Dodaj do ulubionych

Herbatka wtorkowa

21.06.11, 07:58
z truskawkami rzecz jasna :) mufinki leżą i się patrzą,dobrze że dwie ostatnie.
Piękne słońce za oknem,niech już powrócą upały bo wybieramy się na 4 dni nad morze :)
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: Herbatka wtorkowa 21.06.11, 08:07
      Kawka pracowa. Dziś już pięknej za oknem, i spokojniej u mnie. O 15tej spełnienie marzeń moich dziś nastąpi, jutro jeszcze kilka pilnych papierkowych spraw, w celu uruchomienia kredytu, i myślę, że mogę się cieszyć i planować...dalsze cele...wszak kolejny osiągnięty;)

Pozdrawiam Forumki serdecznie i obiecuję dziś zrobić podsumowanie finansowe Amelkowej Loterii...przepraszam za opóźnienia.
    • lilka.k Re: Herbatka wtorkowa 21.06.11, 08:08
      Witam się z latte (genialna mi wychodzi) ;).
      Zaraz maluję paznokcie, Piotrkowi podrzucę dzieciaki do biura i będą z nim pracować, a ja mam kilka fot do zrobienia, oby się udało, choć to nic niezobowiązującego, ale trzeba się pchać wszędzie ;)
      • aga_junior Re: Herbatka wtorkowa 21.06.11, 09:12
        Melisa z pigwą i miodem. Mam zakwasy na plecach po ostatnich wyczynach :-/ ale się nie poddaje jutro znowu aerobic.
        Dziś ostatni dzień w szkole z plecakiem i jutro już zakończenie roku. Maciek nadal fioletowy, zdrapał największą krostkę :-/
        Ponieważ nadal siedzimy w domu w środę chyba zorganizujemy babskie piżama party :-) trzeba dzisiaj coś wymyśleć i ogarnąć mieszkanko ;-)
        Za oknem chłód i słońce. Mi taka pogoda odpowiada bo nad morze nie jadę :D
        Miłego dnia dziewczynki.
        • joannakw Re: Herbatka wtorkowa 21.06.11, 09:50
          Witajcie
          Dziś kawa pracujaca, mocno... miesiac sie konczy a ja jestem w lesie, wieczorem muszę sie spakować, bo jedę na kilka dni do Wawy. Wczoraj było zakonczenie imprezowe przedszkola, małody dostał dyplom, spiewał podczas cześci artystycznej swoja piosenkę " Jejku rower" pózniej grill, bigos, ciastka i zabawa taneczna - impreza była super...
          Pozdrawiam i Miłego Dnia
          • cui Re: Herbatka wtorkowa 21.06.11, 10:40
            Kolejny fatalny dzień...
            Filozoficznie napiszę, że nikt nie wie, co go czeka za rogiem.
            Dojadam pomarańczę i wracam do pracy.
            Miłego dnia!
    • lipiec_2007 Re: Herbatka wtorkowa 21.06.11, 12:10
      dawno z wami nie pilam:)

mam wolne dwie sekundy to sie dolacze do herbaty i muffinkow. moja mala debiutuje u dziadkow przez kilka dni, a ja jestem sam ze starszakiem. boze, jaka to roznica! bycie tylko z samoobslugowym 4-latkiem to relaks:)
      • malenkie7 Re: Herbatka wtorkowa 21.06.11, 12:49
        własnie pochłonęłam koszyczek malin.
        przede mną, obok mnie, i za mną papiery. mnóstwo tego. dużo pracy.
        napilabym sie dobrej latte.
        w szafce tylko firmowa neska i mleko z kartonika, ktorego nie lubie.
        ale przynajmniej co jakis czas swieci slonce, wiec nie jest najgorzej.
        milego dnia!
      • szaszanka21 Re: Herbatka wtorkowa 21.06.11, 12:53
        Herbatka z miodem :)
        Hurraaa dzisiaj zawiesiłam na "kołku" mundurki służbowe bo po raz ostatni w tym sezonie byłam na porannych audycjach.
        Jeszcze tylko wypisywanie świadectw dzisiaj a jutro całusy,uściski i pożegnania na 2 miesiące:))
        Już powolutku zaczynam myśleć o zasłużonej labie ;)))
        A i polewam szampana wieczorkiem bo chcę z Wami oblać pewien niezwykle dla mnie zaskakujący sukces :))
        MIłego popoludnia dziewczynki.
        • maryjka60 Re: Herbatka wtorkowa 21.06.11, 13:57
          to ja się chętnie wieczorem napiję :)
          Dzieciuchy karnie zagonione do spania bo już były niemożliwe i teraz od godzinki błogi spokój. Na Mazurach wieje ale przynajmniej słonko świeci więc jak się obudzą to idziemy na spacer a potem na basen. Wczoraj jak byłam z nimi sama na basenie to upadłam i tak huknęłam głową o podłogę, że nie wyskoczyła mi śliwka tylko grucha i do teraz w zasadzie głowa mnie boli, gdybym uderzyła o jakiś kant to....... Więc wypiję wieczorem za projektantów, którzy w imię estetyki robią śliską podłogę wokół basenów.
          • aga_junior Re: Herbatka wtorkowa 21.06.11, 14:22
            Kawa popołudniowa
            jakieś zmulenie mnie złapało.
            Kurczę jakiś taki smętny dzień, małe kłopoty w pracy i z moim tatą, który nic nie chce mówić. Dobrze, ze w czwartek jego imieniny to zrobię mu przymusowe spotkanie i wybadanie sytuacji :-/
          • aga_junior maryjka60 21.06.11, 14:23
            gdzie jesteście na tych mazurach?
            • maryjka60 Re:aga_junior - w Ostródzie 21.06.11, 14:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka