Dodaj do ulubionych

Lipcówkowy bazar PERFUMOWY

30.06.11, 14:39
Wiele z Was ma perfumy stojące na pólce, które nie są waszym zapachem (czasem to nietrafiony prezent, czasem zakup na szybko).
Kiedyś od jednej z forumek odkupilam takie perfumy, ja przeszczęśliwa bo za rozsądną cenę kupiłam mój ukochany zapach, a forumka mam nadzieję że też bo pozbyła się stojącej zawalidrogi, a za kasę mogła kupić ten jej wyjątkowy zapach.

Może w tym wątku wpisujmy zapachy zalegające na toaletkach, wraz z ceną i stopniem zużycia (bo to nie muszą być zapakowane flakony, czasem pół butelki leży i wietrzeje).

W tytule posta proponuję wpisywać rodzaj, a w treści pozostałe informacje.

A naszło mnie na tego posta gdyż właśnie jestem w fazie poszukiwań nowego zapachu, mam swoich faworytów i czekam na wasze propozycje.
Obserwuj wątek
    • metanira La Perla J'aime 30.06.11, 15:18
      Połowa flakonika 30 ml, a że zwęża się ku górze, więc ok 20 ml.

Magda, fajny pomysł :)
      • olus-ia80 Re: La Perla J'aime 30.06.11, 17:18
        to może ma ktoś perfumy Samsara ?
        Chętnie je nabędę
        • metanira Re: La Perla J'aime 30.06.11, 18:02
          Olusia, nie wprowadzaj zamętu ;P Już myślałam, że chcesz moją Perłę ;)
    • dorka3078 Re: Lipcówkowy bazar PERFUMOWY 30.06.11, 18:04
      mam na sprzedaż męskie Karla Lagerfelda Photo woda toaletowa poj.125 ml kilka razy psiknięte ,mężowi nie podpasował prezent na urodziny
      • mama_ditte Re: Lipcówkowy bazar PERFUMOWY 01.07.11, 22:53
        A ja bym z chęcią kupiła w dobrej cenie Dolce Vita Christian Diora może być lekko używany
    • marigold222 Gucci Rush II 01.07.11, 11:58
      nawet nie otwarta butelka- chyba 75 ml albo nawet 100.
      Kiedyś bardzo mi sie podobał, teraz jakoś mniej, drugiej butelki nie zdążyłam otworzyć
      • maadga marigold222 Re: Gucci Rush II 01.07.11, 14:32
        to jest ta czerwona (bordowa) i jaką cenę chcesz jeśli możesz prześli zdjęcie na gazetowego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka