magda7717 16.01.07, 18:54 hej bylam u gina znowu, sprawdzil- nie wiadomo skad ten krotki krwotok , biedny tylko moj maluszek kolejny raz USG;-) lalala wszystko ok luteina dopochwowo ale skrzydla rosna lalala Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia19813 skąd upławy 19.01.07, 13:04 ja co jakis czas mam upławy brązowawe, tak myślę że to krew ze śluzem, jednak byłam u lekarza i powiedział że wszzystko dobrze zaczęłam sie zastanawiać czy lekarz wie skąd się bierz ta krew czy upławy, skoro na wizycie jest wszystko dobrze i jak lekarz powiedział czysto? Muszę iść do lekarz bo cos mnie pobolewa po prawej stronie na dole, jakby jajnik, ale nie wiem, znowu lekarz powei że to nic takiego, że tak bywa że boli... Odpowiedz Link
magda7717 Re: skąd upławy 19.01.07, 13:20 asia sama nie wiem , mnie tez to tu kluje to tam, to krwawienie plus potem 3 dni uplawy mialam pierwszy raz wiem,ze to sie zdarza bierzesz jakies hormony? ja wczesniej Duphaston a teraz po krwawieniu luteine na noc Odpowiedz Link
asia19813 Re: lalala krwawienie znikad sprawdzone 2 raz i w 19.01.07, 15:02 ja biorę też dufaston, mi się wydaje że te upławy mam po pewnych zdarzeniach: po badaniu, po współżyciu, a ostatnio po dźwiganiu, więc na razie się nie martwię, troche te pobolewania mnie martwią Odpowiedz Link