leluchow1 12.01.12, 10:46 Koleżanka schudła 25 kg w 4 mce. A odchudzała się od zawsze i od zawsze z takim samym skutkiem. Teraz wygląda tak że nie poznałam jej na ulicy. Normalnie laska. Cudotwórca jakiś, czy co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uczula Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 10:49 a ja chce tylko 5 kg...echhhhh dowiedz sie jak to zrobila :) Odpowiedz Link
leluchow1 Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 10:53 korzystała z tego jego serwisu sos - odchudzanie czy jakoś tak. Odpowiedz Link
f3f Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 12:40 poszukałam troche info i wygląda mi że jest to jakaś modyfikacja diety białkowej + ćwiczenia + wsparcie konsultanta (dietetyk, psycholog etc) tu przykład diety (jak pisałam mocno białkowej): Cudowny sposób pani Ani śniadanie - płatki owsiane, jajka, pieczywo żytnie, musli drugie śniadanie - owoce obiad - schab pieczony, piersi z kurczaka, cielęcina kolacja - biały ser, ryba pieczona Do tego dochodzą różnorodne ćwiczenia uzależnione od poprawy formy, spadku wagi i pomiarów tkanki tłuszczowej - bieżnia - rowerek - fitness - trening specjalistyczny z tego artykułu: www.fakt.pl/Ta-Polka-schudla-80-kg-Jak-to-zrobila-,artykuly,85030,1.html Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 13:24 nie no widze, ze weglowodany sa w tej diecie - patrz sniadanie i pieczywo zytnie. W ogole podobno najlepiej jesli sniadanie sa weglowodanowo-bialkowe, a kolacje juz tylko bialkowe Odpowiedz Link
mama_ditte Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 13:35 to raczej SB takie ,podobny repertuar do mojego Odpowiedz Link
annat4 Re: KOnrad Gaca ????? 29.01.12, 22:43 Jestem na tej diecie i z light nie ma nic wspólnego. light to m.in bez tłuszczu a tu sa tzw. dni tłuszczowe. Odpowiedz Link
aurinko Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 14:34 Jak ktoś nie ma silnej woli, samozaparcia i nie chce zmienić sposobu żywienia, to żaden "cudotwórca" nie pomoże ;) Ja rozpoczęłam 10 dni temu odchudzanie, ale bez szaleństw, wiem, z jakich rzeczy jestem w stanie bez wysiłku zrezygnować i tego się trzymam. Póki co mam -2kg, znając siebie zgubię jeszcze 2-3kg w przeciągu kolejnych 2 tygodni i stanę ma jakieś 4-6 tyg. w miejscu. Zawsze w takim martwym punkcie rezygnowałam, teraz zamierzam się zaprzeć, przeczekać ten najtrudniejszy okres i do 1 lipca zgubić 10kg, nie polegając na dietach, dietetykach, wspomagaczach i magikach. Przypomnijcie mi ten wątek 1 lipca, może odszczekam to co napisałam haha ;))) Odpowiedz Link
aga_junior Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 17:48 aurinko Ja po 3 dniach diety też mam 2 kg mniej i wiem, że poniżej 60 będzie mi ciężko zejść ale tym razem mam zamiar się zawziąć :D Odpowiedz Link
malenkie7 Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 18:19 żadne Dukany, kopenhaskie czy inne dziwaczne nie sprawią, że ładnie schudniemy i utrzymamy wymarzoną diete. co do Dukana to w ogole mam złe zdanie, bo to jakaś masakrytyczna dieta, niszcząca nerki,wątrobę... tylko rezygnacja ze złych nawyków, systematyczne posiłki i troche ruchu - ma sens. w jednym z wątków dziewczyny pisaly o książce: merlin.pl/Jedz-pysznie-chudnij-cudnie-Poradnik-dietetyczki-hedonistki_Magdalena-Makarowska/browse/product/1,912256.html?gclid=CKvOr5r-yq0CFUGIDgodf199gQ jest naprawde swietna, kupilam, przeczytalam i sie w niej zakochałam. przyznam sie, ze zrezygnowanie ze słodkowsci i ciagłego podjadania bylo dla mnie trudne, byly dni, kiedy o mało co nie płakałam - ale da sie. do tego zoomba i jest fajnie. tylko trzeba wytrwac:) Odpowiedz Link
solaris31 Re: KOnrad Gaca ????? 12.01.12, 20:05 czytałam o jego diecie na różnych forach, no i tak w sumie to sama nie wiem :? widzę podobieństwo do Dukana, którego nie akcpetuję, podoba mi się wprowadzenie ćwiczeń, ale sama dieta - no cóż, przez tydzień pierwszy wsuwa się smażoną na smalcu karkówkę, moja watroba by tego nie zniosła :) informacji o odchudzaniu Gacy jest sporo w necie. Odpowiedz Link
leluchow1 No widziałam tę dietę... 16.01.12, 13:40 myślę, że nie da się na niej nie schudnąć, ale żeby smacznie i łatwiutko było to nie powiem. Odpowiedz Link
solaris31 Re: No widziałam tę dietę... 16.01.12, 23:45 na żadnej diecie nie jest łatwo :( bez tony samozaparcia nie wyjdzie nic niestety :( nie zawsze jest też smacznie, ale co poradzić . nie wiem dokładnie, co Gaca proponuje po tej karkówce, więc trudno mi się określić. ale cokolwiek by nie mówić - zrzucenie wagi jest jedną z trudniejszych rzeczy do realizacji. z drugiej strony- nagroda jest za ten trud bardzo cenna ;) ja już ze swoją zaczęłam walczyć, robię drugie podejście, i oby było skuteczniejsze, bo inaczej tłuszcz mnie zabije zwyczajnie :( zrzuciłam już 3 kg, i Gaca nie ma z tym nic wspólnego ;) jeszcze jakieś 20 i będzie git :D Odpowiedz Link
leluchow1 Re: No widziałam tę dietę... 17.01.12, 10:23 solaris31 napisała: > > > nie wiem dokładnie, co Gaca proponuje po tej karkówce, więc trudno mi się okreś > lić. > NO ta karkówka przewija się regularnie, obok płatków owsianych, gotowanego kurczaka, warzyw i twarogu. Wszystko do przejścia ale zapach smalcu... No i to podejscie indywidualne .... jest jak w NH mają 10 różnych diet i dają ludziom jak leci , różnica polega na czasie. jeden je coś w II tyg inny w III ale ani składniki ani porcje nie różnią się niczym. No ale mam koleżankę laskę - to nie ulega kwestii. Odpowiedz Link
solaris31 Re: No widziałam tę dietę... 17.01.12, 11:10 fakt, dieta skuteczna jest - widziałam w tv, chyba w tvn-ie. nie do uwierzenia po prostu. dla mnie sam smalec jest ok :) tylko że moja watroba ine bardzo go lubi ;) ja próbuję po swojemu, wolno i spokojnie. może się w końcu uda. grunt to motywacja i siła do walki z samym sobą. Odpowiedz Link
aga_junior Re: No widziałam tę dietę... 17.01.12, 18:15 Mi się wydaje, że schudnięcie może i nie jest bardzo trudne (oczywiście wymaga ciężkiej pracy) ale utrzymanie tej wagi "po" przez dłuższy to jest dopiero wyczyn. Odpowiedz Link
leluchow1 Re: No widziałam tę dietę... 17.01.12, 19:28 A mnie sie wydaje że jedno i drugie jest cholernie trudne Odpowiedz Link
annat4 Re: No widziałam tę dietę... 29.01.12, 22:49 Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. Owszem składniki się powtarzają (niby jakim cudem miałyby się nie powtarzać :)) ale ilości są dobierane do aktualnych spadków wagi konkretnej osoby. Stosuję sama i mam kontakt z innymi, którzy stosują. Efekty są rewelacyjne a karkówka ze smalcem odpowiednio doprawiona ziołami jest smaczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link