Dodaj do ulubionych

wrocław i oko

05.09.13, 09:22
może jakieś spotkanie w sobotę około południa, gdzieś w centrum, np. park przy teatrze lalek?
wybieram się z dziewczynami na wystawę Brueghlów i może udałoby się upiec dwie pieczenie, czyli kilka z Was zobaczyć? z Pati się prawie umowiłam. wpisaujcie się kto może.
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: wrocław i oko 05.09.13, 11:28
      Postaram się być ! tylko napiszcie dokładniej-czy bliżej 11stej czy 12sta czy później bo muszę zaplanować,ale się cieszę :)
    • hapie Re: wrocław i oko 05.09.13, 16:58
      Mi się niestety nie uda. Paweł ma w sob i niedz szkolenie a Tym zaproszony na ur na 11.00 więc strategicznie nijak nie dam rady tego ugryźć z trójką. Szkoda. Musimy obmyślić jakiś trzebnicki plan:)
      • ankas4 Re: wrocław i oko 05.09.13, 19:33
        My też odpadamy, bo my znowu popoludniu do znajomych na imprezę idziemy pt;" pozegnanie lata" :) i przed poludniem musze jakies dania letnie przygotować;) ale milego kawkowania zyczę:)i oczywiscie rowniez uwazam ,ze trzebnicki plan jakis trzeba opracować;)
    • zabka11 Re: wrocław i oko 05.09.13, 20:53
      Ja bym się pisała...tylko godzine podajcie dokładną. Mam mase planów na sobotę, nie do zmiany...ale może Was wpasuje w grafik;)
      • blanka0 Re: wrocław i oko 05.09.13, 21:20
        jestem za, dostosuje się do Was
        • gismol77 Re: wrocław i oko 05.09.13, 22:26
          To może 11.30 tylko dokładnie gdzie?
          • burdziaa Re: wrocław i oko 05.09.13, 23:00
            dobrze postaram się dojechać na 11.30= to zebys miała bliżej wystawy to faktycznie albo w Parku albo w Renomie może na górze?nie wiem jaka pogoda ma być w sobotę
            • gismol77 Re: wrocław i oko 06.09.13, 09:12
              11.30 To jeśli ładna pogoda to przy tej knajpce w teatrze a jesli deszcz to w renomie na górze (tylko konkretnie co tam jest? jakaś knajpka?)
              • m_k8 Re: wrocław i oko 06.09.13, 09:59
                Hej! Postaram się być. Trzymajcie kciuki żeby mi remonciarze jakiegoś numeru nie wywinęli to będę mogła podjechać. Gismol na górze jest na przykład Miód Malina. Tam wszystkie knajpy zresztą obok siebie są to się znajdziemy.
                • burdziaa Re: wrocław i oko 06.09.13, 11:10
                  W Renomie na samej górze na poziomie Empiku są knajpki-ostatnio spotkałyśmy się z dziewczynami w Pizzerii u Sushi :) znajdziemy się- a jak ładna pogoda to może jednak w samym parku przy fontannie,zeby już dzieciaki biegały po trawie bo przy tej knajpce to czasem samochody podjeżdżają.
                  • blanka0 Re: wrocław i oko 06.09.13, 15:36
                    to gdzie bo już się pogubiłam :-)
                    • burdziaa Re: wrocław i oko 06.09.13, 16:08
                      to gdzieś się znajdziemy zapewne , ten Park Staromiejski nie jest duży :)-zresztą niech Gismolek zadecyduje :)
                      • zabka11 Re: wrocław i oko 06.09.13, 20:49
                        Ech nie dam rady;/ na 11tą Gosia ma angielski. Zawożę ją a potem pędzę by do 12tej by sprawę załatwić nim podwoje zamkną. A potem do pracy musze. Nie dam rady tym radem....buuu.
                        Dobrej zabawy Kochane:)
                        • gismol77 Re: wrocław i oko 06.09.13, 21:11
                          Pogoda ma byc piekna, No to 11.30 w parku tylko w jakim miejscu konkretnie i kogo sie spodziewać?
                          Zabo moze sie wyrobisz jednak, wszak mistrzem organizacji jesteś
                          • alcea3 Re: wrocław i oko 06.09.13, 23:21
                            Bede kolo 11:30 -12.
                            Zadzwonię gdzie jestescie :)
                            • alcea3 Re: wrocław i oko 06.09.13, 23:22
                              Najlepiej w Parku:)
                              • burdziaa Re: wrocław i oko 07.09.13, 08:14
                                a Parku ,postaram się być koło tej kamiennej fontanny- na wprost sceny,ale może będę biegać za leosiem-mam telefon
                                • blanka0 Re: wrocław i oko 07.09.13, 09:28
                                  Bede o 11;30 w parku. Znak rozpoznawczy Lena i Natasza ;)
                                  • alcea3 Re: wrocław i oko 07.09.13, 16:24
                                    Pierwsza po!

Piękne wszystkie jesteście! Cudownie było znów Was zobaczyć! :) Kiedy powtórka ja się pytam :)
                                    • gismol77 Re: wrocław i oko 07.09.13, 17:09
                                      Druga!
                                      Prosto z ogrodu botanicznego. Jesteście coraz piękniejsze i wciąż tak samo cudne. Dzieki za wspólny czas.
                                      • burdziaa Re: wrocław i oko 07.09.13, 21:06
                                        Tertia! Już zdjęciami się chwaliłam bo takiej urody żal nie pokazać :) lowiu Was -było pysznie,miło,szybko zleciało,już tęsknię !
                                        • blanka0 Re: wrocław i oko 07.09.13, 21:59
                                          Ja także dziękuje za spotkanie. Uwielbiam Was.
                                          • m_k8 Re: wrocław i oko 08.09.13, 17:04
                                            ja też! ja też dziękuję! do następnego! Gosmol wróciłaś szczęśliwie do domu?
                                            • zabka11 Re: wrocław i oko 08.09.13, 17:27
                                              Oj jak fajnie Wam było i smacznie. Mogę się tylko domyslać....miałam dołączyć ...naprawdę...już wychodziłam ( biegiem chciałam najpilniejszą rzecz załatwić a potem do ?Was na godzinkę...) ale pech chciał, że teściowe z pilna sprawą zadzwoniła...no i klops...zmiana planów być musiała...do tego wszystko co miałam tego dnia załatwić w łeb wzięło.
                                              No cóż...do następnego:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka