blanka0 dzis zaczełam 11.04.08, 08:51 ale ni cholery nie kapuje tego cwiczenia przedostatniego z nożycami wytłumaczcie łopatologicznie prosze Odpowiedz Link
atenette Re: dzis zaczełam 11.04.08, 10:00 Tam jest filmik na stronie kulturystyka. Jedna noge trzymasz wyprostowana i uniesiona lekko nad ziemia, druga zginasz w kolanie do kata prostego i tak na zmiane. Podczas wykonywania cwiczenia zadnej z nog nie kladziesz na ziemi. U mnie dzisiaj dzien 8 (a juz mi sie nie chce :)) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka 12 dzień za mną 11.04.08, 10:17 niech mi ktoś powie jakim cudem ja się później zmieszczę w 30 minutach skoro przy 10 powtórzeniach ledwo wyrabiam żeby zdążyć? potem tych powtórzeń jest już ponad 20 to nie wiem jak ja to zrobię <hmm, myśli intensywnie marszcząc czoło> aha, ja też podglądałam filmik, no i na Youtube zerkałam, na Mama Cud też chyba coś było Odpowiedz Link
blanka0 Re: 12 dzień za mną 11.04.08, 10:24 a dajcie linka do tego filmu bo ja z kartki lece :-) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: 12 dzień za mną 11.04.08, 10:27 Blanka tu masz link do strony gdzie jest wszystko tak wytłumaczone,że na pewno pojmiesz. ja pojęłam a blondyna jestem ;-) wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html Odpowiedz Link
atenette Re: 12 dzień za mną 12.04.08, 08:39 tu jest filmik www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 Odpowiedz Link
domatorka.amatorka 13 dzień 12.04.08, 22:19 zaliczony. niestety na razie nie widzę żadnej różnicy. no może poza tym,że zwiększenie ilości powtórzeń po prostu mnie dobija ;-( a końca nie widać... Odpowiedz Link
aga_n20 dzień 20 13.04.08, 20:33 jutro będę na półmetku, opona jest jaka była no może ciut jędrniejsza , zobaczę zostanie mi od jutra jeszcze 21 dni liczę że to w drugim półmetku będą widoczniejsze efekty, Odpowiedz Link
atenette Re: które dmuchają 6w?? 13.04.08, 15:46 Dzien 10. U mnie chyba zaczynaja sie bardziej zaznaczac miesnie, ale przyznam, ze brzuszek mialam w miare plaski :) Odpowiedz Link
blanka0 4 dzien 14.04.08, 10:34 o rety jak ja zaczne te 12 powtorzen to umre, skoro juz umieram:-) aha odstawilam chleb i ziemniaki, musze schudnac bo inaczej klapa Odpowiedz Link
zorkaa 17 dzień 14.04.08, 12:19 wczoraj, bo ja wieczorami wyciskam. chyba źle, chyba muszę rano, ale tymek jak tylko zaczynam ćwiczyć z wielkim wrzaskiem radości rzuca się na mnie:P a oponka dalej wisi:( cholera, chyba jednak przestanę żreć słodycze... Odpowiedz Link
domatorka.amatorka 16dzień, uff:-( 15.04.08, 10:32 jest ciężko. a czy Szanowana Moderacja mogłaby ten wątek na szpilkę rzucić? na razie u góry jest wolne miejsce a my nie musiałybyśmy ciągle go poszukiwać <ładnie proszę> Odpowiedz Link
aga_n20 dzień 22 15.04.08, 21:14 kurcze 14 powtórzeń umieram:)), pot mi po dupie ścieka po tych ćwiczeniach a na dodatek dzisiaj dostałam okres pewnie jutro będzie mnie bolał brzuch ale nie poddaje się jestem zawzięta i musze te 42 dni jakoś przeżyć Odpowiedz Link
domatorka.amatorka 17 dzień-MASAKRA 16.04.08, 10:29 ten kto wymyślił ostatnie ćwiczenie musiał być psychopatą ;-( zorka jak to się stało,że między nami na początku był 1dzień różnicy a teraz już są3 ? Odpowiedz Link
