Dodaj do ulubionych

Soczki wtorkowe

08.11.11, 08:30
Ja juz tradycyjnie z sokiem,chłopaki po nalesnikach ja sobie dojem potem :) Słonca tak pięknego jak u nas Wszystkim życzę !I Zdrowia !
Obserwuj wątek
    • leluchow1 U nas ... 08.11.11, 08:49
      Słońce , mgła i szron. Cudnie na tej mojej wsi.
      I ... słuchajcie mamy 8 listopada a moje dzieciaki miały 2 razy katar! W ub roku byliśmy już po eurespalu, antybiotyku, bańkach i krótko przed rtg płuc. Aż cholera boję się cieszyć.

Buziaki i dobrego dnia
      • kamamama2 Re: U nas ... 08.11.11, 09:15
        ja też dziś soczek pomarańczowy - na energię i optymizm
        czuję się już całkiem dobrze, Rupert też
        do tego gigantyczna porcja stresu, bo mam sytuację nierozwiązywalną
        ale dla równowagi słońce w głowie też mam :)
        miłego dnia
        • klarysa007 Re: U nas ... 08.11.11, 09:29
          Kawka z dużą ilością mleka.
          Dzieciaki w placówkach, a ja się usiłuję obudzić. Kiepsko się śpi słysząc w głowie własny oddech ale na szczęście rano uszy się ciut odetkały i mam już tylko podwójne echo własnego głosu, a nie potrójne :) Nie mam pomysłu na obiad i jakaś niedokołysana dziś jestem ale za oknem słonko, a wieczorkiem spotkanie z moimi dziewczynami więc na pewno się pozbieram :)
          • zalasso Re: U nas ... 08.11.11, 09:53
            Kawa bezkofeinowa, za to pełna złości. Nie udał się mój plan i jestem bardzo zła :( muszę wymyślić plan B.
            tymczasem biorę się za robotę, bo mam same tyły, miłego dnia
            • ankas4 Re: U nas ... 08.11.11, 10:10
              Ja dziś stawiam kawę, z mlekiem slodką! zaraz lecę na targ, muszę kupić jakieś świeże warzywa na obiad, + chce poszukać dla siebie zwyklych spodni dresowych za jakąs normalną cenę, bo wczoraj przeszłam się po galeriach we WRO i uwazam, ze to co się tam dzieje, to gruba przesada, bo oczywiscie są spodnie niby dresowe...bo obszyte jakimiś naszywkami...i kosztują w granicach 100 zł..., a jak znalazłam zwykle faktycznie spodnie w sklepie sportowym to kosztowały okolo 250 zł... jakaś masakra, a ja chcę zwykłe dresy, aby wygodnie chodzić po domu, mam nadzieję,że na targu znajdę za maksymalnie 40 zł.

Piękny dzien, piękne słońce, a słyszałyście ,że od czwartku ma być mróz?
              • ewlinp Re: U nas ... 08.11.11, 10:33
                witam się z herbatką pracową, dalej dom w gruzach - remont w toku a gdy przychodzi czas wyjscia do pracy ubieram się na strychu (bo tam jest obecnie cała moja garderoba)... i ten pył wszechobecny.... aaaa
                zdecydowanie niechętnie wraca mi się do domu, M oddelegowany... siedzę i napawam się ciszą.
                Miłego i spokojnego!
              • f3f Re: U nas ... 08.11.11, 10:42
                oj ankas bo w spodniach (nawet dresowych) z galerii nie chodzi sie po domu ;) tylko przechadza prezentując metkę bądź logo po "ekskluzif" sali "fitnez" lub ostatecznie deptaku jak już na karnet nie starczy ;)
    • aurinko Re: Soczki wtorkowe 08.11.11, 13:17
      Pączek zamiast kawy bo kawa popołudniowa na mieście dziś będzie :) Do tego paracetamol + spray przeciwbólowy - jakiś nerwoból wlazł mi w łopatkę. Ale coś mi się zdaje, że długo przy kompie nie posiedzę bo pełzak mi się do wyłącznika dobiera :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka