Dodaj do ulubionych

Kawa ze stresem

26.02.13, 07:51
Dziś nie w pracy tylko szykuje się do Wro gdzie mam nadzieje dziś ma zabieg korekcji wzroku. Dziś jedno oko. No trochę się zaczęłam lękac. Ale jak się powiedziało A to trzeba być konsekwentnym.
Miłego dnia dla Was wszystkich wbrew temu co za oknem.
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: Kawa ze stresem 26.02.13, 08:11
      Herbatka z cytrynką:)
      Gilmolku trzymam kciuki za pomyślny zabieg:)

Dzień lekko do pracy spóźniona więc dzień dobry i zmykam:)
      Wtorek to będzie fajny dzień:)
      Pozdrawiam serdecznie:)
      • aga_junior Re: Kawa ze stresem 26.02.13, 08:25
        U mnie woda z cytrynką. Nadal trzyma mnie jakaś chora infekcja :-/ teraz jeszcze męczy mnie kaszel. Jak nie choruje, to nie choruje a jak mnie już dopadnie to na amen.
        Mój syn rano rozsiadł mi się na kolanach i mówi "wiesz mamo jesteś jeszcze młoda bo masz gładką skórę :D"

gismoll trzymam kciuki nie denerwuj się tak (choć przyznam, ze tez bym się bała)
        • m_k8 Re: Kawa ze stresem 26.02.13, 08:31
          Gismol trzymam kciuki za zabieg.
          Idę na herbatę i zebrać siły do pracy. Nie mogę się zmobilizować do jakiejkolwiek roboty.
          Lila, Ryan niestety płakał wczoraj ale dziś jak bum, cyk, cyk. Zrobię kilka wymachów. Kupiłam sobie piękną matę, nie mam wymówki ;-)

Miłego dnia!
    • lilka.k Re: Kawa ze stresem 26.02.13, 08:35
      No to trzymam kciuki za Gismol, wiem co czujesz kochana, ale nie jest tak strasznie :)

Mk8, noo, bede sprawdzać ;) ja miałam kilka dni przerwy w Polsce, ale wczoraj juz cwiczyłam z Jillian , polecam Jillian Michaels na YouTube, od 2 miesięcy z nią ćwicze :)
    • klarysa007 Re: Kawa ze stresem 26.02.13, 09:32
      Kawkę z wami piję szybciutko i biegnę do pracy na 10. MArta wciąż lekko zaziębiona i do babci ją podrzucam, za oknem brudna zima....
      Gismolku - kciuki trzymam!
    • yvonne79 Re: Kawa ze stresem 26.02.13, 11:05
      Gismol, powodzenia. Trzymam kciuki.

U nas chorobowo. Jeszcze się wstrzymujemy z antybiotykiem, ale nie wiem czy damy radę bez niego. Ze szczepienia nici, bo dzieciarnia zainfekowana. Chcę już wiosny, słońca...eh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka