Dodaj do ulubionych

ból w dole brzucha

12.12.06, 18:15
czy Wy dziewczyny też odczuwacie ból w dole brzucha? czytałam, że w dniach
kolejnych nieprzychodzących miesiaczek mozna odczuwac taki ból, mam nadzieje,
że to od tego, do lekarza ide dopiero w przyszlym tyg.
Obserwuj wątek
    • kami-danielito Re: ból w dole brzucha 12.12.06, 18:26
      ja nie mam takich boli jak na miesiaczke, mialam za to dwa razy ( w nocy) silne
      skurcze, ostatnim razem po zmianie pozycji ustapily. lekarz mowi ze to
      rozciaganie wiazadel, wiec nie martwiie sie na zapas, nie mialam krwawien, wiec
      jest ok. ale lepiej zapytaj lekarza, moze niech Cie obejrzy, zebyc Ty byla
      spokojna
      uwazaj na siebie
      kami
      • becik_l79 Re: ból w dole brzucha 14.12.06, 23:57
        ja miałam takie bóle jak przy okresie, niezbyt mocne i w dole brzucha - zdarzają mi się jeszcze czasami, ale rzadko, bo lekarka zapisała mi luteinę (miałam, jak to ujęła "twardą macicę", cokolwiek to znaczy...biorę już chyba ze 4 tyg., moja koleżanka również brała i parę innych osób - pomaga. no spę też mi dawała, ale luteina wystarczyła. tyle że to niezbyt przyjemne...
        Bądź dobrej myśli - macica ci wariuje:))
        trzymaj się ciepło
      • maja77 Re: ból w dole brzucha 18.12.06, 13:11
        ja miałam identyczne bóle jak przy okresie, ale okazało się że mam tyłozgięcie i
        lekarz zaleciła mi dużo odpoczynku przez 2,3 tygodnie.Z tym nie było akurat
        problemu bo od 6 tygodnia zaczęłam sie tak żle czuć, że od 3 tygodni prawię nie
        wstaje z łóżka, ale za to bóle ustąpiły.Teraz weszłam w 9 tydzień, mam straszne
        mdłości i skurcze łydek, ale myślę że z końcem 1 trymestru miną. Życzę dobrego
        samopoczucia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka