aurinko 30.09.07, 20:56 Przypomnijmy sobie kim jesteśmy, opowiedzmy raz jeszcze o sobie :-) Joasi dziękuję za pomysł :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 21:00 Mam na imię Elżbieta, jestem z Trójmiasta. Jestem już po trzydziestce i w lipcu urodziłam drugie dziecko - córeczkę Maję. Na stanie rodzinnym jest jeszcze syn Sebastian (12 lat) oraz Niemąż ;-) Odpowiedz Link
matizka Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 21:05 Hej, widzę, że jako jedna z pierwszych tu wskoczyłam. W zasadzie to się jeszcze nigdy nie przedstawiałam. Agnieszka z Raszyna pod Warszawą (ale czuję się warszawianką - całe życie mieszkałam na Ursynowie:). Mąż Marcin, córcia Emilka i lipcowy Karolek. Z zawodu ekonomistka specjalizująca się w analizach (ostatnio prognozach logistycznych). Acha... lat... 34 (sama nie wierzę:) Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
kotka232 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 05.10.07, 13:56 witam, mam na imie Karolina mieszkam miedzy Wraszawa a Piasecznem od stycznia tego roku a pochodze z Łodzi . Moja pierwordna ma na imie Amelia , posiadam rowniez meza Piotrka :) bardzo sie ciesze ze jest to forum bo strasznie mi smutno takiej nowej w tej Warszawie :)))) Odpowiedz Link
madziam82 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 20.01.08, 10:04 Witam:) Mam na imie Magda i mieszkam w Moragu koło Olsztyna. Jestem szczęśliwa mamusią od 20 lipca 2008, dzięki mojej córeczce Karolince.Obecnie przebywam na urlopie wychowawczym. Na forum jestem nową osoba ale fajnie że was znalazłam bo sympatycznie sie z wami pisze. pozdrowionka Odpowiedz Link
asiak_83 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 04.03.08, 13:56 Asia, w czerwcu skończę 25 lat. 20.07.2007r. urodziłam moją córeczkę - Olę. Posiadam również męża, Adama i rybki:) Jestem Ślązaczką i jestem z tego dumna :D Odpowiedz Link
becik1 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 07.07.08, 19:58 Witam mam 28 lat meza i 2 wspanialych dzieci, aktualnie siedze z nimi w domku na wychowawczym i pewnie dopiero tak za rok pojde do pracy. jestem rodowita poznanianka i ty oczywiscie mieszkam cale zycie Odpowiedz Link
burda3 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 21:09 Asia Burda z Wrocławia, 31 lat, synek Julek, mąż Jasiek - fajne chłopaki :-) Z zawodu i powołania jestem malarką, ukończyłam Akademię Sztuk Pięknych. Lubię słodycze i obecnie mam 15 kg nadwagi. Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link
jarmonika Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 02.11.07, 21:47 Mam na imię Marta, mam 29 lat, jestem z Krakowa.W lipcu urodziłam moje pierwsze dziecko: Hanię.Maleńka miała 50cm i 2990gr.Uważam, że pierwsze dziecko, zwłaszcza na początku bardzo stresuje:):) Ale teraz już ochłoneliśmy i jest wszystko super.Na forum jestem nowa i bardzo się cieszę, że mogę do Was dołączyć:) Odpowiedz Link
mammina17 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 04.11.07, 16:06 Witam Mam na imie Magda mieszkam na Slasku. W tym roku stuknela mi trzydziestka. Maz Kamil jest moim rowiesnikiem. 3 lipca urodzilo sie nasze pierwsze dziecko coreczka Julka. Julcia jest pogodnym dzieckiem ale szybko sie nudzi :) A tak wogole to mam fiola na jej punkcie :) Wasze forum czytam od 3 miesiecy ale pisze po raz pierwszy. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona Pozdrawiam wszystkie forumowiczki :) Odpowiedz Link
joasineczka Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 16.12.07, 21:36 Czesc! Mam na imie Joasia, mam 24 lata. 7 lipca urodzilam coreczke Anielke. Wraz z Anielka i mezem - Maxem - mieszkamy we Wroclawiu. Pierwszy raz w zyciu probuje napisac cos na forum i nawet nie mam pojecia czy mi sie to uda...?:) Odpowiedz Link
