtani do Twojej anginki przytuli :D
          Ja poproszę grzecznie tylko jeden kieliszeczek winka. Najlepiej taki, który widziałam ostatnio w sklepie Deko i miał w środku jakieś 20 pisanek :) Właściwy litraż na dziś :P
          Kaszelek mnie wciąż dusi, katarek zaglucił już cały mózg i w związku ze związkiem spis leży odłogiem razem z porządkami przedświątecznymi. Za to wymówka jest to świetna, bo nawet moja teściowa nie waży się odezwać słowem jak słyszy mój seksowny bas :D
          Dla zdrowotności pożarłam w ramach kolacji cykorię z twarożkiem czosnkowym i mogę leczyć oddechem hihihiiiiiiiiiiiiiiii BUZI :D
          • leluchow1 Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 21.04.11, 08:13
            To i ja się przytulam... z zatokami i Klacidem zamiast kielonka :-)
        • szaszanka21 Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 19:42
          Ja tez winka się z checią napije bo jakis kryzys ( brat ramzesa) mnie dopadł :)
          Jak dobrze,ze perspektywa "zielonej trawki" jest!!!!
          • maryjka60 Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 19:54
            ja też poproszę coś mocniejszego bo mnie szwagier wcurwił (przepraszam za bluzga) i teraz drę koty z mężem na odwieczny temat: pożyczyć czy nie. Lej Ania szerokim gestem.
            • alcea3 klarysa 20.04.11, 20:04
              leczysz oddechem?? zionij kochana :))
            • alcea3 maryjka 20.04.11, 20:04
              dobry zwyczaj nie pozyczaj
            • malea1 Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 20:05
              Ja też chcęęęęę. Tylko za chwilkę, jak się pozbędę młodego z pokoju. Już, już się zbierają z m. do spania. Więc dziewczyny zostawcie trochę. Albo nie, dużo. Mam dzisiaj dość swojej pracy. Długo tak nie pociągnę.
              Zapomniałabym, że do oblewania jest dostanie się Antka do przedszkola publicznego.
              No to na zdrówko.
    • delfina7 Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 20:19
      To ja lecę do Was z piwskeim , a co?:D Czekam na męża w pachniącym domku . Trzy dni tyrki porządkowej po intensywnym szyciu dało mi w kość , alem spełniona. no prawie , bo wczoraj przy podelawniu nowlaijek na moim warzywniaku z prowizorycznej jeszce studni straciłam moje okulary :/ Patrzyłam jak zniakją w głebinie jak Tytanic;) Co prawda już od dawna powinnam odwiedzic okuliste , a i zmianę lekko przyniszczonych oprawek planowałam w najbliższych miesiącach , więc... Fart , ze mam zpas starsiawych , bo wada niewielka , alem przywykła i bez okularów jak bez majt;)
      • takatoszymura Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 20:35
        Pomysł ze studnią i okularami jest super;-) Chyba powinnam tak wrzucić swoje- w końcu zmobilizowałabym się do zakupu nowych!
      • tri-mamma Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 20:37
        Winko stawiam imieninowe dzisiaj :))
        Dzień wypadł pozytywnie. Odkurzyłam samochód, posprzątałam przed domem i jest teraz tak ładnie :)
        No i rowerki jak codzień zaliczone, szaleństwo ogródkowe tyż. Jest superr!!

A teraz lecę do M, bo czeka :)) Udanego wieczoru :))
    • cui Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 20:34
      Rany! Ale mam ochotę się zalkoholizować! Polej Ania, ale z gestem :)
      Kolejny intensywny dzień za mną. Czekam na święta i chwilkę wytchnienia. I na ładną pogodę :)
      Takatoszymura! Spełnij zachciankę ;)
      • takatoszymura Cui 20.04.11, 20:38
        Pomalutku spełniam swoje zachcianki! Zamiast tostów zjadłam bułę z pomidorem, rzodkiewką i cebulką (dla mnie to orgazm kulinarny), jednak lepsze niż tosty. Podlewam białym winkiem. Co do reszty- czekam aż potomki usną...;-)
        • zabka11 Re: Ależ mi się rozpite towarzycho dzis trafiło;). 20.04.11, 21:00
          ....do jednej, niepełniej, ...a raczej juz pustej butelczyny winka;0....jeszcze prezentu urodzinowego:)
          Widzę, że wszystkie mamy dość...ups...przerwa... Jas poleciał zęby myć, idę...bo pół tubki zje....
          • myrtille Re: Ależ mi się rozpite towarzycho dzis trafiło;) 20.04.11, 21:10
            Ale jesteście.
            5 lat nie piję alkoholu, i kolejne 5 mnie pewnie czeka:)
        • malenkie7 Re: Cui 20.04.11, 21:19
          a ja bym sie z Wami dobrego drinka napiła. moze byc mohito, z duzą ilością brązowego cukru i mięty.
          zaliczylam dzis kolejny trening, pozniej umylam w mieszkanku okna, a po poludniu spacer z młodym zakonczony upadkiem (młodego) i wyrżnięciem czołem w krawęznik.
          w efekcie - między brwiami ma guza wielkości sliwki.
          strachu sie najadłam. teraz maluch spi obok mnie, na kanapie - a ja co chwila zerkam, czy cos z nim nie tak.
    • takatoszymura Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 21:14
      Zabka, nie martw się, tu wina nie braknie- jakby co, to zawsze można męża do nocnego, albo na stację wysłać po następne!
      • burdziaa Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 22:02
        pijaczki :)
        • anmroz Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 22:37
          I ja poproszę odrobinę. Wszystkie dzieci mam chore i kupę pracy, oprócz domowej oczywiście. Ech... nie chcę więcej narzekać, więc grzecznie napiję z Wami :)

Maciuś, maj 2010
          Michał, lipiec 2007
          Martyna, grudzień 1999
          • ankas4 Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 22:51
            Ja tez sie napiję, a moze piwo z sokiem malinowym dodatkowo, kto chce niech podstawia kufle, szklany:) itp... odpoczywam, dzis dwa pomniki doszorowywałam, plery mnie bolą...
            • lilka.k Re: Białe winko (wczesno?;) wieczorne 20.04.11, 23:04
              Własnie sączę po warsztatach. Ale będzie mi ich brakowało...chyba tego najbardziej.
              Antek ma chyba, ale to takie chyba chyba AZS...od kilku dni ma skórę jak papier biały....dziś pediatra nie potwierdziła, muszę to jeszcze skonsultować. Na razie może to alergia? Cholera wie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka