Dodaj do ulubionych

Kubek termiczny Contigo znów

02.06.16, 12:52
Znow ten sam temat, ale od innej strony. Kupilam córce Contigo Aria. Juz go nie produkuja, dw lata nosila i nic a teraz zakretka zaczela przeciekac. Da sie ja jakos uratowac? Mialyscie tak? Wiem ze niektore lipcowe nosily contigo do szkoly.
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Kubek termiczny Contigo znów 02.06.16, 19:40
      Motylku, o przeciekaniu Arii było kiedyś na forum Zakupy. Pamiętam, że był właśnie jakiś patent na to.
      Aria na pewno nie jest produkowana? Zdaje mi się, że na amazonie widziałam... może model inny...
      A może napisz do producenta? Gwarancja jest 2 lata, ale może mają jakieś części zapasowe.
      Moja Majka ma Contigo West Loop 2.0 i czasem od niej pożyczam, jak przypadkiem nie zabierze do szkoły. Miałam różne termiczne kubki, ale Contigo przebija wszystkie ;)
      • motylek1407 Re: Kubek termiczny Contigo znów 03.06.16, 08:16
        No właśnie ja go kocham. Aria - sprawdzałam na stronei nie ma. Znalazłam jakiś powystawowy na allegro, kupiłam, ale przeciekał i oddałam :( Pisałam do dystrybutora tu w PL to odpisał, że nie ma zakrętek już a od innych nie pasują :( Też słyszałam o jakimś patencie na te zakrętki, musze poszukać. Sprawdzę też amazon. Ech, pewnie zainwestuje w West Loop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka