borowka78 18.06.07, 21:22 Jesteś jeszcze w dwupaku?:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azbestowestringi Re: Lopez!! 18.06.07, 22:04 jest na gg. chyba, ze ma w telefonie i w szpitalu siedzi ;) Odpowiedz Link
lopez32 Re: jezdem 19.06.07, 06:36 byłam u lekarza, i powiedzial, ze rozwarcia nie ma dalej na palec. Moze w przyszlym roku urodze:). Najwyraźniej małej sie nie spieszy, tylko po co daje takie jaja? A najgorsze ze brzuchol boli mnie coraz bardziej od dołu, ciągną pachwiny juz nigdzie isc niemoge, ale jutro musze sie do tego krakowa wybrac, skoro powiedział ze nie ma rozwarcia to nie urodze po drodze, martwie sie tylko jak wytrzymam samo siedzenie w pociagu...chyba ze sie połoze ale przecie nie w zwykłym, bo mi plastiki dupe odkształca za to godzine z haczykiem. Odpowiedz Link
borowka78 Re: Lopez!! 19.06.07, 06:59 Lopez odezwij sie do mnie na gg(3366874) to przynajmniej bede wiedziala, kiedy znikniesz:-) Chetnie wybralabym sie z Toba do Krakowa, bo to piekne miasto, tyle za mam za daleko. A co do komfortu jazdy pociagirm siedzac na plastikach-wspólczuje:-) a u mnie cisza...jesli chodzi o moja fizjologie...ale od 8mej sajgon-wywalanie oscieznic i drzwi...ktos sie zamieni???? moj kot ze stresu pewnie wyłysieje!!! Odpowiedz Link
burda3 Re: Lopez!! 19.06.07, 10:19 Lopez! Weź wrazie czego, jakąś małą torbę z rzeczami do szpitala do tego Krakowa....mam nadzieję,ze sama tam nie jedziesz? Czy tak????? Pozdrawiam i ciągle zaglądam co u Ciebie! asia burda Odpowiedz Link