Dodaj do ulubionych

Bank Zachdni

IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 08:51
A na moją pensję muszę czekać w Banku Zachodnim tez 3-4 dni.Myślę ze gdyby
było odwrotnie ja na pewno płaciłbym odsetki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lechu Też mam 2 konta w BZ WBK IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 10:53
      Oprócz tego w mBanku. Dosyć często robię przelewy pomiędzy kontami. I od
      jakiegoś czasu odnoszę wrażenie, że BZ WBK spowalnia. Dodatkowo płacąc za tel.
      kom. mam podgląd w Erze, kiedy dostają pieniądze. Z mBanku jest wszystko o 1
      dzień szybciej. Spowolnił też elixir. Zlecenie złożone w BZ WBK po południu
      dochodziło kiedyś następnego dnia rano, na pierwszej sesji elixiru. Obecnie
      dochodzi nast. dnia na sesji o 16.00. To nie jest w porządku.
      • Gość: Pawcio Bzury gadacie! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 22:37
        Ludzie czego Wy chcecie od tego banku!?!?!? Jeżeli chodzi o przelewy wychodzące
        z BZ WBK S.A. są dwa rodzaje: Tani(czas realizacji do tzrech dni roboczych) i
        Elixir(expres). W KAŻDYM bankujest zasad, że przy Elixirach ważna jest godzina
        nadania przekazu. Zawsze do godz. 12,00 nadany w sposób Elixirowski przelew
        znajdzie się na rachunku odbiorcy w tym samym dniu, po tej godzinie ma prawo
        być zaksięgowany w dniu następnym. Zanim będziecie pisać bzdury-zapytajcie o
        szczegółach przy formach transkacji!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka