Dodaj do ulubionych

meble "meblik"

17.03.12, 09:41
Dziewczyny czy którąs ma mebelki z tej firmy?
Co prawda juz po zawodach bo zamówiłam dla dziewczynek, ale zastanawiam sie czy sa trwałe i jak sie zmywają.
Byłam w sklepie, oglądalam, dotykałam ale chcialabym poznac opinie niezależne :-)
Obserwuj wątek
    • malenkie7 Re: meble "meblik" 17.03.12, 10:42
      solidne, starannie wykonane.
      co do tego czy ładne to juz kwestia gustu - Piotrus ma z kolekcji Sawanna, nam sie podobają:)
      ale kiedys byl watek o tych meblach na forum i padały glosy, ze meble z Ikei ładniejsze:P, co wg mnie nie ma w ogole porównania.
      no ale meblik do najtanszych nie nalezy, a Ikea i owszem.
    • yvonne79 Re: meble "meblik" 17.03.12, 14:27
      My mamy. Meble są naprawdę starannie wykonane. Jednak jak dla mnie nie są warte tej ceny. Półki są płytkie, niewiele można do nich schować, lakier odpryskuje. Nam poodpryskiwał w kilku miejscach. Czyści się je łatwo i każdy brud schodzi, ale ja bym ich już drugi raz nie kupiła.
      • ankas4 Re: meble "meblik" 17.03.12, 16:43
        Słyszałam kiedyś tam ,ze kolezanka kolezanki była zadowolona, ale my nie mamy ich, ja polecam ( my kupilismy Tymkowi tylko szafę, bo jednak cenowo masakra) meble z Tommebel,oni głownie robią do niemiec, ale mozna oczywiscie zamówic i dla siebie w Polsce, najlepsze jest to,ze sa blisko nas Edyta czyli w Krotoszynie:)
        www.tommebel.pl/
        i link do dziecięcych( chciałabym kupić naszej córeczce taką szafę w formie kamienicy:)

www.tommebel.pl/dla-dzieci/zestaw-qbarbieq.html
        • lilka.k Re: meble "meblik" 17.03.12, 16:58
          Ankas, te tommebel są dla mnie też numer jeden, bardzo ladne są :). O wiele bardziej mi się podobają, niż z meblika, ale to kwestia gustu. Te są mniej banalne :). No mają urok, nie ma co.
          I ta Twoja szafa wlasnie z farbą tablicową i gumkami (?) na książeczki. rewela.
          • ankas4 Re: meble "meblik" 17.03.12, 19:26
            Lila mi się tez bardzo podobają! własnie popatrzylam na cenę tej naszej szafy...szok juz kosztuje 1800 zł, dużo więcej niż wtedy co kupowalismy. Najlepsze jest to,,ze to wymyslił facet jeden i zaczynał od produkcji z jednym stolarzem, a teraz mają tyle zamówien , ze sie nie mogą wyrobić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka