kartoflanka 12.07.05, 21:40 mam brac po 8 kulek aurum wala 3xdz. Czy cos sie stanie jesli zapomne jednej dawki, albo przez przypadek wezme 4x zamiast 3x? Moze to glupie, ale jestem roztrzepana i zapracowana, wiec moze sie przydarzyc... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba2 Re: dawki 13.07.05, 09:00 Jednak lepiej, zebyś wzięła trzy razy, niż wcale. Nie chodzi o ilość,ale o częstotliwość. Odpowiedz Link
kartoflanka Re: dawki 13.07.05, 10:48 A ha, wlasnie doswiadczylam: zapomnialam, ze mam odczekac z jedzeniem przynajmniej 1/2 godziny i chyba nie zadzialalo, moze tak byc? bylo to wieczorem i meczylam sie potem okrutnie (biore na sprawy nerwicowe) Odpowiedz Link
beba2 Re: dawki 13.07.05, 12:24 Wszystko zależy od tego, jak się czułaś po wcześniejszych dawkach. Jesli brałaś dopiero kilka razy to nie licz na to, ze te kulki działają jak lek na sen. Odpowiedz Link
kartoflanka Re: dawki 13.07.05, 13:04 nie, wiem, ze nie u mnie problemem nie jest bezsennosc... biore ok 2 tygodni. chyba powinny byc juz efekty... Odpowiedz Link
very_martini Re: dawki 14.07.05, 17:12 A jak jest tuż po wzięciu leku? Ogólnie lepiej Ci troszkę? Z tym nie-jedzeniem to bywa różnie. Są takie sytuacje, w których nie ma specjalnie wyjścia i lek podaje się kilka minut po jedzeniu, bo na przykład sytuacja jest nagła. Nigdzie nie jest powiedziane, że na 100% nie zadziała, choc oczywiście lepiej odczekać. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
kartoflanka Re: dawki 14.07.05, 19:19 Moje objawy to napadowy lek, uczucie niepokoju i lekka depresja. mam wrazenie, ze niepokoj jest mniejszy a czasem jakby calkiem ustepuje, a bylo juz bardzo kiepsko... wiec raczej widze poprawe, ale jeszcze nie jestem pewna na 100% czy to leki czy pogoda. Sadzac po ilosci kulek w moim sloiczku to kuracja bedzie trwala przynajmniej 3 miesiace. Zakladam, ze efekty nie beda spektakularne...Ale poki co jestem optymistka. Odpowiedz Link