Dodaj do ulubionych

KOnrad Gaca ?????

12.01.12, 10:46
Koleżanka schudła 25 kg w 4 mce. A odchudzała się od zawsze i od zawsze z takim samym skutkiem. Teraz wygląda tak że nie poznałam jej na ulicy. Normalnie laska. Cudotwórca jakiś, czy co?
Obserwuj wątek
    • uczula Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 10:49
      a ja chce tylko 5 kg...echhhhh
      dowiedz sie jak to zrobila :)
      • leluchow1 Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 10:53
        korzystała z tego jego serwisu sos - odchudzanie czy jakoś tak.
        • f3f Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 12:40
          poszukałam troche info i wygląda mi że jest to jakaś modyfikacja diety białkowej + ćwiczenia + wsparcie konsultanta (dietetyk, psycholog etc)

tu przykład diety (jak pisałam mocno białkowej):

Cudowny sposób pani Ani
          śniadanie - płatki owsiane, jajka, pieczywo żytnie, musli
          drugie śniadanie - owoce
          obiad - schab pieczony, piersi z kurczaka, cielęcina
          kolacja - biały ser, ryba pieczona
          Do tego dochodzą różnorodne ćwiczenia uzależnione od poprawy formy, spadku wagi i pomiarów tkanki tłuszczowej
          - bieżnia
          - rowerek
          - fitness
          - trening specjalistyczny

z tego artykułu: www.fakt.pl/Ta-Polka-schudla-80-kg-Jak-to-zrobila-,artykuly,85030,1.html
          • leluchow1 Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 12:46
            Czyli Dukan w wersji mocno light :-)
          • lipiec_2007 Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 13:24
            nie no widze, ze weglowodany sa w tej diecie - patrz sniadanie i pieczywo zytnie.

W ogole podobno najlepiej jesli sniadanie sa weglowodanowo-bialkowe, a kolacje juz tylko bialkowe
            • leluchow1 Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 13:28
              dlatego piszę że w wersji light :-)
              • mama_ditte Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 13:35
                to raczej SB takie ,podobny repertuar do mojego
              • annat4 Re: KOnrad Gaca ????? 29.01.12, 22:43
                Jestem na tej diecie i z light nie ma nic wspólnego. light to m.in bez tłuszczu a tu sa tzw. dni tłuszczowe.
    • aurinko Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 14:34
      Jak ktoś nie ma silnej woli, samozaparcia i nie chce zmienić sposobu żywienia, to żaden "cudotwórca" nie pomoże ;)
      Ja rozpoczęłam 10 dni temu odchudzanie, ale bez szaleństw, wiem, z jakich rzeczy jestem w stanie bez wysiłku zrezygnować i tego się trzymam. Póki co mam -2kg, znając siebie zgubię jeszcze 2-3kg w przeciągu kolejnych 2 tygodni i stanę ma jakieś 4-6 tyg. w miejscu. Zawsze w takim martwym punkcie rezygnowałam, teraz zamierzam się zaprzeć, przeczekać ten najtrudniejszy okres i do 1 lipca zgubić 10kg, nie polegając na dietach, dietetykach, wspomagaczach i magikach. Przypomnijcie mi ten wątek 1 lipca, może odszczekam to co napisałam haha ;)))
      • aga_junior Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 17:48
        aurinko

Ja po 3 dniach diety też mam 2 kg mniej i wiem, że poniżej 60 będzie mi ciężko zejść ale tym razem mam zamiar się zawziąć :D
        • malenkie7 Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 18:19
          żadne Dukany, kopenhaskie czy inne dziwaczne nie sprawią, że ładnie schudniemy i utrzymamy wymarzoną diete. co do Dukana to w ogole mam złe zdanie, bo to jakaś masakrytyczna dieta, niszcząca nerki,wątrobę...
          tylko rezygnacja ze złych nawyków, systematyczne posiłki i troche ruchu - ma sens.
          w jednym z wątków dziewczyny pisaly o książce:
          merlin.pl/Jedz-pysznie-chudnij-cudnie-Poradnik-dietetyczki-hedonistki_Magdalena-Makarowska/browse/product/1,912256.html?gclid=CKvOr5r-yq0CFUGIDgodf199gQ
          jest naprawde swietna, kupilam, przeczytalam i sie w niej zakochałam.

