27agnes72 31.12.13, 09:44 Wszystkim na forum życzę zdrowego i szczęśliwego NOWEGO ROKU !!! My dzisiaj rodzinnie i raczej przed telewizorem ;-) Lipcowy zachwycony, że nie pójdzie spać i że będzie głośno :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcea3 Re: KAWA SYLWESTROWA 31.12.13, 11:35 Hejo :) My dzis spędzamy w ekskluzywnym klubie NOT ;) Odpowiedz Link
kamamama2 Re: KAWA SYLWESTROWA 31.12.13, 11:56 ja piję :) w ramach produkowania wewnętrznej energii zaraz jedziemy na łyżwy. Od kilku dni codziennie jesteśmy na lodowisku i Rozalka sama już jeździ :) pięknej zabawy tym którzy się bawią, wspaniałego oglądania tym telewizorowym i dobrego Nowego wszelakiego ja z gromadą dzieci i sąsiadami więc bez ekscytacji i życzę sobie, żeby nadchodzący rok był lepszy pod każdym względem Odpowiedz Link
burdziaa Re: KAWA SYLWESTROWA 31.12.13, 12:22 Z koktajlem dosiadam,Jeju po tych świętach 3 kilo jak nie więcej na plusie! Zyczę nam zdrowia i zdrowia,i żeby nikt nie odszedł z naszych bliskich. Odpowiedz Link
lucy_cu Re: KAWA SYLWESTROWA 31.12.13, 13:03 Burdziu, ważę 83 kg <wali łbem w ścianę>. Ok, wiem, że to głównie przez chorobę, nie żarcie, ale i tak mi źle. Życzę sobie dychę mniej na Nowy Rok. :D A Wam wszystkim zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. I miłości. ściskam! Odpowiedz Link
effka_81 Re: KAWA SYLWESTROWA 31.12.13, 13:03 Kawke popijam, chata troszkę ogarnięta, młody śpi Oliwka rysuje dzisiaj idzie na noclego do cioci i kuzyna będą spać w namiocie ;) A my z M idziemy na imprezke ;) Zdrowego i szczęśliwego Nowego Roku ;) Odpowiedz Link
boazeria Re: KAWA SYLWESTROWA 31.12.13, 13:25 Energii zero. Mąż mnie z rana już wkurzył. Dziś biała sala bo nie mamy co z dziećmi zrobić a poza tym nawet chcę posiedzieć w domu. Kupiłam łososia na kolację a jutro chińszczyznę zrobię na obiad. Zrobiłam 3bita, sernik i szarlotkę. Jakieś jaka w majonezie wyjadą na stół plus wędlina i tyle :-) Odpowiedz Link
uczula Re: KAWA SYLWESTROWA 01.01.14, 00:27 wszystkiego dobrego dziewczyny w nowym roku Odpowiedz Link