iwonka79-1979 haj 16.12.08, 22:52 nazywam się Iwona , mam córkę Agusię która ur. się 31 lipca 2007 i Natalkę która też ur. się w lipcu ale 2008 ,pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
kristin4 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.03.08, 08:39 Witam, mam na imię Krysia, jestem góralką z podbeskidzia, po trzydziestce (wcale tego nie czuję), mąż i pierwszy nasz skarba Anusia z 19 tego lipca :)))) Odpowiedz Link
marigold222 marigold222 24.04.09, 22:58 mam na imię Małgorzata i jestem mamą Julki urodzonej 6 lipca- choć terminowo miała być czerwcowa. Z zawodu lekarz weterynarii. Synek w drodze- planowo na sierpień Odpowiedz Link
marigold222 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 26.05.10, 12:13 Małgorzata, lat 32, mieszkam w Olsztynie, mam córkę Julię z lipca 2007 i synka Michała z sierpnia 2009. Oboje z mężem jesteśmy lekarzami weterynarii. Odpowiedz Link
m_k8 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 21:05 Hej tu Magda z Wrocławia. Mama po raz pierwszy. Lat przez dwa miesiące jeszcze 26 :) Odpowiedz Link
joaska_29 Re: to ja zacznę 30.09.07, 21:06 Mam na imię Joasia (już) lat 30, Mąż Adam lat 33. Jestem z Bydgoszczy. Skończyłam ekonomię w Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, pracuję w bankowości, Mąż jest przedstawicielem jednej z niemieckich firm. Małżeństwem jesteśmy od 3 lat, znamy się ponad 6. Urodziłam nasze pierwsze dziecko Oleńkę. Po macierzynskim i urlopach wracam niestety do pracy - będzie to 2 stycznia. Olenką zajmie się opiekunka (mam nadzieję, że znajdziemy odpowiednią). Lubię poznawać ludzi, nawiązywać nowe kontakty, podróżować, słuchać dobrej muzyki i poczytać dobre książki. Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 21:07 Tutaj Agata :-) Mieszkam na Górnym Śląsku, w lipcu urodziliśmy Naszą córeczkę Marlenkę :-) Lat od lipca 28 ;-) Odpowiedz Link
m0nalisa Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 22.12.07, 02:49 Monika 33 lata, 1 lipca urodził sie Mateusz, pochodze z gdanska i szczecina Odpowiedz Link
karolina_lk Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 21:31 Karolina z Krakowa, lat 28, spec. ds. personalnych. jestem po raz pierwszy mama, syn Macius ur. 05.07.07. Dotychczas bylam malo aktywna ale forum podczytywalam nalogowo i regularnie ;)Pozdrawiam wszystkie lipcowe mamy goraco! Odpowiedz Link
joannakw Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 21:32 Hej Jestem Joanna, lat od tygodnia 30, mieszkam w woj. lubelskim, miejscowośc Łaszczówka koło Tomaszowa Lubelskiego. Moje chłopaki: mąz - Jacek lat 31, syn starszak :) - Kacper w styczniu będzie lat 5, syn maluch :) - Patryk - 2,5 miesiąca. Z wykształcenia ekonomista i troche informatyk, pracuje od 11 lat w baku. (widze ze narazie obie Aśki i obie bankówki - hihi) Kontakt: GG: 1890760, tel. 505 628 088, joanankw@gazeta.pl Odpowiedz Link
anja-2 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 21:37 Ania z Warszawy Mokotów lat 28, jestem mama Filipa urodzonego 14 lipca. Na stanie mam takze meza Macina lat 31 i dwa koty. Pracuje w wydawnictwie w biurze reklamy, jak na razie do pracy nie wracam z czego bardzo sie ciesze :) Odpowiedz Link
agasar79 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 21:55 Mam na imię Agnieszka i jestem z Bydgoszczy - Miedzyń. 27.07.2007 urodziłam moją pierwszą córeczkę Natalię, za rok mam zamiar być już w ciąży z drugim dzidziusiem :) We wrześniu skończyłam 28 lat i jestem pielęgniarką, po macierzyńskim idę na wychowawczy i nie wiem czy wrócę do zawodu. Moj mąż Sławek jest informatykiem. Odpowiedz Link
zorkaa Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 21:53 ja mam na imię ania i mieszkam w warszawie [mokotów], lat 28, mąż mirek lat 37, synek tymon 2,5 miesiąca. i psica zorka lat 6:) kiedyś lubiłam chodzic po górach, grac w scrable i pic ouzo, obecnie pasjami wpatruję się w moje dziecko:D Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 21:54 Witam wszystkie mamy, na imię mam Dorota, jestem z Wrocławia, Basia urodziła się 6.08.07, choć termin miała na 29.07, dlatego przez całą ciążę podczytywałam forum lipcowe i tak mi zostało. Mam 31 lat, Basia to moje pierwsze dziecko, mąż - Krzysztof. Skończyłam prawo ale pracowałam w księgowości, po wychowawczym poszukam nowego zajęcia, mam nadzieję, że ciekawszego. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
ebejgier Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 15.10.07, 09:36 Witam mamy lipcowych szkrabów! Mam na imię Ela. Mieszkam w Warszawie. Mój Alutek (Alicja) jest najcudowniejszym skarbem mojego życia! Właśnie śpi, więc postanowiłam przyłączyć się do Was. Mam już 35 lat i 15 letniego synka. Mąż - Krzysztof. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
a.g.g.a Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 22:14 Witam! Namiętnie czytałam i czytam forum Lipiec 2007,jednak nigdy się nie wypowiadałam.Tutaj mam ambicję być bardziej aktywna:-)Mam na imię Agnieszka,lat 28,mieszkam w Częstochowie,pracuję w aptece.Mam męża Arka,lat 30. 28 lipca urodziłam synka Maksymiliana,moje pierwsze dziecko.Na stanie mam jeszcze wypasioną świnkę morską;-) Odpowiedz Link
ingapol Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 22:17 Nazywam sie Inga, jestem mężatka od ponad 2 lat, swoje pierwsze dziecko - Natalkę urodziłam dzień przed swoimi 25 urodzinami :))) Tak bardzo chciałam donosić do 18.07, ale mała się pospieszyła i urodziła się przez cc dzień wcześniej. Urodziłam jedno z największych dzieciątek z naszego forum. Ważyła aż 4390 g, ale miała 59 cm długości wiec laska z niej niezła :))) Po macierzyńskim będę już bezrobotna. Za rok zmieniam miejsce zamieszkania i dopiero wtedy poszukam jakiejś pracy. Póki co będę w domu z Natalką i naszym pitbulem- aniołkiem, który ma na imię Diablo i całymi dniami leży na fotelu. Póki co mieszkam w Siedlcach. Odpowiedz Link
bubunia1 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 22:23 Hej mam na imię Małgosia, mieszkam w Warszawie - od dwóch lat w swoim mieszkanku, od ponad roku jestem mężatką - mąż Krystian. Juleńka jest naszym pierwszym Maluszkiem z planowanej dwójki ;) Od wczoraj mam 26 lat ;)) Odpowiedz Link
babajagaa Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 22:32 Witam wszystkie lipcowki,mam na imie Monika w pazdzierniku koncze 29 lat,maz Krzysztof lat 33 i najukochanszy synus Olafek urodzony 10 lipca.jestem z czestochowy. Odpowiedz Link
musia79 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 22:25 Hej, mam na imię Agnieszka, 01-10 kończę 28 lat (ojej!!) Mam dwóch cudownych synków: starszego Wojtka 7 lat i młodszego Kubusia - ur. 22-07/2007. Razem z mężem i chłopcami mieszkam w Ostrołęce. Odpowiedz Link
dagi.ww Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 22:28 Hej! Mam na imię Dagmara i nie wiem, czy nie jestem tu najmłodsza - 23latka. Nie-mąż Marcin (25lat), jesteśmy ze sobą 7lat, w przyszłym roku zamierzamy się zaobrączkować. Dzieciaczek pierwszy - Wikusia, strasznie chciałam synka, ale teraz nie wyobrażam sobie życia bez mojej córusi! Mieszkam w Dąbrowie Górniczej, gdzie remontujemy sobie domek, od 29 października przenosimy się jednak z małą na jakiś czas do Liverpoolu, bo tata nie może bez nas wytrzymać... Chwilowo nie pracuję, chcę skończyć studia dziennikarskie, które przerwałam rok temu. To tyle. Pozdrawiam WSZYSTKIE LIPCÓWECZKI!!! Odpowiedz Link
anulka-m6 Re: Witam, ja również 23-latka :-) 01.10.07, 17:35 Witam wszystkie panie, Mam na imie Ania, latek 23, jestem z zawodu fryzjerką i kosmetyczką, ale niepracującą w zawodzie (tzn praktykuję tylko w domu). Mój mężuś Grzegorz lat 28 informatyk,znamy sie od lat dwóch, w tamtym roku był nasz ślub na który poszła bym z chęcią jeszcze raz. Nasz cudowny Skarbek Karolek urodził sie 21 Lipca 2007, mógł poczekać do mamusi imienin(26), no ale itak miał sie nam zjawić 16 lipca, ale jak widać sie mu nie śpieszyło. Mieszkamy w Łańcucie, niewielkim mieście na podkarpaciu.Może kojażycie Łańcut z naszym pięknym Zamkiem,noi panowie to zawsze kojażą z fabryką wódek którą sie u nas mieści. Pozdrawiam wszystkie mamusie... Odpowiedz Link
07mamakarolinki Hmm, to chyba ja najmlodsza... 06.01.08, 15:12 Witam wszystkie mamusie, mam na imie Ewa, mąż Jacek, a coreczka Karolina z lipca(22.07.07) a mial byc sierpien, bo urodzila sie 3 tygodnie wczesniej przez cc. 24.12 skonczylam 22 lata, wiec chyba ja tu jestem najmlodsza. Pozdrawiamy. --- Karolina 22.07.07 Odpowiedz Link
asia_zal81 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 22:45 hej, nazywam się asia, mam 26 lat jestem z tarnowskich gór moi męzczyźni to syn Kubuś i mąż Bartosz z wykształcenia jestem biologiem i geografem, a z zawodu nauczycielem forum czytam od maja (bo wtedy je znalazłam), a odważam się pisać od kilku tygodni:) bardzo Was wszystkie lubię i serdecznie pozdrawiam:) Odpowiedz Link
mynia0 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 23:09 witam ponownie ;) jestem Asia, mam 31 /jeszcze :)/ lat, z zawodu nauczyciel teorii muzyki. jestem mamą 3-letniej Eli i 3-miesiecznej Emilki. pozdrawiam wszystkie lipcówki i lipcowe dzieci ;) i wciaz mam nadzieję, że znajdę więcej czasu - ale doba z gumy nie jest, a moje dziewczęta nie wiedzą, co to jest uzależnienie od netu ;) Odpowiedz Link
mika1309 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 30.09.07, 23:34 Monika, mam 30 lat, od 2 lat mieszkam w Komorowie koło Warszawy jestem pedagogiem, w lipcu urodziłam Hanię, mialam termin na 7.08. ale od poczatku ciazy czulam, że urodze w lipcu dlatego namietnie Was podczytywalam. Na razie zostaje z dziewczynami w domu i szykuje sie do następnej ciąży:) Odpowiedz Link
katx1 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 01.10.07, 00:08 Witam ponownie, Kasia z Częstochowy mama Wiktora, pospieszył się i zrobił ze mnie czerwcówkę, jednak zawsze byłam i będę sercem lipcówką, prowadzę z mężem Marcinem firmę związaną z bankowością, a raczej prowadziłam bo teraz poświęcam się tylko synkowi i planuję robić to jeszcze bardzo długo, mam 30 lat mąż 33. W ziązku z moim zajęciem chętnie udzielę porad dotyczących wszelkiego rodzaju kredytów gdyby któraś z was potrzebowała pomocy w tym temacie. Odpowiedz Link
borowka78 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 01.10.07, 06:34 Joanna, jeszcze przez kilka dni lat 28, mąż Marcin (20), synek Marcinek (2,5 roku) no i Szymuś (3 m-cę). Na stanie jeszcze kotka Iris-brytyjczyk niebieski krótkowłosy-cuuuuuuuudna:-) Mieszkamy w Poznaniu. Skończyłam Towaroznawstwo na AE w P-niu. W tej chwili nie pracuje. Odpowiedz Link
borowka78 mąż Marcin lat 29!!!!!! (nie 20) n/t 01.10.07, 06:35 borowka78 napisała: > Joanna, jeszcze przez kilka dni lat 28, mąż Marcin (20), synek > Marcinek (2,5 roku) no i Szymuś (3 m-cę). Na stanie jeszcze kotka > Iris-brytyjczyk niebieski krótkowłosy-cuuuuuuuudna:-) > Mieszkamy w Poznaniu. > Skończyłam Towaroznawstwo na AE w P-niu. W tej chwili nie pracuje. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: mąż Marcin lat 29!!!!!! (nie 20) n/t 01.10.07, 10:22 Edyta (28lat) i moj maz Rafal (28lat),po slubie jestesmy 7 lat a przed slubem "chodzilismy"-6,jestesmy dlugodystansowi. Mamy Kubusia-5 lat i Olenke-16,07 jestem fryzjerka ale po wychowawczym mam zamiar robic cos innego,tylko jeszcze nie wiem co :( jestesmy z Warszawy. Odpowiedz Link
bprusek Basia, Bytom 01.10.07, 10:37 Witam, jestem z Bytomia dzielnica Szombierki, stan rodziny: mąż Krzysztof, córka Agnieszka 4 latka, córka Aleksandra urodzona 07.07.2007. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
boazeria Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 01.10.07, 10:38 Ania, lat 28, podlaskie mąż Przemek- lat 26 slub w 2005 synek Eryk 11 lipca 2007 Pracuje dla faceta, ktory ma fabryke steropianu, hurtownie spozywcza, siec sklepow, restauracje i hotel, fabryke okien i teraz stawia centrum handlowe. O dziwo zajmuje sie tym wszystkim, dlatego chcialabym wrocic po macierzynskim, zeby nic mnie nie ominelo. Z drugiej strony chcialabym zostac z synkiem do roczku. Maz jest przedstawicielem handlowym. Troche maluje, pisze opowiadania (ktorych nigdy nie wydam), szyje ubrania, uwielbiam szpilki (w ktore teraz nie wlaze!), ma manie pieczenia ciast odkad zaszlam w ciaze :-) Odpowiedz Link
a090707 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 01.10.07, 10:39 Ania lat 32, jestem z Łomzy, ale od ponad 2 lat mieszkam na Islandii. Wiktor- moje pierwsze dziecko -urodzil sie 13 lipca w piatek :) Odpowiedz Link
emilia-w Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 01.10.07, 11:02 Mam na imię Emilia, mam 32 lata, mąż Jarek - 34 lata. Jestem z Bydgoszczy. Skończyłam chemię na Akademii Techniczno-Rolniczej w Bydgoszczy, pracuję Lab. Kryminalistycznym w bydgoskiej policji. Mam synka Adriana - 4,5 lat oraz lipcową córeczkę Wiktorię (16.07.07). Wcześniejsze forum czytałam, ale mało się udzielałam, teraz mam nadzieję że to się zmieni.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
enya81 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 01.10.07, 11:32 Ewa - 26 lat, mężuś - Janusz - 28 lat, mieszkamy od blisko 3 lat w Częstochowie. Ja skończyłam prawo na wrocławskim uniwerku a mąż mechanike i budowe maszyn na Polibudzie. Obecnie jestem na macierzyńskim ale po urlopie niestety :( wracam do pracy w banku, a Szymkiem urodzonym 25 lipca zajmie sie moja mama. Na szczęście małżonek obiecał, że zacznie rozkrecać własną firmę i jesli dobrze pójdzie finansowo to będę mogła spokojnie iść na wychowawczy a potem może zacznę pracować u niego hihi. Uwielbiam nasze forum, czytuję od dawna, to jest mój malutki nałóg:) Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link
margaritka27 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 01.10.07, 12:00 Witam serdecznie wszystkich jestem Marta -27 lat i od roku maz Wojtek-tez 27i nasze pierwsze dziecko od 7 lat mieszkamy w wawie. Synek jest dosc absorbujacy i przez to mam ograniczone mozliwosci pisania na forum-czesciej czytam ale staram sie. Pracuje w handlu Nad wychowawczym sie zastanawiam jak narazie w domku do lutego. pozdrawiam Odpowiedz Link
madziallena1 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 01.10.07, 11:54 Trafiłam na lipcowe forum dość późno i dlatego przedstawiam się dopiero teraz: mam na imię Magda, mam 36 lat (hmmm..) mieszkam na warszawskich Bielanach, jestem mamą siedmioletniej Kasi super babki i lipcowego Piotrusia;) Odpowiedz Link
metanira Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 01.10.07, 12:00 Mam na imię Edyta i mieszkam w Sosnowcu (woj. śląskie). Mam 32 lata, męża Michała i lipcowego synka Konrada. Jestem chemikiem. Lubię książki, dobre filmy, las i kukurydzę. Przepadam za naszym forum :) Odpowiedz Link
monia052 Re: Przedstawmy się sobie jeszcze raz :-) 01.10.07, 12:35 witam serdecznie! mam na imię Joanna i (niestety) jestem najstarsza na tym forum- 40 l. Od 12 lat jetstem szczęśliwą mężatką, ale dopiero od ok. 3 lat jestem mamą. Po wielu niepowodzeniach w 2005 roku urodziłam Monikę, a 06.07.2007 Magdę. Mieszkam we Wrocławiu, z zawodu jestem ekonomistką. Odpowiedz Link