Dodaj do ulubionych

"second handy" w naszym mieście

29.01.07, 09:29
W Świeciu coraz więcej second handów! Który najfajniejszy?? Może zacznę
korzystać jak mi podpowiecie..
Obserwuj wątek
    • Gość: PCK Re: "second handy" w naszym mieście IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.07, 10:23
      Tylko u nas najlepszy towar.Prima sort.
    • Gość: nie polecam Re: "second handy" w naszym mieście IP: *.eranet.pl 29.01.07, 10:48
      żadnego :/ kupilam kiedys ciuch w lumpeksie w swieciu, byla to bluzka, miala
      nawet mete. mimo to wypralam ja trzy razy zanim zalozylam.. i co?? dostalam
      jakiejs wysypki!! do dzis jestem na tabletkach alergicznych, mimo ze wczesniej
      nie mialam na nic uczulenia. naprawde lepiej wybierz sie do normalnego sklepu i
      nie ryzykuj :( pozdrawiam
      • Gość: Możek Re: "second handy" w naszym mieście IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.07, 19:47
        Może miałaś jakiś intymny kontakt z przypadkowym osobnikiem i teraz ta wysypka
        to część spuścizny owegoosobnika?
    • jestemciekawa2 Re: "second handy" w naszym mieście 30.01.07, 09:35
      Nie wierzę że nie ma tu nikogo kto ubiera się w lumpeksikach. Napiszcie czy
      warto i gdzie, proszę.
      • Gość: Import Albania Re: "second handy" w naszym mieście IP: 83.238.147.* 30.01.07, 13:39
        Wszyscy się ubierają tylko nikt nie chce powiedzieć żeby konkurencji nie było.
        • Gość: lumpeksiarz Re: "second handy" w naszym mieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:35
          Ja się ubieram w lumpeksach. Kupuję spodnie, bluzki, koszule, swetry,
          marynarki. Najczęściej odwiedzam lumpeks naprzeciwko ośrodka kultury i przy
          Urzędzie Skarbowym. Zawsze można tam coś fajnego znaleźć. Może niektórzy
          powiedzą, że to uzależnienie i kompletna szajba. Moim zdaniem lepsze to, niż na
          przykład uganianie się na coraz to nowszymi komórkami. Pozdrawiam.
    • Gość: zorka Re: "second handy" w naszym mieście IP: *.stk-net.pl 31.01.07, 23:52
      z tymi lumpeksami to plaga szczegolnie na aleji jana pawla!
      • Gość: Wujas Re: "second handy" w naszym mieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:35
        zorka napisała:
        > z tymi lumpeksami to plaga szczegolnie na aleji jana pawla!

Troche szacunku dla tego wielkiego człowieka. Chociaż imiona naszego papieża
        napisałabyś dużymi literami.
        I nie "aleji" tylko "alei".
    • jestemciekawa2 Re: "second handy" w naszym mieście 03.02.07, 11:31
      czekam wciąż na opinie!!
    • wyssana.z.palca Re: "second handy" w naszym mieście 04.02.07, 10:43
      kawalek za dworcem jest super second hand. co kilka dni swiezy towar, ciuchy
      vero mody czy orsay czasmai sie trafiaja. naprawde mozna zanlezc super perelki!
    • jestemciekawa2 Re: "second handy" w naszym mieście 04.02.07, 17:31
      Czyli co, ogólnie lepiej jest iść do takiego gdzie ciuszki są na wagę czy do
      takiego z wyceną? Tam gdzie wycenione najczęsciej chyba są lepiej wyeksponowane
      i ładnie powieszone??
      • jestemciekawa2 Re: "second handy" w naszym mieście 07.02.07, 20:40
        ?????????????
      • wyssana.z.palca Re: "second handy" w naszym mieście 09.02.07, 15:04
        tak, wycenione sa powieszone, wyeksponowane, w starej szafie sa nawet manikiny.
        a tak gdzie sa na wage czesto sa po prostu w jakis koszach itd. tak ciezko isc
        sie samemu przejsc, poszperac? na forum sie niczego konretnego nie dowiesz.
    • Gość: ciuk Re: "second handy" w naszym mieście IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.07, 22:48
      mam pare rzeczy w szafie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka