blanka0 22.02.07, 17:19 ale się denerwuję, myślałam że przejdzie mi to bokiem ale strasznie sie denerwuje a nie powinnam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babajagaa Re: jutro połówkowe 22.02.07, 17:24 Ja tez jutro ide na polowkowe ale jakos tak spokojnie tlko chciala bym juz plec poznac Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: jutro połówkowe 22.02.07, 19:05 Trzymam kciuki. Ja też bardzo się stresowałam. No niestety jak kobieta jest po przejściach to usg nie jest już tylko przyjemnością. Ale wszystko będzie dobrze zobaczysz :-) Odpowiedz Link
a_gadek Re: jutro połówkowe 22.02.07, 22:27 widzę, ze jest nas więcej ;-))) ja również jutro idę sprawdzić- czy wszystko ok no i przy okazji, czy będzie chłopczyk czy dziewczynka ;-) zabieram mojego mężczyznę- będzie to jego pierwszy kontakt z dzidzią taki powiedzmy namacalny ( bo wiadomo, jak faceci przyjmują ciąże, mój nadal chyba nie do końca dowierza) i jestem go bardzo bardzo ciekawa!!! Odpowiedz Link
ania_f1 Re: jutro połówkowe 23.02.07, 09:19 Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! No i dajcie znać dziewczyny jak już będziecie po Odpowiedz Link
babajagaa Re: jutro połówkowe 23.02.07, 10:35 Nie boj nic,wszystko bedzie dobrze ja dopiero na 18;40 ide caly dzien jeszcze przede mna Odpowiedz Link
latortura Re: jutro połówkowe 23.02.07, 14:01 dziewczyny ja tez dzisiaj ! ja na 16:30 i powiem szczerze, myslałam, ze wezmę to na luzie ale...jakos tak zaczęłam sie juz denerwowac, zaraz zaparze sobie melisse... czy każda z Was idzie z mezczyzną? mój raz był ze mną na USG (takim zwykłym) i jak twierdzi "nic nie widział" ;) faktycznie niektórzy faceci tego "nie czują" póki nie zobaczą, mój M wczoraj dopiero stwierdził, że zaczyna widziec mój brzuch, więc teraz to dopiero mogę stwierdzić "co ja w tym brzuszku noszę" (chodziło o płeć), wariat poprostu..... ale cóż, sprawdza sie w innych dziedzinach, gdyby wszyscy byli tacy sami, coż by to było... ;) pozdrawiam i do usłyszenia po USG Odpowiedz Link
blanka0 Re: jutro połówkowe 23.02.07, 18:14 jestem po, dr powiedzial ze wszytsko Ok i na swoim miejscu a co dla mnie najwazniejsze malenstwo wystawiło tyłek i nie pokazało co ma z drugiej strony hihi Odpowiedz Link
latortura Re: jutro połówkowe 23.02.07, 20:02 ja tez juz po... uff, wszystko w porządku, wymiary dziecka prawidłowe, kręgosłup, serduszko, główka ok, maluch machał rączkami i nózkami ;) potwierdzone, ze chłopczyk ;) mam nagranie na płytce CD, suuuper ! a najlepsze: dosłownie przed wejsciem do gabinetu M oswiadczył, że ...wchodzi ze mna, kompletnie mnie z tym zaskoczył i ucieszył zarazem ;) eh, Ci faceci... aha, to 22 tc, czyli dokładnie tak jak ja liczę, i wg OM i wg USG termin 03 lipca, waga dziecka: 512 gram ! ja nadal uwazam, ze o 100 gr za duzo jak na ten "wiek" ;) ale lekarz twiedzi, ze jak najbardziej prawidłowo, życze wszystkim samych takich dobrych wiesci ! pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link