11.02.19, 15:21
Przeczytałam artykuł, a w zasadzie przejrzałam zdjęcia, z rozdania Grammy 2019. Chyba się starzeję, bo tytuł artykułu zapowiada modową klęskę Jennifer Lopez, a tymczasem z pobieżnego przejrzenia zdjęć wynika mi, że była na tym wydarzeniu jedną z lepiej ubranych osób (choć zdjęłabym ten kapelusz...). Naprawdę sukienki w stylu "jestem kosmitką", albo "zapomniałam bielizny" są teraz wyznacznikiem stylu?

Tu można obejrzeć zdjęcia - link
Obserwuj wątek
    • fil.lo Re: Moda 11.02.19, 15:33
      Daj spokój, komentatorzy "modowi" najczęściej niestety nie mają pojęcia o modzie.
      A jeśli chodzi o "nowe", wiosenne trendy, to najpierw byłam w szoku, a teraz zamierzam nosić - wraca sztrukssmile Co Wy na to? Teraz w takim subtelnym, pastelowym wydaniu. Naprawdę mi się podoba, co mnie samą zadziwiasmile
    • frey.a86 Re: Moda 11.02.19, 15:33
      Okropne te kreacje, jedynie Dua Lipa ma ładną sukienkę, gdyby nie ten tren oczywiście. No i jak zwykle wszystkim poubieranym w sandały wyłażą palce przodem. tongue_out
    • brenya78 Re: Moda 11.02.19, 15:38
      No, ale ten kapelusz, rzeczywiscie (nomen omen) od czapy.
      • miss_fahrenheit Re: Moda 11.02.19, 16:40
        Zgadzam się, ten kapelusz, jak pisałam - zdjęłabym od razu. Ale sukienka całkiem ładna, zwłaszcza na tle pozostałych...
    • snakelilith Re: Moda 11.02.19, 15:45
      Rozdanie Grammy i podobne czerwone dywany rzadko mają coś wspólnego z wyczuciem mody i dobrym smakiem. Kreacje są wybierane na podstawie kryteriów albo "co włożyć, by wyróżnić się od reszty?", wtedy masz kreację ala kosmita, albo "co przyślą mi (dyzajnerzy) za darmo, to włożę", wtedy bywa, że góra sukienki jest o trzy rozmiary za mała.
    • szorstkawelna Re: Moda 11.02.19, 15:49
      Wg mnie najgorzej ubrana jest Kylie Jenner (oprócz Dolly Parton, która jest poza konkurencją), najlepiej Lady Gaga i ewentualnie Anna Kendrick.
      Strój J.Lo w ogóle mi się nie podoba.
    • verydry Re: Moda 11.02.19, 16:14
      Ufff a bałam się, ze jestem nieobiektywna (kocham ją).
      Ps. Lady Gaga jaka piekna się zrobiła!!!
      • szorstkawelna Re: Moda 11.02.19, 21:00
        Zawsze mi się podobała. Tylko kiedy przytyła wyglądała gorzej. Kiedy jest szczupła ma bardzo fajne, dość ostre rysy twarzy.
    • mrs.solis Re: Moda 11.02.19, 16:26
      Najbrzydsza sukienke to ma chyba Kate Perry. Wyglada jak komunijne ciastko z kremem. Zaraz za nia leci K. Jenner, ta w tej sukience ala muszla i oskubany strus emu.
      • brenya78 Re: Moda 11.02.19, 16:30
        Bo to jest cala Kate Perry. Bardzo pasuje do niej ta sukienka.
    • heca7 [...] 11.02.19, 16:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Moda 11.02.19, 16:49
      JLO i LadyGaGa - najlepsze smile

Dolly - jak to ona, w sumie nic dziwnego.
    • clara.veritas Re: Moda 11.02.19, 22:37
      Ja z kolei kliknęłam w artykuł o kreacji Amal Clooney na urodzinach Aniston, którą to kreacja ponoć przyćmiła inne panie, patrzę na zdjęcie, a tam p. Amal C. w koszulce nocnej, normalnie identyko jak ta, w której śpię big_grin Dotąd sądziłam, że wychodzenie "do ludzi" w piżamie to domena stron typu "people of Walmart", a nie celebryckich fet wink
      • taki-sobie-nick Re: Moda 12.02.19, 00:00
        clara.veritas napisała:

> Ja z kolei kliknęłam w artykuł o kreacji Amal Clooney na urodzinach Aniston, kt
        > órą to kreacja ponoć przyćmiła inne panie, patrzę na zdjęcie, a tam p. Amal C.
        > w koszulce nocnej, normalnie identyko jak ta, w której śpię big_grin

I jej seksowna mini "wcale nie była kosmicznie droga", jedyne 1744 złote.

Ja śpię w bardziej zabudowanej, ale zwracam ci uwagę, że ta kiecka jest z weluru i może tym przyćmiła.
        • clara.veritas Re: Moda 12.02.19, 08:49
          jej seksowna mini "wcale nie była kosmicznie droga", jedyne 1744 złote

Przy takich komentarzach do tego typu strojów nasuwa mi się tylko to:
          https://ale-wiocha.com/upload/share/0/moda-powraca-sukienka-dla-kobiety.jpg
    • finaejeri Re: Moda 12.02.19, 00:22
      Niestety w porownaniu do kreacji z takich np. oskarów to jest to, co tu duzo mowic, no po prostu drugi sort😉
      Najlepiej Dua Lipa moim zdaniem. Najgorzej pani na ostatnim, dodala sobie 15 kg tymi wypchanymi barami.
      Co do urody Lady Gagi, to tam jakis dobry chirurg musial działać ostatnio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka