Dodaj do ulubionych

kawa lub herbata

13.03.12, 07:06
zieeew. Ida mnie doprowadza do szalu- nie wiem ile ina spi ale duzo mniej niz my. Jakies lazenie w nocy, budzi i nas i siostre bo ma "zly sen" (co jest wymowka bo dopiero sie polozyla i w 3sek ma zle sny). Ja nie mam w ogole cierpliwosci do nocnych przepraw...
Wiec kawa. Jutro mam negocjacje w firmie i albo mi dadza wypowiedzenie albo zaproponuja rotacje wewnatrz firmy. Sama tez szukam roboty wewnatrz ale wyglada na to ze latwiej mi bedzie znalezc cos poza firma. Jedno jest pewne- musze sie zaczac cenic..
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: kawa lub herbata 13.03.12, 07:23
      :))) Narttu- bardzo dobrze Ci robi to zwolnienie. To ostatnie zdanie sobie wydrukuj i noś ze sobą, a już najlepiej wdrukuj sobie w łebek. :) Powodzenia- trzymam kciuki za fajną robotę.

Zdrowego, dobrego dnia wszystkim!
    • klarysa007 Re: kawa lub herbata 13.03.12, 08:24
      Kawa na uspokojenie :/ Kolejny dzień z płaczem przed przedszkolem, no za cholerkę nie wiem co tam się dzieje. Żadnych konkretów nie mogę od młodej wyciągnąć, panie też ją obserwują i mówią, że jest oki, a w domu poranne ryki. Półtora roku była zachwycona, a teraz taka zmiana. Tym bardziej się cieszę, że ją do szkoły już zapisałam.
      W planach porządki i szukanie butów dla starszaka.
      Spokojnego dnia.
      • lilka.k Re: kawa lub herbata 13.03.12, 08:51
        Domowa chałka i kawka, tego mi było trzeba. Muszę częściej piec.

Burdziu, jak tam dziś się czujesz?

Nartu, no! Tak trzymaj.
      • zabka11 Re: kawa lub herbata 13.03.12, 08:52
        Herbata. Przy "jelitówce" wskazana, nie?
        Wczoraj wieczorem mnie wzięło, przez 2h motało z kąta w kąt....a potem padłam, i wstałąm rano.
        Już wiem skąd te wczorajsze bóle okrutne brzuch cały dzień mnie męczyły, a myślałam że coś zjadłam.......potem o 18tej koleżanka dzwoniła pytać, czy my/i dzieci ok, bo oni mają "rewolucję", a razem w sobotę na imprezie urodzinowej byliśmy...no a wieczorem wątpliwości zostały rozwiane.
        Dzis czuję się jakby czołg po mnie przejechał...nie krzyczcie...w pracy jestem, bo muszę. Muszę...zawsze muszę...gorączki nie mam...to nie choroba dla mnie, a poczucie wraka można przeżyć. Siedzę sobie sama na górze, zamówienia realizuję, i nie dotykam innych jak nie muszę, by nie przenosić świństwa.
        Zdrówka Kochane.
    • yvonne79 Re: kawa lub herbata 13.03.12, 09:36
      U mnie jak zwykle wszystko w biegu. Jestem na nogach od 6:20, a dopiero przed chwilą zjadłam śniadanie. Te dziewczyny mnie wykończą ;-)
      Proszę o spokojny dzień, bez niepotrzebnych niespodzianek.
      • aga_junior Re: kawa lub herbata 13.03.12, 09:47
        U mnie też bieg od 5.00 i dzień pełny obowiązków.
        Klarysa u nas też jest zmiana w podejściu do przedszkola. Młody co prawda nie ryczy ale tak jęczy że masakra. Nie wiem może to jakiś "etap" przez który nasze dzieci nie przeszły.

Narttu bardzo mądre słowa ;-)
        • szaszanka21 Re: kawa lub herbata 13.03.12, 10:03
          Kawa z kawą.
          Walki z chorobowym dziadostwem ciąg dalszy.
          Wczoraj wieczorem bez gorączki a dzisiaj od rana Misiek ma 38,7 i tak już 5 dzień!
          Siwych zapewne mi przybyło.
          Spokojnego dnia dziewczynki.
          • uczula Re: kawa lub herbata 13.03.12, 10:32
            po kawie, herbacie, sniadaniu a nawet po pitnym jogurcie
            Ja w pracy - chlopaki z babcia radza sobie w domu.
            Mam nadzieje, ze radza sobie.
            ech
            zycie nigdy nie jest takie proste jakby sie moglo wydawac.
            Pulmikort byl wyliczony do dzisiaj rana, ale wczoraj - Michalek jakims dziwnym sposobem wylal przygotowany dla siebie zestaw inhalacyjny i tym sposobem na dzisiaj nie ma :( pulmikortu...
            a dzisiaj do kontroli u pani dr.
            echhh ja jeszcz kaszle.
            wstrene to bylo co MIchal mi sprzedal :(
            wczoraj ostatni antybiotyk (ja) w sobote michal ostatni antybiotyk.
            Boje sie go puscic do przedszkola :(
            • zalasso Re: kawa lub herbata 13.03.12, 10:46
              kawa leżąca, samopoczucie mierne :/

miłego dnia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka