burda3 10.10.07, 21:15 Dziewczyny dawajcie linki - jestem bogata, sprzedałam obraz w galerii :-) i chce kupic Julkowi ( a moze bardziej sobie ) matę,żeby się czyms chłopak zajął/ A moze uzywana- czy lepiej nową ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_a Re: Jaką matę wybrać? 10.10.07, 21:26 zgadzam sie z alaską, my mamy świat muzyki tiny love, troche lewe te melodyjki bo juz mi bokiem wychodzą, ale mała zachwycona. Generalnie, grunt, zeby bylo kolorowo, cos gralo, grzechotało i bylo lusterko - ania uwielbia gugac do bobasa z lusterka. Odpowiedz Link
anula_82 Re: Jaką matę wybrać? 10.10.07, 21:27 ja mam taką www.allegro.pl/item253392231_tiny_love_zoo_mata_edukacyjna.html#photo jest piszczyk mały, ucho słonia szeleści i skrzydełka motylka tez szeleści. gra muzyczka mozarta jak włączysz melodyjkę. Odpowiedz Link
monikaj21 Re: Jaką matę wybrać? 10.10.07, 22:52 Ja też jestem fanką Tiny Love. Spokojnie może być używana - upierzesz ręcznie po prostu. Odpowiedz Link
agasar79 Re: Jaką matę wybrać? 10.10.07, 22:55 mam matę tiny love świat muzyki - jest świetna, mała zachwycona :) Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Jaką matę wybrać? 11.10.07, 09:59 www.allegro.pl/item245883809_tiny_love_mata_plac_zabaw_gratisy_wys_o_ zl_.html kupiłam w sobote, mała jest zachwycona, szczególnie ptaszkiem dzwoneczkiem. Można w niej podpiąć brzegi, tak,że dziecko nawet krecące się nie "wypadnie" poza "ramy". Podobno ta tropilkalna wyspa na owodzie ma drut, o który można sobie kolano rozwalić np klekając przy dziecku (tak miała moja siostrzenica) Odpowiedz Link
e-ness Re: Jaką matę wybrać? 11.10.07, 10:08 My mamny Tiny Love Zoo. To jest starszy model wyspy Tropikalnej iŚwiata Muzyki. Tak naprawde każda mata sie sprawdzi, aby dzicko za szybki nie znudziło sie i nie miało za wielu bodzcow(samo leżenie na tak kolorowej macie jes olbrzymim przeżyciem), zawieszamy max 2 zabawki. Jak opatrza sie Karoli to zamieniamy na inne. Można prac w pralcetak wiec z utrzymaniem czystości nie ma problemu pozdrawiam Odpowiedz Link
burda3 Dzieki dzięki! 11.10.07, 11:18 Wiec szukam Tiny Love- no bo taki wybór, nie wiedziałam na co patrzec- a na żywo nie miałam okazji oglądac. Dzięki! Odpowiedz Link