lilka.k Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 10:37 Obojętny. Jak ktoś czuje potrzebę to czemu nie? Ja sama chciałam kiedyś zmniejszyć sobie biust, bo mi przeszkadza trochę..ładnego bikini sobie kupić nie mogę ;) Odpowiedz Link
katx1 Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 10:39 Wszystko jest dla ludzi, sama od dłuższego czasu myślę o liposukcji brzucha, gdyby nie cena dawno bym zrobiła. Odpowiedz Link
moni_30 Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 10:49 Ja też bym z chęcią zmniejszyła sobie biust. Już przed ciążą miałam duży (80E) a teraz to już tragedia. Wiem, że to jest poważna i trudna operacja i chyba bym się bała, no chyba, że trafiłabym w ręce dr Sankowskiego. Na szczęście (bądź nie) nie mam takiego dylematu, bo mnie póki co na takową operację nie stać. Odpowiedz Link
bobimax Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 10:53 Jak najbardziej za. Jeżeli ktoś ma kasę i ochotę to czemu nie. Sama -bym sobie zrobiła liposukcję Odpowiedz Link
blanka0 Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 10:54 n wlasnie ja tez ostatnio intensywnie mysle i chyba sie zdecyduje moj brzuch po 5 operacjach wyglada jak pepitka, ale sie boje jak cholera Odpowiedz Link
m0nalisa Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 11:38 nie mam nic przeciwko operacjom, jezeli ktos ma taka potrzebe bardzo prosze , tych co przeginaja z operacjami wyslalabym na terapie bo uwazam ze za duzo to szkoda i dla organizmu i urody niestety. gdyby mi moje dziecko wyskoczylo z takim pomyslem, nie pozwolilabym chyba tak by przeczekac troche sprawe by dojzala ta decyzja w dziecku i jesli nadal bedzie chcialo bardzo prosze. (oczywiscie bedace pelnoletnie dziecko) ja sama nic bym sobie nie przefasonowala ale marzeniem moim jest kompleksowy remont szczeki zebym miala zeby jak perelki w obu rzedach :))))) Odpowiedz Link
blanka0 Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 11:43 oj o szczece to tez mysle intensywnie marzenie Odpowiedz Link
lucy_cu Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 11:47 Dopóki jestem śliczna i młoda (;-PPPPP) uważam, że nie powinno się dłubać przy swoim ciele li tylko dla urody- bo jednak operacja to operacja. I że trzeba o siebie dbać, ale w sensie diety, ćwiczeń itepe i lubić swoje ciało. Ale kto wie, czy za parę lat zdania nie zmienię. ;-PPPP Odpowiedz Link
lucy_cu Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 12:40 Kurde kurde kurde :-))))) Własnie mi się przypomniało, że od pięciu lat mam licówki na kilku zębach- zdłubałam sobie zębole wyłącznie dla urody. Były zdrowe, tylko nie za piękne. ;-PPPP No to w tej sytuacji to, co napisałam powyżej, idzie się bujać. ;-DDD Pewnie za parę lat zdłubię sobie nos albo inną pupę. ;-D Odpowiedz Link
blanka0 Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 13:41 lucy_lu ja tez mam na dwoch zebach licowki ale marze o implantach na co najmniej ośmiu :))) Odpowiedz Link
wyczyny Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 15:05 im jestem starsza - tym bardziej pozytywny ;-) Odpowiedz Link
yoopi1 Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 15:45 Im częściej patrzę na mój brzuch tym mój stosunek do operacji się zmienia :)) Odpowiedz Link
patrice7 Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 16:32 uwazam ze wszystko jest dla ludzi, wiec jesli ktos twierzdi ze "musi "to czeumu nie. gorzej jak nie poprzestaje na 1 i ciagle ma malo:) Odpowiedz Link
blanka0 Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 16:36 ja pytam o takie normalne operacje nie typu odciecie malego palca coby sie nozka w buciku miescila- a o takich przypadkach mowili wczoraj w tv Odpowiedz Link
magda7717 Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 22:52 ja jestem za.. odkad uusuwam sobie owlosienie laserowo.. mysle o botoksie na czolo lub kwasie hialuronidowym..teraz wg specjalistow to ma sens bo zmarszczki mimiczne sa plytkie potem nic nie pomoze nos bym se poprawila i nosze aparat na zeby- tp tez jakby poprawaaaa Odpowiedz Link
blanka0 magda7717 16.03.08, 11:15 moge podpytac o to owlosienie? gdzie usunelas tzn na jakiej czesci ciala, czy masz jakies blizny, jaki koszt i czy trzeba za kilka lat powtarzac? prosze o jak najwiecej danych dzieki Odpowiedz Link
magda7717 Re: magda7717 16.03.08, 15:34 usunelam na nogach koszt 2 x 350 zl po znizce;-)(czasem trzeba 3 raz) teraz bikini i pachy i znowy 2 x 500 zadnych plam, blizn super gladkie nogi kazdego dnia hee Odpowiedz Link
klarysa007 Re: jaki macie stosunek do operacji 15.03.08, 23:18 Jestem za i przeciw :D Przeciw jeśli robimy z siebie ulubioną aktorkę. Za jeśli usuwamy tłuszczyk czy skórę, które pozostały MIMO ćwiczeń. Zmniejszamy lub powiększmy zdeformowany biuścik, itp. Odpowiedz Link
o.matko Re: jaki macie stosunek do operacji 16.03.08, 08:15 Ja aparat na zębach miałam 4 lata temu :) Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: jaki macie stosunek do operacji 16.03.08, 11:37 taki jak do aborcji - sama nie zrobie, ale nie widze problemu, zeby inni je robili. Odpowiedz Link
kaga6 Re: jaki macie stosunek do operacji 16.03.08, 12:28 Może kiedyś...Na razie mam nadzieje, że wszystko ćwiczeniami uda mi się "wymodelować" i mam nadzieję, że od jutra zacznę...i tak każdego ranka...:p Odpowiedz Link