Dodaj do ulubionych

chcę sprzedać tornister

12.07.14, 19:04
Postawiłam na jakość, kupiłam Konradowi w zeszłym roku tornister Herlitz, po roku nic mu nie dolega. Ale Konrad czuje się "dorosły" ;) od września nie będzie już pierwszakiem, ale ważnym drugoklasistą i nie chce już tornistra, ale plecak. Tornister kupiłam przez internet za niecałe 150 zł, chętnie sprzedałabym go chociaż za 50 zł, żeby dołożyć mu do nowego plecaka. Tornister jest świetny, miałam nadzieję, że będzie mu służył chociaż przez 2 lata, ale cóż, chłopak dorośleje ;)
Taki jest allegro.pl/704-herlitz-tornister-plecak-smart-worek-3-wzory-i4400423687.html wzór ze statkiem pirackim.
Obserwuj wątek
    • sisterofnight79 Re: chcę sprzedać tornister 14.07.14, 09:58
      witaj, czy ta oferta jeszcze aktualna ?
      • metanira Re: chcę sprzedać tornister 14.07.14, 16:16
        Tak :)
        • sisterofnight79 Re: chcę sprzedać tornister 14.07.14, 16:28
          to poproszę na gazetowego zdjęcia(tak żeby było widać stan, ewentualne zmechacenia czy też przetarcia) , akurat jestem na etapie szukania wygodnego tornistra do 1 klasy.
          • metanira Re: chcę sprzedać tornister 14.07.14, 16:39
            Dobrze, zrobię obiad, potem zdjęcia i Ci wyślę. Niedługo :)
          • metanira Re: chcę sprzedać tornister 14.07.14, 19:07
            Zdjęcia właśnie pędzą do Ciebie światłowodem ;)
            • uczula Re: chcę sprzedać tornister 15.07.14, 12:13
              Gdyby Sisterofnight sie nie zdecydowala , to ja stoje w kolejce :D
              • sisterofnight79 Re: chcę sprzedać tornister 15.07.14, 12:31
                o witaj Uczula :P
                dam znać po południu, wezmę jak mi się uda syna namówić, bo wczoraj cos nie bardzo mu sie wzór podobał
                • uczula Re: chcę sprzedać tornister 15.07.14, 13:51
                  moj syn widzial transformersa...i juz go chcial.
                  Ten bym wziela jako zapasowy :)
                • uczula Re: chcę sprzedać tornister 15.07.14, 15:05
                  sama nie wiem co robic z tym tornistrem.
                  Generalnie mi sie one srednio podobaja.
                  Mierzylismy w sklepie - Herlitze wypadaja oki (ale cena zaporowa bo np 255 zl to jednak nie dam)
                  Tego z piratem tez widzielismy (po 150 zl i tez go Michal mierzyl)
                  lekkie sa.
                  troche male. ale ujda.
                  Boje sie , ze jak bede tak wybierac to zostanie bez tornistra :)
                  a z drugiej strony moze byc tak, ze mu sie nie spodoba...zwlaszcza jak widzial ten z transformersami...nie wiem.
                  tez sie popytam jednak wieczorem, bo kurcze, jak sie uprze ten moj osiolek to nic nie zrobie.
                  • sisterofnight79 Re: chcę sprzedać tornister 15.07.14, 17:17
                    ja tego mojego osiołka o zdanie pytać nie będę, bo się sam nie może zdecydować.
                    on w ogóle do szkoły iśc nie chce więc nic mu się nie podoba.
                    biorę :)
                    • uczula Re: chcę sprzedać tornister 15.07.14, 18:31
                      ahah :)
                      Oki, my szukamy dalej:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka