fassollka 08.08.12, 14:24 spóźniliśmy się z rezerwacją miejsc i teraz o nie ciężko - może macie jakieś sprawdzone namiary, gdzie moglibyśmy jeszcze zadzwonić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowka78 Re: Chałupy na długi sierpniowy weekend 08.08.12, 14:27 Ja byłam w Chałupach 6 pod namiotem ;-) ale Ty chyba szukasz kwatery, nie pomoge niestety :( Odpowiedz Link
maadga Re: Chałupy na długi sierpniowy weekend 08.08.12, 15:26 Mogę polecić ten camping, tuż przed Jastarnią, można z namiotem/przyczepą lub wynająć domki. Sprawdzony przeze mnie już 5razy tam byłam. Odpowiedz Link
fassollka Re: Chałupy na długi sierpniowy weekend 08.08.12, 15:47 który camping? szukamy domku lub kwatery, w hotelu, pensjonacie, obojętnie... byle czysto i ładnie. Odpowiedz Link
blanka0 Re: Chałupy na długi sierpniowy weekend 08.08.12, 17:42 aadga czyzbys myslala o maszoperii :-)? Odpowiedz Link
kamamama2 Re: też tam będę :) cd 08.08.12, 18:24 oj, zjadło się ja w poniedziałek ruszam na Hel nie mamy nic zarezerwowanego, więc szukamy na miejscu, albo namiot jak nic nie będzie :) ja zawsze do Jastarni, ale teraz wszystko jedno, może być Kużnica, Chałupy... Odpowiedz Link
blanka0 Re: też tam będę :) cd 08.08.12, 18:37 kama nie wiem czy znasz OW Augustyna w Jastarni? Mimo iz to spadek po komunie to ja uwielbiam ten osrodek, tyż przy molo i poludniowej plazy. a najbardziej lubie wlasnie Maszoperie- kiedys wstawie tam przyczepe :-)) Odpowiedz Link
fassollka Re: też tam będę :) cd 08.08.12, 18:45 na stronie Maszoperii nie potrafię doszukać info o domkach do wynajęcia? Ślepa jestem? Odpowiedz Link
blanka0 Re: też tam będę :) cd 08.08.12, 21:27 raczej tam tylko przyczepki maja, nie widzialam domkow, domki sa tu: www.jastarnia.com.pl/p,s,camping.html Odpowiedz Link
maadga Re: Chałupy na długi sierpniowy weekend 09.08.12, 09:01 SOrry myślałam że wkleiłam link www.podcyprysami.com.pl/ pod cyprysami ciepła woda czyste łazienki domki nówki dla niektórych to pierwszy sezon. Ostrzegam tylko że wejście na pięterko w domku po drabinowych schodkach. W tym roku byliśmy ze znajomymi my z przyczepą oni w domku. Odpowiedz Link