aurinko 19.12.07, 07:46 Dziewczyny, może wstawić Wasze linki do opisu forum? Skoro reklamujemy sklep internetowy obcej osoby to dlaczego nie polecamy talentu naszych dziewczyn? Co Wy na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobimax Re: Do Asi Burdy, Shemreolin i innych utalentowan 19.12.07, 08:01 Jak najbarziej jestem za. Odpowiedz Link
lilianak1 Re: Do Asi Burdy, Shemreolin i innych utalentowan 19.12.07, 08:17 ja też za i chętnie obejrzę dzieła naszych artystek Odpowiedz Link
modeko Re: Do Asi Burdy, Shemreolin i innych utalentowan 19.12.07, 08:34 Swietny pomysł :) Odpowiedz Link
aga_n20 Re: Do Asi Burdy, Shemreolin i innych utalentowan 19.12.07, 09:10 jestem za reklamą dla zdolnych i utalentowanych mam:)) Odpowiedz Link
babajagaa Re: Do Asi Burdy, Shemreolin i innych utalentowan 19.12.07, 09:24 ja tez jeastem za Odpowiedz Link
burda3 ....głupio mi.... 19.12.07, 10:06 ale z drugiej strony czemu nie? w koncu to jedyne co potrafię (oprócz pieczenia ciastek )- jestem za - dzieki :-) Odpowiedz Link
aurinko a tam głupio ;P 19.12.07, 10:16 burda3 napisała: > ale z drugiej strony czemu nie? w koncu to jedyne co potrafię > (oprócz pieczenia ciastek )- jestem za - dzieki :-) Asiu podaj tylko jakiś tekst, który chciałabyś obok adresu stronki ;-) Odpowiedz Link
burda3 Re: a tam głupio ;P 19.12.07, 10:28 może zapraszam do mojej galerii ? Obrazy,grafiki - brak mi weny twórczej... Odpowiedz Link
joasia83m Re: Do Asi Burdy, Shemreolin i innych utalentowan 19.12.07, 10:17 ohh i ja jestem ZA!!!! Anioły burdy to kolejny cud swiata, snia mi sie po nocach, a jak kiedys bede miala pieniazki w portfelu, to pierwsza rzecz jaka zrobie, to zglosze sie po Anioła dla DAwidka a bizuterie shem mam, sliczna jest! Odpowiedz Link
burda3 ......... 19.12.07, 10:33 Jezu az mi głupio,ze musze brac za anioły pieniadze - ale to moja praca- a tak miedzy nami to i tak połowe rozdaje w przypływie emocji ( i co mi sprawia wielka radosć ) tylko potem musze sie tłumaczyc i gimnastykowac przed M, gdzie sie podziały obrazy, wyfrunęły? Przeciez ja tyle czasu im poświecam, a domowy budzet tego nie odczuwa :-) Co się człowiek nakombinuje :-)))),zeby starego "oszukać" Odpowiedz Link
joasia83m Re: ......... 19.12.07, 10:53 asia, ja tam bym chciala uczciwie uzbierac na tego Anioła, bo on warty duzych pieniazkow!! Tylko jakbys mi zdradzila jakie to pieniazki.. ja juz oznajmilam mojemu M. ze wszystko co dostane (poza wydatkami na malego) odkladam. On juz sie tego zdazyl nauczyc ze mam straszna slabosc do takich cudow (ostatnim jest piekna ikona ze Swieta Rodzina). bede wdzieczna jak mi skrobniesz, moze na gazetowego maila... Odpowiedz Link
anulka-m6 Re: poprosze o linki... 19.12.07, 12:59 Dziewczyny niestety niejestem na bierzaco w czytaniu forum i chciałabym zobacvzyć te cuda dziewczyn podajcie jakies namiary. Ja też dłubie sobie w domku , robie kolczyki ale jak narazie to sprzedaje u siostry w szkole (hehe siostra jako akwizytor) Zbieram sie powoli do jakiejs swojej stronki ale musze M nagonić niech sie wreszcie wykaże przy żonie(jest informatykiem) i coś mi wykombiunje. Odpowiedz Link
shemreolin Re: poprosze o linki... 19.12.07, 13:12 anulka, to stronka z moja biżuteria. Pochwal sie też swoją jak juz ją zrobisz. :D picasaweb.google.pl/shemreolin/BiUteria Ja bardzo bym sie ucieszyła, gdyby link do mojej galerii był podwieszony. :) Dzięki za ten pomysł! :) Odpowiedz Link
zumali Re: Do Asi Burdy, Shemreolin i innych utalentowan 19.12.07, 14:09 Ja tez jestem za i tez choruje na obraz Burdy :) Swietny pomysl. Odpowiedz Link
lucy_cu Pewnie, że to super pomysł :-) 19.12.07, 14:41 Ja też choruję na dwa przepiękne Burdowe anioły- będę miała kuchnię obwieszoną obrazami z aniołami, wyszperanymi na starociach...Idealnie współgrałyby mi jeszcze te od Asi...Ciułam grosiwo, może uciułam. :-) Asiu, a czy jakiś orientacyjny cennik mogłabyś mi wysłać na maila? Będę wdzięczna. Może jeszcze jakieś inne Lipcówki oprócz Asi i Shem mają coś do zaoferowania? Ujawnijcie się!!! :-) Odpowiedz Link
burda3 linki do stron 19.12.07, 15:09 www.angels.burda.art.pl/ i jeszcze tu mozna ogladac : www.burda.art.pl/ i pare obrazów w zaprzyjaznionym sklepie/galerii www.topdecor.pl/ w dziale dom i wnętrze /obrazy oraz w dziale dla konesera/grafiki a takze na stronie warszawskiej galerii apollon.com.pl/ Co do cen galeryjnych, to wiadomo ze od autora zawsze jest sporo taniej :-) Odpowiedz Link
burda3 Re: linki do stron- jeszcze raz 19.12.07, 15:11 www.burda.art.pl/ www.topdecor.pl/ apollon.com.pl/ Odpowiedz Link
dorota.nowacka Re: linki do stron- jeszcze raz 19.12.07, 15:35 Burdzia prześlij mi proszę jakiś cennik z aniołkami na gazetowego emila, dziękuję ps. zachorowałam na nie, są piękne Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: linki do stron 19.12.07, 15:17 oj a ja bym tez ceny Aniołków chciała poznać... Odpowiedz Link
chmurcia4 Re: Do Asi Burdy, Shemreolin i innych utalentowan 19.12.07, 19:37 oczywiście ZA!!! :D Odpowiedz Link