Gość: xlez IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 08:51 A na moją pensję muszę czekać w Banku Zachodnim tez 3-4 dni.Myślę ze gdyby było odwrotnie ja na pewno płaciłbym odsetki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechu Też mam 2 konta w BZ WBK IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 10:53 Oprócz tego w mBanku. Dosyć często robię przelewy pomiędzy kontami. I od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie, że BZ WBK spowalnia. Dodatkowo płacąc za tel. kom. mam podgląd w Erze, kiedy dostają pieniądze. Z mBanku jest wszystko o 1 dzień szybciej. Spowolnił też elixir. Zlecenie złożone w BZ WBK po południu dochodziło kiedyś następnego dnia rano, na pierwszej sesji elixiru. Obecnie dochodzi nast. dnia na sesji o 16.00. To nie jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Bzury gadacie! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 22:37 Ludzie czego Wy chcecie od tego banku!?!?!? Jeżeli chodzi o przelewy wychodzące z BZ WBK S.A. są dwa rodzaje: Tani(czas realizacji do tzrech dni roboczych) i Elixir(expres). W KAŻDYM bankujest zasad, że przy Elixirach ważna jest godzina nadania przekazu. Zawsze do godz. 12,00 nadany w sposób Elixirowski przelew znajdzie się na rachunku odbiorcy w tym samym dniu, po tej godzinie ma prawo być zaksięgowany w dniu następnym. Zanim będziecie pisać bzdury-zapytajcie o szczegółach przy formach transkacji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś