Dodaj do ulubionych

Środa minie

09.09.15, 05:00
Tydzień zginie, zabki powiedzonko :)
Znów ranne wstawanie, kawy mi zabrakło do kawy :/
Dziś M ma urodziny kończy 40 lat. Jak go poznałam miał 18 :) Dostanie wymarzony prezent, muszę ogarnąć tort gdzieś po drodze z pracy i myślę o sushi ale jeszcze nie wiem; )
Buźka
miłego
ps. Dziecko w poniedziałek już dostało wiersz na pamięć;:)
Obserwuj wątek
    • maadga Re: Środa minie 09.09.15, 08:52
      Aga sto lat dla m.
    • aurinko Re: Środa minie 09.09.15, 10:45
      Może dzięki porządnej kawie obudzę się wreszcie. Coś ostatnio chodzę nieprzytomna, po południu padam, od kilku dni mam jakiś rozstrój żołądka, nieciekawie się czuję. W dodatku mam tak głupie sny że aż się ich boję.
      Siedzę z najmłodszym w domu bo wrócił z gilem i lekkim kaszlem, do końca tyg zostanie w domu i zobaczymy, póki co nie daję mu nic, może sam zwalczy. Jutro Nm wyjeżdża na parę dni, w piątek najstarszy syn też wyjeżdża, zostanę sama z dzieciakami. W sumie fajnie, bo pójdą spać o 20 i będę miała luz, mniej sprzątania, mniej gotowania.
      Młoda od początku roku szkolnego jeździ do szkoły sama i wraca sama. Jakie to wygodne !!! szok :)
      • klarysa007 Re: Środa minie 09.09.15, 13:15
        Moja końcówka tygodnia jest w biegu więc chętnie wypiję z wami kawę. Dziś wywiadówka u Marty, jutro lekarz i spotkanie w kościele. Dobrze, że weekend mam wolny to odpocznę w ciszy... chwilkę, bo potem przyjdą fajne baby na pogaduchy :D
    • domatorka.amatorka Re: Środa minie 09.09.15, 22:52
      dosiadam się z wieczorną herbatką :) Agunia wszystkiego najlepszego dla M:*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka