hapie 14.12.12, 13:32 Ktoś polecił ją w wątku prezentowym. Wszędzie gdzie sprawdzałam jest dostępna ta dla młodszych dzieci o zwierzętach. Spodobał mi się ten pomysł ale nijak nie mogę go zrealizować. Wie ktoś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadga Re: Gdzie można kupić interaktywną mapę świata? 14.12.12, 13:37 takie znalałam www.ceneo.pl/18016189 merlin.pl/Dumel-Discovery-Interaktywna-mapa-Swiata_Zanzoon/browse/product/206,1117593.html Odpowiedz Link
hapie Re: Gdzie można kupić interaktywną mapę świata? 14.12.12, 13:40 No i jak wszędzie jest napisane że produkt niedostępny:( Odpowiedz Link
hapie Re: Gdzie można kupić interaktywną mapę świata? 14.12.12, 14:14 Ale na allegro są same mapy świata zwierząt a to jest od 3 lat a jest tylko jedna mapa świata za 259 cwaniaki wiedzą że tamtej nigdzie nie ma i wywindowali cenę. Ech Odpowiedz Link
aurinko Re: Gdzie można kupić interaktywną mapę świata? 14.12.12, 19:11 Mapa Świata już od ponad tygodnia wyskoczyła na cenę ok. 250zł, nie tylko na Allegro ale też u oficjalnych dystrybutorów. Na stronie Dumela jest lista sklepów, które prowadzą sprzedaż tych map ale tylko niektóre z tych sklepów ją mają i to też w takiej wysokiej cenie. Osobiście polecam kupno innego prezentu na Gwiazdkę za parę tygodni ceny będą normalniejsze. Mapa jest świetna, ale nie za ponad dwie stówy, nie jest warta takich pieniędzy. Odpowiedz Link
solaris31 Re: Gdzie można kupić interaktywną mapę świata? 14.12.12, 14:32 ja polecałam, kupiłam na e-zabawce, za 129 zł z przesyłka, ale już faktycznie nie ma :( szkoda, bo to super zabawka jest, Ela jest nią zachwycona ;) Odpowiedz Link
fassollka Re: Gdzie można kupić interaktywną mapę świata? 14.12.12, 16:56 na stronie producenta jest lista sklepów: www.dumeldiscovery.pl/gdzie_kupic.html#kat:0/typ:1 tam znalazłam min. ten: boboraj.pl/interaktywna-mapa-zwierzat-dumel-discovery-dd60846-p-8833.html?manufacturers_id=143 cena 125zł, produkt dostępny. Odpowiedz Link
fassollka Re: Gdzie można kupić interaktywną mapę świata? 14.12.12, 16:57 aaa, już widzę, że to zwierzaki... ale myślę, że warto tam szukać. Odpowiedz Link
graculka na smyku.com 14.12.12, 19:41 www.smyk.com/dumel-discovery-interaktywna-mapa-zwierzeta-swiata-zabawka-edukacyjna,p1059353103,zabawki-gry-dla-dzieci-p i jeszcze w promocji :) poszukaj na forum zakupy czy nie ma jakiś rabatów do smyka, kiedyś były i właśnie wtedy kupiłam tą mapę, dopiero pod choinkę Kuba dostanie. Odpowiedz Link
graculka Re: na smyku.com-sorrki to są też zwierzęta 14.12.12, 19:43 a wygląda tak samo jak ta zwykła aż muszę sprawdzić co ja kupiłam, nawet nie wiedziałam że są dwie różne :) Odpowiedz Link
delfina7 Re: na smyku.com-sorrki to są też zwierzęta 14.12.12, 22:37 Starszak dostał na urodziny i jeśli któraś się zastanawia czy warto to polecam , jest super:) Odpowiedz Link