przyznam sie, ze zrezygnowanie ze słodkowsci i ciagłego podjadania bylo dla mnie trudne, byly dni, kiedy o mało co nie płakałam - ale da sie.
          do tego zoomba i jest fajnie.
          tylko trzeba wytrwac:)
    • solaris31 Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 20:05
      czytałam o jego diecie na różnych forach, no i tak w sumie to sama nie wiem :? widzę podobieństwo do Dukana, którego nie akcpetuję, podoba mi się wprowadzenie ćwiczeń, ale sama dieta - no cóż, przez tydzień pierwszy wsuwa się smażoną na smalcu karkówkę, moja watroba by tego nie zniosła :)

informacji o odchudzaniu Gacy jest sporo w necie.
    • leluchow1 No widziałam tę dietę... 16.01.12, 13:40
      myślę, że nie da się na niej nie schudnąć, ale żeby smacznie i łatwiutko było to nie powiem.
      • solaris31 Re: No widziałam tę dietę... 16.01.12, 23:45
        na żadnej diecie nie jest łatwo :( bez tony samozaparcia nie wyjdzie nic niestety :( nie zawsze jest też smacznie, ale co poradzić .

nie wiem dokładnie, co Gaca proponuje po tej karkówce, więc trudno mi się określić.

ale cokolwiek by nie mówić - zrzucenie wagi jest jedną z trudniejszych rzeczy do realizacji. z drugiej strony- nagroda jest za ten trud bardzo cenna ;)

ja już ze swoją zaczęłam walczyć, robię drugie podejście, i oby było skuteczniejsze, bo inaczej tłuszcz mnie zabije zwyczajnie :( zrzuciłam już 3 kg, i Gaca nie ma z tym nic wspólnego ;) jeszcze jakieś 20 i będzie git :D
        • leluchow1 Re: No widziałam tę dietę... 17.01.12, 10:23
          solaris31 napisała:

>
          >
          > nie wiem dokładnie, co Gaca proponuje po tej karkówce, więc trudno mi się okreś
          > lić.
          >
          NO ta karkówka przewija się regularnie, obok płatków owsianych, gotowanego kurczaka, warzyw i twarogu. Wszystko do przejścia ale zapach smalcu... No i to podejscie indywidualne .... jest jak w NH mają 10 różnych diet i dają ludziom jak leci , różnica polega na czasie. jeden je coś w II tyg inny w III ale ani składniki ani porcje nie różnią się niczym.
          No ale mam koleżankę laskę - to nie ulega kwestii.
          • solaris31 Re: No widziałam tę dietę... 17.01.12, 11:10
            fakt, dieta skuteczna jest - widziałam w tv, chyba w tvn-ie. nie do uwierzenia po prostu.

dla mnie sam smalec jest ok :) tylko że moja watroba ine bardzo go lubi ;)

ja próbuję po swojemu, wolno i spokojnie. może się w końcu uda. grunt to motywacja i siła do walki z samym sobą.
            • aga_junior Re: No widziałam tę dietę... 17.01.12, 18:15
              Mi się wydaje, że schudnięcie może i nie jest bardzo trudne (oczywiście wymaga ciężkiej pracy) ale utrzymanie tej wagi "po" przez dłuższy to jest dopiero wyczyn.
              • leluchow1 Re: No widziałam tę dietę... 17.01.12, 19:28
                A mnie sie wydaje że jedno i drugie jest cholernie trudne
          • annat4 Re: No widziałam tę dietę... 29.01.12, 22:49
            Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. Owszem składniki się powtarzają (niby jakim cudem miałyby się nie powtarzać :)) ale ilości są dobierane do aktualnych spadków wagi konkretnej osoby. Stosuję sama i mam kontakt z innymi, którzy stosują. Efekty są rewelacyjne a karkówka ze smalcem odpowiednio doprawiona ziołami jest smaczna. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka