asia_zal81 Re: Posiadacze sanek 03.01.08, 15:41 zA szybko enter, sorry I co, byłyście już na spacerku? Myśmy byli przedwczoraj i wczoraj, bo była ładna bezwietrzna pogoda, no i spadł śnieg. Mały zachwycony, bo nareszcie cos widac. Myśmy tez mieli niezłą zabawę:D A Wy jakie wrażenia?? Odpowiedz Link
ingapol Re: Posiadacze sanek 03.01.08, 15:47 my mamy sanki, ale u nas śniegu jest pół centymetra max a Mały siedział czy leżał ? Czym go przypięłaś ??? leżał/ siedział na kocu czy bezpośrednio na sankach ? jak go ubrałaś ? czym przykryłaś ? Odpowiedz Link
asia_zal81 Re: Posiadacze sanek 03.01.08, 15:57 Młody leżał oczywiście, bo jeszcze stabilnie nie siedzi (choć dziś całkiem sam usiadł!!!). położylismy go na pledzie i kocyku, i jeszcze poduszka, żeby pod lekkim kątem był i coś widział:D. Ubrany był cieplutko, w kilka warstw ubranek, bo na razie zimowego kombinezonu nie zakładałm, tylko polarowy. Był przykryty grubym kocem. Niczym go nie przypięłam, ale jedno z nas ciągnęło, a drugie szło za sankami, żeby go nie zgubić:D Cały spacer 20min, bo zimno, ale radości sporo:D Polecam Odpowiedz Link
blanka0 Re: Posiadacze sanek 03.01.08, 19:59 ja chyba jutro sie skusze u mnie dosyc duzo sniegu ale zimnoooooooooo Odpowiedz Link