zorkaa domatorka 16.04.08, 15:19 bo ja dmucham nocami a ty z rańca z tego co widzę i były dwa dni różnicy na początku jak zakładałam wątek, a potem sprawdziłam w kajeciku i okazało się że machnęłam się o jeden dzień:) w tym samym magicznym kajeciku mam zapisane swoje wymiary z początku ćwczeń. liczę na kolosalne różnice po 42 dniach:) Odpowiedz Link
aga_n20 dzień 23 16.04.08, 20:43 od dzisiaj mam 16 powtórzeń, kurcze ale te ćwiczenia dają mi w dupę, a na dodatek mam jescze okres i boli mnie brzuch ale zawzięłam się i muszę skończyć to co zaczęłam, bo szkoda teraz sobie odpuścić kiedy to właśnie od teraz mogą być widoczne efekty, co się nie robi aby wyglądać pięknie:)) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: domatorka 16.04.08, 22:28 no to ja się czuję oszukana ;-( myślałam,że powiesz że to ja się machnęłam i już chociaż dwa dni by mi ubyło. oj, niedobra Ty niedobra, a tak na Cię liczyłam... Odpowiedz Link
domatorka.amatorka 18 dzień 17.04.08, 11:16 powolutku odczuwam różnicę jeśli chodzi o wygląd mojego brzuchola, co nie zmienia faktu,że jest ciężko;-( jutro 14 powtórzeń:-(( Odpowiedz Link
domatorka.amatorka 19 dzień 18.04.08, 10:40 niech mnie ktoś dobije... a gdzie reszta, kobitki dajcie jakiś znak,że nie męczę się sama ;-) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka 20dzień, uff 19.04.08, 11:09 Patrice i Atenette dzięki za znak,że jesteście. Już się bałam,że sama jestem na tym polu walki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zorkaa dałam ciała:( 19.04.08, 12:41 nie ćwiczyłam przedwczoraj i jestem jeden dzień w plecy. ale wczoraj już się zmobilizowałam. ale nie wyobraża sobie 16 powtórzeń, a co dopiero 24... Odpowiedz Link
atenette Re: dałam ciała:( 19.04.08, 14:07 Oj Zorkaa to zeby to juz sie nie powtorzylo! Bo generalnie jak sie jeden dzien odpusci to trzeba od nowa! Odpowiedz Link
atenette Re: 20dzień, uff 19.04.08, 14:08 Jestem jestem, ciekawe czy wytrzymam do konca? :) Odpowiedz Link
patrice7 atenette 19.04.08, 17:00 Mylisz sie opuszczony dzien cwiczen tragedi nie robi :) "Rozkład został przewidziany na 42 dni, lecz nie musicie dokładnie się go trzymać. Został on napisany tylko po to, aby nadać ogólną orientację programu. Możemy ćwiczyć 6 dni w tygodniu, wtedy program przedłuży się do 7 tygodni ale efekty będą takie same. Tak samo jeśli ćwiczenia wykonujemy wg planu i nie czujemy się na siłach w jakiś dzień, nie wahajmy zrobić sobie dnia przerwy. Każde mięśnie muszą się regenerować, a nie warto katować sobie brzucha." Odpowiedz Link
atenette Re: atenette 19.04.08, 18:49 Ojej to super! A ja sie nawet z bolem glowy meczylam!!! Dzieki :) Odpowiedz Link
patrice7 Re: atenette 19.04.08, 19:12 tylko zebysmy sie nie rozleniwily i nie odpuszczaly co drugiego dnia heheh ;)))) ja do tej pory odpuscilam 2 dni -na wyjezdzie.nie pod rzad ale w sumie Odpowiedz Link
atenette Re: atenette 19.04.08, 20:13 No wlasnie sobie tak potem pomyslalam, ze cholerka lepiej bylo nie wiedziec ;) Odpowiedz Link
aga_n20 wczoraj miałam25 dzień 19.04.08, 17:44 zapomniałam sie wpisać 16 powtorzeń strasznie mnie wyczerpuje Odpowiedz Link