sylpal13 10.09.07, 18:10 Znalazłam na innym forum, pomóżmy i my!!! www.wiktor.netoh.pl/historia.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
becik_l79 Re: Pomóżmy Wiktorkowi 10.09.07, 23:03 ja chcę pomóc. Coś strasznego dla dziecka i dla rodziców...Żal mi dzieciaczka. Aż mi się płakać chce... Wysłałam linka mężusiowi bo już odleciał (tzn śpi). Dzięki Sylpal. podbijam temat. Odpowiedz Link
narttu Re: Pomóżmy Wiktorkowi 11.09.07, 06:01 kurcze.. wyglada ze to nie podpucha zadna. Ktos ich zna i wie ze to nie naciaganie? Odpowiedz Link
ja-goda1 Re: Pomóżmy Wiktorkowi 11.09.07, 08:40 My pomożemy. Jeśli nawet naciąganie to nie zbiedniejemy, a jestem przekonana że to jednak tragiczna prawda. Podbijam Odpowiedz Link
boazeria Re: Pomóżmy Wiktorkowi 11.09.07, 10:36 ja tez pare groszy wysle- nie zbiednieje od tego nie wiem czy to dobrze ze tu weszlam- potem czlowiek tylko siedzi ryczy... Odpowiedz Link
gismol77 Re: Pomóżmy Wiktorkowi 11.09.07, 11:28 wkleilam link, na prywatne zamkniete forum w ktorym uczestnicze, mam nadzieje, ze uda nam sie pomoc, juz kilka akcji przeprowadzilysmy. Odpowiedz Link
disno Re: Pomóżmy Wiktorkowi 11.09.07, 12:29 jak widzę coś takiego to karcę się w duchu za użalanie się nad sobą,że moja Gosia nie śpi w dzień i płacze, albo że nie mogę schudnąć po porodzie i inne takie głupie problemy. to raczej nie podpucha, Fundacja "Zdążyć z pomocą" na pewno istnieje, wiem bo pomagam im od jakiegoś czasu (finansowo) Odpowiedz Link
dagi.ww Re: Pomóżmy Wiktorkowi 13.09.07, 19:15 Dokładnie, jeśli każda z nas wpłaci parę groszy, to uzbiera się niezła sumka. Ja to nie mogę oglądać takich rzeczy, bo też ryczę jak głupia... Ale z drugiej strony człowiek docenia to, co ma w życiu. Tak mi żal tych rodziców!!! Odpowiedz Link
patrice7 Re: Pomóżmy Wiktorkowi 13.09.07, 19:43 dziewczyny siedzimy tez na innnych forach.niech kazda wklei link tam gdzie go jezszce nie ma! Odpowiedz Link
bahamadia Re: Pomóżmy Wiktorkowi 11.09.07, 19:29 wspolczuje rodzicom i ich chorym dzieciaczkom :( bardzo smutne,ze cos takiego musi ludzi spotykac..Pomozmy!!Pare zlotych nikogo nie zbawi,a dla nich kazdy grosz to krok blizej do zdrowia ich dziecka!!! Odpowiedz Link
boazeria Re: podbijam na pierwszą pozycję 12.09.07, 15:55 kurde dziewczyny tyle nas tu jest... kazda z nas ma fajnego bobasa... zeby kazda z nas wplacila choc symboliczne kilka groszy.... apeluje do innych dziewczyn: POMOZMY! pomyslcie jaki to cud ze mamy zdrowe dzieci.... Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: w górę 13.09.07, 21:22 Serce mi pęka gdy widzę jak dzieci ciepią :-( to niestety prawda Wiktorka pokazywali albo w wiadomościach albo w Faktach. Ja na wypłatę również wpłacę parę groszy. Mam tylko nadzieję, ze Wiktorek wyzdrowieje :-( Odpowiedz Link
boazeria Re: w górę 16.09.07, 12:45 nie moge zapomniec teraz tego widoku....... :-((( tak mi smutno...... co musza przezywac jego rodzice? jak serce sciska kiedy maly gaworzy lub probuje sie usmiechac? zal mi rodzicow... taki sliczny byl jak sie urodzil...... co chwila podchodze do mojego synka i go caluje i placze z radosci ze jest zdrowy........... czy operacja pozwoli mu normalnie zyc? czy tego naczyniaka da sie tak usunac zeby przywrocic wyglad twarzy? Odpowiedz Link