Dodaj do ulubionych

Poniedziałkowe słodkości

13.02.12, 07:05
Babka piaskowa na deser do tego melonowa herbatka na rozgrzanie- miłego zdrowego tygodnia Wszystkim!Juz mysle o Tłustym Czwartku :)
Obserwuj wątek
    • borowka78 Re: Poniedziałkowe słodkości 13.02.12, 07:16
      Dosiadam się z pracoweą herbatką. Za oknem pięknie śnieg pada i nie ma już takiego mrozu, cudnie jest :)
      dzieciaki u dziadków, a my z męzem się relaksujemy ;-)

Burdzia, nie kuś słodyczami, ja od 3 tygodni na diecie jestem :):):) tłusty czwartek to już w ogóle wymazuje z kalendarza ;-)

miłego dnia kochane!
    • burdziaa Re: Poniedziałkowe słodkości 13.02.12, 07:34
      Borówka Ty się tak nie relaksuj :P
      A ja obejrzałam Żelazną Damę,no boska jest Meryl Streep!
      • borowka78 Burdzia 13.02.12, 07:46
        a właśnie, że będę :P

Ja wczoraj obejrzałam " I ze Cię nie opuszczę"- całkiem fajny, a pojutrze ide na Idy marcowe :)
        a dzisiaj na zumbe, jutro na łyzwy.

RELAKSUJE SIĘ ;-)
    • narttu Re: Poniedziałkowe słodkości 13.02.12, 07:57
      co wy wszystkie z rana takie wychodzace?
      U mnie kawa i do roboty bo i w pracy kupa roboty i dyplom na mnie zerka ze skrotow na pulpicie..
      • borowka78 Re: Poniedziałkowe słodkości 13.02.12, 08:00
        nie ma dzieci to korzystam ;-)
        • zabka11 Re: Poniedziałkowe słodkości 13.02.12, 08:09
          Witam Słodkie Dziewczyny:)
          ja tez dziś na słodko...ciasto czekoladowe do kawki rano zjadłam:)
          Już w pracy, ale dziś fajny dzień od rańca miły, no...gdyby nie to ćmienie w głowie, ale ibuprom zaraz pewnie zadziała:)
          Miłego dnia Kochane:)
          • malenkie7 Re: Poniedziałkowe słodkości 13.02.12, 08:17
            Witam!
            Kawa wypita, w planach pieczenie ciasta marchewkowego, później zajecia SI i logopeda z młodym, a wieczorem wypad ze znajomymi do Hard Rock Cafe na koncert:)
            Miłego dnia!
    • klarysa007 Re: Poniedziałkowe słodkości 13.02.12, 08:24
      Kawa na dzień dobry. Marta znów płakała rano, że nie chce do przedszkola :/ Moja królewna nie chce tam chodzić odkąd jest nowy, rozrabiający na całego, chłopiec. Na dodatek poranna dyskusja z synem i ciśnienie na cały tydzień mam podniesione. Chyba muszę zjeść coś słodkiego!
      • kamamama2 Re: Poniedziałkowe słodkości 13.02.12, 10:18
        Rozalka po 3 tygodniach do przedszkola poszła ufffffffff na szczęście jak na skrzydłach
        kończę kawkę, dużo zadań na dziś, a jutro wreszcie do pracy
        dobrego tygodnia dziewczyny
        • ankas4 Re: Poniedziałkowe słodkości 13.02.12, 10:33
          No to i ja się dosiadam z Inką:) - Lucy mi codziennie smaka robiła:) , to sobie zakupiłam, piję, pyszna jest- dzięki Lucy za przypomnienie tego świetnego napoju ,mniam! więc stawiam kto ma ochotę!

Dzis odwiozłam Tymka na bal przebierańców:) jak on to mówi, poleciał jak na skrzydłach, a ja się delektuję spokojem w chacie:), miłego dnia!!!
        • leluchow1 Re: Poniedziałkowe słodkości 13.02.12, 10:44
          U nas dziś pierwsza noc z kotem :-) Kot jest superaśny. Wali się na bok, brzuch wywala, chłopaki zachwycone. Jedynie na psa buczy i prycha a pies potulnie pozwala mu poprychać, choć widzę, że chciałby się chłopak pobawić.
    • klaudia020707 Re: Poniedziałkowe słodkości 13.02.12, 10:30
      Przez ciaze, karmienie piersia i brak picia kawy tak sie nauczylam, ze najpierw herbata i sniadanie. Kawa bedzie pozniej, jak mlody pojdzie na drzemke a do tego pyszne ciasto marchewkowe z przepisu Dorotus.
      Klaudia od dzisiaj ma tydz. ferii, pogoda raczej wiosenna niz zimowa...z czystym sumieniem musze przyznac ze zimy w Szkocji w tym roku nie bylo i smutno mi z tego powodu buuu
      • leluchow1 Re: Poniedziałkowe słodkości 13.02.12, 10:48
        A i powiem wam... że... 10 dni temu powinnam dostać a nie dostałam :/ Boje się iść do apteki. :-)
        • narttu HA 13.02.12, 11:32
          juz do apteki! bieegiem :)
          • aga_junior Re: HA 13.02.12, 13:32
            dosiadam na chwilkę. My od rana w biegu. Byłam już z młodym u lekarza i ma wirusówkę, która na szczęście podobno już się leczy, do środy ma zakaz przedszkolny. Ugotowałam zupkę, wrzucając ziemniaki wpadła mi miska do wrzątku, rany dobrze, że się nikt nie oparzył. Cała kuchnia w tartej marchewce. Połowę już umyłam a teraz idę na drugą :-/
            Młody dostał w prezencie pieniążki i chciał za to kupić robota. Pojechaliśmy z nim do sklepu i zakupił sobie jaki chciał mimo że ja obstawiałam na innego. Teraz siedzi, jęczy, że on chce do sklepu jeszcze raz bo ten jest "głupi" (trochę dla niego za delikatny)i chce ten "żółty" (ten który ja wybrałam). Sytuacja powtarza się już któryś raz i zawsze sobie obiecuję, że nie kupię żadnego chłamu mimo że młody chce i zawsze mu ulegam. A teraz za słaby charakter będę słuchać jęczenia do wieczora :-/

leluchow no wiesz jak mogłaś nam to napisać!!!! :D
            • zalasso Re: HA 13.02.12, 14:02
              Herbatka, bo ograniczam kawę. Dziwna pogoda, dziwny nastrój, dziwny dzień, hehe

Miłego dnia
              • 27agnes72 dość słodyczy 13.02.12, 19:27
                Tak mówię ciągle ale ciągle jem....Dziś mamy 19. rocznicę ślubu. Było ciasto i Malibu i ciasteczka.................a za chwilę Tłusty Czwartek a jutro Walentynki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka