18.06.07, 21:22
Jesteś jeszcze w dwupaku?:-)
Obserwuj wątek
    • azbestowestringi Re: Lopez!! 18.06.07, 22:04
      jest na gg. chyba, ze ma w telefonie i w szpitalu siedzi ;)
      • lopez32 Re: jezdem 19.06.07, 06:36
        byłam u lekarza, i powiedzial, ze rozwarcia nie ma dalej na palec. Moze w
        przyszlym roku urodze:). Najwyraźniej małej sie nie spieszy, tylko po co daje
        takie jaja? A najgorsze ze brzuchol boli mnie coraz bardziej od dołu, ciągną
        pachwiny juz nigdzie isc niemoge, ale jutro musze sie do tego krakowa wybrac,
        skoro powiedział ze nie ma rozwarcia to nie urodze po drodze, martwie sie tylko
        jak wytrzymam samo siedzenie w pociagu...chyba ze sie połoze ale przecie nie w
        zwykłym, bo mi plastiki dupe odkształca za to godzine z haczykiem.
    • borowka78 Re: Lopez!! 19.06.07, 06:59
      Lopez odezwij sie do mnie na gg(3366874) to przynajmniej bede wiedziala, kiedy
      znikniesz:-)
      Chetnie wybralabym sie z Toba do Krakowa, bo to piekne miasto, tyle za mam za
      daleko. A co do komfortu jazdy pociagirm siedzac na plastikach-wspólczuje:-)

a u mnie cisza...jesli chodzi o moja fizjologie...ale od 8mej sajgon-wywalanie
      oscieznic i drzwi...ktos sie zamieni???? moj kot ze stresu pewnie wyłysieje!!!
      • burda3 Re: Lopez!! 19.06.07, 10:19
        Lopez! Weź wrazie czego, jakąś małą torbę z rzeczami do szpitala do tego
        Krakowa....mam nadzieję,ze sama tam nie jedziesz? Czy tak?????
        Pozdrawiam i ciągle zaglądam co u Ciebie!
        asia burda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka