olkaa80 12.12.06, 18:15 czy Wy dziewczyny też odczuwacie ból w dole brzucha? czytałam, że w dniach kolejnych nieprzychodzących miesiaczek mozna odczuwac taki ból, mam nadzieje, że to od tego, do lekarza ide dopiero w przyszlym tyg. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami-danielito Re: ból w dole brzucha 12.12.06, 18:26 ja nie mam takich boli jak na miesiaczke, mialam za to dwa razy ( w nocy) silne skurcze, ostatnim razem po zmianie pozycji ustapily. lekarz mowi ze to rozciaganie wiazadel, wiec nie martwiie sie na zapas, nie mialam krwawien, wiec jest ok. ale lepiej zapytaj lekarza, moze niech Cie obejrzy, zebyc Ty byla spokojna uwazaj na siebie kami Odpowiedz Link
becik_l79 Re: ból w dole brzucha 14.12.06, 23:57 ja miałam takie bóle jak przy okresie, niezbyt mocne i w dole brzucha - zdarzają mi się jeszcze czasami, ale rzadko, bo lekarka zapisała mi luteinę (miałam, jak to ujęła "twardą macicę", cokolwiek to znaczy...biorę już chyba ze 4 tyg., moja koleżanka również brała i parę innych osób - pomaga. no spę też mi dawała, ale luteina wystarczyła. tyle że to niezbyt przyjemne... Bądź dobrej myśli - macica ci wariuje:)) trzymaj się ciepło Odpowiedz Link
maja77 Re: ból w dole brzucha 18.12.06, 13:11 ja miałam identyczne bóle jak przy okresie, ale okazało się że mam tyłozgięcie i lekarz zaleciła mi dużo odpoczynku przez 2,3 tygodnie.Z tym nie było akurat problemu bo od 6 tygodnia zaczęłam sie tak żle czuć, że od 3 tygodni prawię nie wstaje z łóżka, ale za to bóle ustąpiły.Teraz weszłam w 9 tydzień, mam straszne mdłości i skurcze łydek, ale myślę że z końcem 1 trymestru miną. Życzę dobrego samopoczucia! Odpowiedz Link