11.04.07, 16:59
myślałam o kupnie leżaczka dla dziecka, co o tym sądzicie bardziej
doświadczone mamy- czy rzeczywiście się on przydaje?
Nie rozumiem też czym różnią się te tańsze np:
allegro.pl/item181321932_fisher_price_lezaczek_kocyk_zabawki_nowe_gwar_.html

od tych drogich np:

allegro.pl/item182122614_graco_travel_bouncer_lezaczek_block_cool.html
Obserwuj wątek
    • e-millie Re: leżaczki 11.04.07, 17:08
      ja leżaczek bardzo polecam - przy pierwszym dziecku sprawdził się doskonale! nie
      wiem niestety, jakie są w tej chwili leżaczki na rynku i czym się różnią, my
      nasz dostaliśmy w prezencie i mogę powiedzieć, jakie były jego praktyczne zalety:
      - można było dziecko położyć, posadzić lub umieścić w pozycji półsiedzącej, do
      tego regulacja w pionie, dzięki czemu używaliśmy go bardzo długo od pierwszych
      już tygodni życia maluszka
      - miał zwykłe zapięcie jednopunktowe - gdybym teraz miała wybór, kupiłabym chyba
      z szeleczkami
      - miał możliwość nałożenia tacki/stoliczka, co świetnie się sprawdziło przy
      jedzeniu i zabawie
      - można było w nim dziecko delikatnie kołysać - czasami córeczka zasypiała w
      leżaczku

to chyba najważniejsze rzeczy,
      pozdr. e-millie
    • asia19813 Re: leżaczki 11.04.07, 21:28
      moja chrześnica miała taki leżaczek, teraz czeka on na anszą córcię, myśle, że
      to dobra rzecz, podpisuję się pod poprzednią wypowiedzią.
    • agathea Re: leżaczki 11.04.07, 21:29
      Ja miałam ten z droższych Primi Sogni i całkiem się nie sprawdził. Córcia nie
      chciała w nim leżeć, ale potem się zorientowałam, że był dla niej po prostu za
      twardy a nie przyszło mi do głowy, żeby jej podłożyć kocyk. Warto jednak
      obejrzeć leżaczek przed kupnem.
      • edzia.79 Re: leżaczki 11.04.07, 22:25
        a moj maly siedzial sobie w foteliku samochodowym tym od 0-13 i tez sie super sprawdzil jako lezaczek.
    • ja-goda1 Re: leżaczki 12.04.07, 10:56
      U nas tak jak u Edzi - Mikołaj jak juz łaskawie chciał posiedzieć to używałam
      fotelika samochodowego. Ale ponieważ na rączkach u mamy było o wiele ciekawiej
      rzadko z niego korzystał. Zobaczymy jaki temperament będzie miał Filipek -
      jeśli fotelik mu się spodoba, to moze pomyślę o takim leżaczku. A czym się
      różnią dwa przez Ciebie podane nie mam pojęcia - choć ten drugi wygląda na
      bardziej stabilny, bo ten Fischera ma jakieś takie rachityczne nóżki:D

Mi się podoba leżaczek JAne, ale ja nie jestem obiektywna bo mam fioła na
      punkcie ich wzornictwa. Myślę, że to super rzecz na prezent,ale sama bym nie
      wydała 300 zł na coś co maluchowi niekoniecznie musi przypaść do gustu.
      Pozdrawiam, A.

Pozdrawiam, A.
      • andzia84 Re: leżaczki 12.04.07, 11:23
        chyba właśnie tak zrobię, zobaczę jak maluchowi spodoba się fotelik do
        samochodu i wtedy ewentualnie kupię leżaczek lub wskaże jak idelany prezent :)
    • asia19813 Re: leżaczki 12.04.07, 11:35
      ja gdybym nie dostała fotelika po chrzesnicy to bym kupiła fotelik do samochodu
      i jego bym tez używała w domu, oststnio widziałam u zanjomych, synek ich
      kołysany w takim foteliku usnął
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka