Dodaj do ulubionych

Worki sako

07.05.12, 08:50
Chciałam kupić ale jest tak duży wybór i różnorodność że nie wiem na co patrzeć. Znalazłam fajną firmę ale ceny są wysokie i tak się zastanawiam czy warto więcej dać?
Zna któraś z was tę firmę
www.tuli-styl.pl/products/hierarchy/19/17/
Obserwuj wątek
    • maadga Re: Worki sako 07.05.12, 09:10
      Warszawianki mam prośbę jeśli któraś będzie w Blue city to tam jest sklep MIVO kids i są tam dostępne przy okazji zobaczcie jak jakość. Będę wdzięczna.
    • domatorka.amatorka Re: Worki sako 07.05.12, 09:23
      Maadga ja zamawiałam na allegro, powinnam w tym tygodniu mieć przesyłkę, jak będzie ok to polecę Sprzedawcę;)
    • lipiec_2007 Re: Worki sako 07.05.12, 09:52
      Magda,

Mivo kids to sklep z butami - glownie. Jestesmy tam dosyc czestymi goscmi:)

Widzialam u nich dwa takie worki, ale sluza one do siedzenia dzieciom mierzacym buty, albo ogladajacym bajki w telewizorze. Moja corka bardzo lubi rozowy - taki z wysokim oparciem. Co chcesz wiedziec o tych workach?
    • marigold222 Re: Worki sako 07.05.12, 10:10
      ja mam taki z fatty xxl- - zielony w poszyciu z szenili- prałam juz raz poszycie i raz dosypywałam granulek- bo te pufy po jakimś czasie stają się bardziej płaskie. Ogólnie jestem zadowolona
      sklep.fatty.pl/
    • maadga Re: Worki sako 07.05.12, 10:44
      Chcę kupić taki worek do pokoju dzieci, ma służyć do wylegiwania się z książką lub przed TV, oraz dla nas czytających dzieciom wieczorem. NIe wiem jaki rozmiar kształt materiał. Chcę mieć wygodne siedzisko.
      • maadga Re: Worki sako 07.05.12, 10:58
        sklep.fatty.pl/photo/tinyMce/Sumo_3.JPG
        Chyba taki będzie najlepszy. Chodzi o to by 2 dzieci siadło wygodnie lub mój m. który doś słusznego wzrostu jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka