maniulka_25 23.04.08, 21:15 Jestem trochę samotna. Chętnie poszłabym do kina albo na piwo. Ja stawiam. Pozdrawiam. Marysia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dmgr Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 23.04.08, 21:20 Ja jestem z Gdyni. Ostatnio był wątek o mini zjeździe w Gdańsku może się uda. Odpowiedz Link
a_beatle Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 23.04.08, 21:30 No właśnie, chyba tylko trójmiejskie lipcówki się nie spotkały jeszcze;-) Może w Sopocie - po środku. Jak będę miała samochód, to mogę jedną mamę z dzidziolkiem zabrać:-) Odpowiedz Link
aurinko Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 23.04.08, 21:41 Ja też jestem z Gdańska :-) Na spotkanie się piszę, jak najbardziej :-) A co do spotkania w Sopocie, to jeśli A_Beatle zabierze mnie i moją Pszczołę to również jestem chętna :-) Odpowiedz Link
maniulka_25 Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 23.04.08, 23:00 Hey! Mieszkam w Sopocie. Może zorganizujemy spotkanie? Odpowiedz Link
dmgr Konkredyt proszę!!! 23.04.08, 23:10 Ustalmy datę (za jakieś dwa tygodnie już po długim weekendzie tak aby wszystkie laski z Trójmiasta, które dawno nie zaglądały na forum zdążyły doczytac), ustalmy miejsce i już. Spotkanie w plenerze na pewno byłoby atrakcyjne ale chyba pogoda na to jeszcze może nie pozwolic (szczególnie problemy z przewinięciem itp.). Czekam na propozycję miejsca przyjaznego dziecku no i terminu jaki Wam pasuję. Odpowiedz Link
dmgr Re: Konkrety proszę!!! miało byc 23.04.08, 23:19 patrzcie no ja nawet kredyty do wątków w forum mieszam, skrzywienie zawodowe czy jak? Odpowiedz Link
aurinko Re: Aurinko! 25.04.08, 22:14 a_beatle napisała: > Bardzo chętnie Was zabiorę:-))) Wyrwałam się a nie pomyślałam, że bez fotelika nie da rady :-/ Ostatnio pożyczyliśmy na wyjazd do Warszawy ale teraz nie mam od kogo :-( Odpowiedz Link
dziunia27 PO 17 MAJA!!!!PLISSSSSSSSSSS.... 23.04.08, 23:19 BO ja też z pomorza:)))) i wracam własnie w sobote 17 maja... a tak BARDZOOOOOO chciałabym uczestniczyć w tym spotkaniu:)))) PROSZE!!!!!! Co wy na to???? chyba umre jak sie spotkacie, a mnie niebyło by w tym czasie..... Odpowiedz Link
dmgr To może 18 maja niedziela? 23.04.08, 23:20 co Wy na to? Jeszcze miejsce zaproponujcie. Odpowiedz Link
dziunia27 takie co sie łatwo dojedzie.. 23.04.08, 23:24 bo ja np jestem z Tczewa... i przyjade pewnie samochodem to żebym sie niezgubiła gdzies w małych uliczkach:/ Odpowiedz Link
dziunia27 Re: takie co sie łatwo dojedzie.. 23.04.08, 23:33 hehee w tej kwesti ja milczę:)) bo mam tylko jedno:)) to juz jak chcecie:)) Odpowiedz Link
kurdkowa Re: takie co sie łatwo dojedzie.. 24.04.08, 08:30 Ja z Gdyni, tez chetnie przyjadę, na 18-go narazie planów nie mam . Pozdarwiam Marta Odpowiedz Link
asia-ch Re: takie co sie łatwo dojedzie.. 24.04.08, 08:44 I ja też się chętnie z Wami spotkam. :-) Odpowiedz Link
a_beatle Re: To może 18 maja niedziela? 24.04.08, 10:15 Mnie pasuje:-) A starszaki zabierajcie, czemu nie? :-) Odpowiedz Link
aurinko Re: To może 18 maja niedziela? 25.04.08, 12:01 Ja w niedzielę odpadam, bo to jedyny dzień w którym się możemy zebrać całą rodzinką razem. No i głupek ze mnie bo nie pomyślałam, jak niby mam przewieźć Małą samochodem bez fotelika :-/ Odpowiedz Link
dmgr Re: To może 18 maja niedziela? 25.04.08, 21:26 A u mnie niedziela to jedyny dzień, w którym sie możemy całą rodziną zebrac razem i właśnie dlatego mam transport bo sama to ja się z moją dwójką szalonych dzieci nie wybiorę na "obce" tereny. No chyba, że sprzedam gdzieś starszą a Młody da radę przetrwac podróż np. do Sopotu. Odpowiedz Link
aurinko Re: To może 18 maja niedziela? 25.04.08, 22:13 Ok, luz :-) Tylko pliss, napiszcie na forum jak było :-) Odpowiedz Link
dmgr Aurinko 25.04.08, 23:47 No przestań, jakoś się dogadamy tak żebyśmy wszystkie się spotkały. Odpowiedz Link
curly2 Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 25.04.08, 21:36 Ja też chciałabym się dołączyć, ale nie wiem czy w tym czasie dam radę - około 19-20 czeka nas przeprowadzka, więc będę wtedy w samym środku "burzy". Ale postaram się trzymać rękę na pulsie - jak ustalicie dokładny czas i miejsce, a ja odnajdę się (i Agatkę) jakoś w bałaganie to dotrzemy jakoś komunikacją miejską:) (pewnie w towarzystwie Natalki) Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 25.04.08, 22:28 no to ustalmy konkretny dzień. bo mi obojetne czy to niedziela czy sroda?? ja mam wolne, prowadze sma, eMa niema wiec sie niemusze streszczać:) dopasuje sie do Was:D no maja jedynie ta prośba by to było po 17-tym.. może być 18 badz i inny dzień, zależy jak wiekszości bedzie pasowało:) i MIEJSCE, MIEJSCE!!! Naprawde w Sopocie??? nieda rady bliżej??? a i lepiej jakies miejsce na dworze czy jakies centrum handlowe??? bo jak centrum no to może to we Wrzeszczu??? Manhattan czy jakos tak ono sie nazywa??? Co??? Odpowiedz Link
dmgr Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 25.04.08, 23:54 Komu bliżej temu bliżej a innym dalej. Tylko proszę jak ma byc spotkanie w środku tygodnia to gdzieś blisko kolejki SKM i myślę, że plener jeszcze odpada chyba, że z jakimś miejscem blisko, w którym można przewinąc, nakarmic itp. Mnie naprawdę do głowy nic nie przychodzi. A może są jakieś takie miejsca przystosowane co? U nas w Gdyni jest takie centrum zabaw dla dzieci "Bajkowo" ale to dla starszych dzieci choc z maluchem warunki też super bo i przewinąc można, pokoik, w którym nakarmic ewentualnie, dla rodziców kawiarnia. Tylko tam wchodzi się z dzieckiem, które się ma bawic na tych zjeżdżalniach i chińskich basenach więc z samymi Maluchami to nie bardzo. Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 26.04.08, 00:29 nie no w sumie masz racje plener to chyba odpada.. fajnieby było gdyby znaleźc takie miejsce co i kawkę sobie wypijemy no i włsnie cos przystosowane dla dzieciaków.. tylko kurcze ja niewiem(naprawde) ja niejestem z samego Gdańska i naprawde sie nieorientuje gdzie co jest:/ to "Bajkowo" to jest takie coś jak dziewczyny były we Wrocławiu??? no to niegłupie chyba co??? tylko czy tam można sobie gdzies usiaść spokojnie pogadac i napic się kawki??? czy to sama bawialnia dla dzieciaków i tylko hałas i wrzaski??? :)) Odpowiedz Link
dmgr Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 26.04.08, 16:24 No tam jest miejsce do napicia się kawy ale to raczej nie bo tam jest typowa bawialnia dla dzieci tak 3-7 lat no i płaci się za wstep od dziecka, dla małych też jest mały placyk. Od kolejki blisko ale duże schody bo to Gdynia-Stocznia ale może coś takiego jest w Sopocie albo Gdańsku. Ewentualnie możemy tu, wklejam link: Miejsce dla mam bajkowo.com.pl/Galeria_duze/IMG_1852.JPG Sala dla dzieci do 3 lat bajkowo.com.pl/Galeria_duze/IMG_1842.JPG No i strona główna bajkowo.com.pl/ Odpowiedz Link
dmgr Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 26.04.08, 16:25 Ceny podane na stronie bodajże 7 zł za godzinę w tygodniu (9 w weekend), 10 za dwie godziny i 14 za nieograniczony czas. To byłby dobry pomysł na starszaki też. Odpowiedz Link
dziunia27 dmgr 28.04.08, 01:14 Magda, mi pasuje, ale zobaczymy co powiedza inne dziewczyny:) tylko coś ucichło:/// a i jeszcze mi powiedz, ja bede jechała obwodnica do Gdyni, to łatwo tam trafie???jakby co:) Odpowiedz Link
dmgr Dziunia i Aurinko 28.04.08, 11:12 No to jest jakby pomiędzy zjazdami z obwodnicy bo przy ul. Morskiej (byś musiała przez Witomino zjechac przez Cmentarz i na Morską (za Szkołą Morską uliczka). Aurinko a Ty byś nie mogła pożyczyc fotelika od kogoś? Ja bym Ci nawet pozyczyła bo mam dwa (mniejszy i większy ale do obu ewentualnie Młody się wciśnie) ale nie mam jak Ci podrzucic. No i w końcu jak robimy? Czy przekładamy z niedzieli na np. poniedziałek 19-tego? Jakby pogoda była jak teraz to rewelka. No i kwestia miejsca, wypowiedzcie się. Odpowiedz Link
aurinko Re: Dziunia i Aurinko 28.04.08, 11:40 Ja poczekam na następne spotkanie, bo troszkę za dużo przeszkód mam tym razem. Nie mam od kogo pożyczyć fotelika, ten, który wcześniej pożyczaliśmy odpada, bo jest już używany codziennie przez inne dziecko, wcześniej był za duży na malucha i mogliśmy pożyczać. Gdynia na jazdę SKM-ką jest dla mnie za daleko (40 minut jazdy w jedną stronę) no i płatny plac zabaw to też nie dla mnie :-/ Po majowym weekendzie będę więcej pracowała (teraz pracuję 2-3 dni w tygodniu po 5 godzin, później będzie to więcej dni), prawdopodobnie będę miała wolne wtorki i środy o ile uda mi się to tak załatwić bo wtedy nie mam opieki do Małej, ale jeszcze dokładnie nie wiem co i jak. Dlatego myślę, że na mnie nie macie się co oglądać, tylko umówcie się tak, jak Wam pasuje. Odpowiedz Link
gdynianka_11 Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 28.04.08, 21:09 Trójmiejskie mamusie! Ja też z chęcią się z wami spotkam. Tylko , że ja jestem pracującą mamą, więc mogę tylko w weekend. Jeżeli będzie jakieś weekendowe spotkanko, proszę pamiętajcie i o mnie:)) Odpowiedz Link
asia-ch Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 28.04.08, 23:15 JA też bym wolała w sobotę, albo niedziele, bo w tygodniu to dzieciaki do szkoły i przedszkola prowadzę. A może spacer w Sopocie? Odpowiedz Link
aurinko Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 02.05.08, 12:34 Jeśli uda mi się załatwić wolną sobotę (od maja mam wszystkie pracujące :-/) to będę, tylko plizz nie wybierajcie jakiś drogich miejsc. Odpowiedz Link
dmgr Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 02.05.08, 18:44 Tylko proszę konkretnie. Dajcie jakieś miejsce terminy bo ja już sama nie wiem, tak będziemy się umawiac aż wspólną 18-tkę zorganizujemy. Też zależy mi na tanim miejscu no i dobrym dojeździe bo ja do samej kolejki SKM mam 40 min drogi autobusem więc do Gdańska około 1,5 godziny (jak blisko SKM). W weekend mam szansę na transport ale mąż ma większośc sobót pracujących a do Gdańska może też marudzic bo już nie mamy z czego kart kredytowych spłacac a benzyna droga. Podajcie konkrety to się dopasuje lub nie. I do spotkania wyzdrowieje mam nadzieję. Odpowiedz Link
dziunia27 ja wiedziałam że tak bedzie:(( 03.05.08, 01:40 że ze spotkania beda nici:(( bo umawiamy sie umawiamy i umuwic niemozemy:(( ja pisałam ,ze Gdanska nieznam i niewiem gdzie mozna sie spotkać.. jedynym miejscem mi znanym jest centrum handlowe we Wrzeszczu.. ale to nikomu niepasuje.. a termin jest mi egal czy to weekend czy środek tygdnia.. nawet może byc ten 18:) TYLKO GDZIE????? I KTO BEDZIE!!!!!!! MOBILIZUJMY SIĘ... Odpowiedz Link
aurinko Dziunia 03.05.08, 11:20 W razie czego, możemy się umówić w Centrum Handlowym we Wrzeszczu, mam blisko i dalej pojechać razem. Tylko niech się wyklaruje u mnie sytuacja w pracy to będę wiedziała na 100% czy 18.05 dostanę wolną sobotę. Odpowiedz Link
asia-ch Re: Dziunia 03.05.08, 15:56 To ja proponuję wybrać 18 lub 17 maj. Mi pasuje Wrzeszcz jak najbardziej, również Sopot (spacer po molo). Piszcie kto jest za. Odpowiedz Link
a_beatle Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 03.05.08, 19:52 Przede wszystkim 18-ty maja to jest niedziela!:-) Ktoś się martwił czy będzie miała wolną sobotę..... Mnie pasuje i 17-ty i 18-ty, i Gdynia, i Gdańsk i Sopot, mam samochód. Choć nie ukrywam, że jeśli pogoda będzie ładna, to wolałabym spacer:-) szkoda siedzieć w kawiarni:-) Odpowiedz Link
aurinko Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 03.05.08, 22:39 To mi się pokićkało z sobotą i niedzielą, chyba dlatego, że niedziela u mnie w ogóle odpada - jak wcześniej pisałam, to jest jedyny dzień, kiedy możemy spędzić wspólnie czas, całą rodziną. Jeśli dostanę wolną sobotę to będę mogła w sobotę 17 maja. Odpowiedz Link
asia-ch Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 03.05.08, 23:18 To co umawiamy się się 17 maja? Taka data już na 100%. Komu pasuje ok, komu nie to innym razem? Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 03.05.08, 23:19 no mi by lepiej pasowało tego 18-ego, albo wtedy może tydzien pózniej 24-ego(jesli to ma byc sobota).. ? bo ja wracam z Lublina w nocy z 16 na 17 maja i przypuszczam że bede padnięta:( po tej nocnej jeździe:( jesli jednak wiekszości przypasowałaby sobota, to moze przełózmy to na 24??? Aurinko bez problemu mogę się z Toba spotkać pod centrum i zabrać z tamtąd ewentualnie do Sopotu (zależy gdzie sie umowimy:)) jesli pogoda bedzie super to Sopot (plaża.., molo..) jest idealny:DDD Odpowiedz Link
aurinko Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 03.05.08, 23:26 To ja już nie wiem jak zrobić :-/ 18 na 100% nie będę, to mogę z góry już powiedzieć, 24 odpada dla mnie bo to będzie w trakcie długiego weekendu (Boże Ciało w czwartek 22 maja). Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 04.05.08, 00:04 a no jooo.. :/// zapomniałam:/// że to już ten weekend z Bożym ciałem... to ja się poddaje...:((( Odpowiedz Link
aurinko Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 04.05.08, 10:12 Dziunia, to znaczy, że 17 by Cię nie było? W końcu nie wiem, czy załatwiać wolne czy nie, a muszę jutro gadać z szefową :-/ Odpowiedz Link
dziunia27 aurinko 04.05.08, 11:14 niestety ale 17 niedam rady:( jeszcze ja to pół biedy, ale JUla napewno bedzie wykończona po podróży, więc kolejna podróż do Gdańska i fascynujace spotkanie umeczyły by ją jeszcze bardziej:/ przykro mi.... ale niebede wam wtedy głowy zawracać... (sorki za zamiezanie z mojej strony:() spotkajcie się beze mnie:(((( łeeeee... ja dołącze innym razem... szkoda:( Odpowiedz Link
aurinko W takim razie 04.05.08, 12:16 Skoro większości bardziej pasuje 18 maja, to nie ma sensu mieszać. Tylko umówicie się w końcu, żeby nie było tak, że wszystko skończy się na dobrych chęciach! Odpowiedz Link
asia-ch Re: W takim razie 04.05.08, 17:24 Halo, halo piszcie inne mamy który termin lepszy? Odpowiedz Link
dmgr Re: W takim razie 04.05.08, 19:51 Ja wolałabym niedzielę 18-tego bo w sobotę mój M może iśc do pracy (choc mam nadzieję, że nie bo idzie teraz 10-tego), ewentualnie bez niego mogę SKM. Sopot ok, może byc ale w miarę pogody no i gdzieś trzeba będzie przysiąśc i tak na przewinięcie i jedzonko. Ten weekend długi u mnie odpada, potem 1 czerwca też jeżeli już dalej analizuję. Odpowiedz Link
dziunia27 Re: W takim razie 04.05.08, 20:21 no to pozostaja dwa terminy.. 17.O5 i 18.O5 wybierac dziewczyny która na jaki termin przystaje:) ja 18-ego.. i jak wiekszosci bedzie pasowalo tak sie spotkamy:) Odpowiedz Link
gdynianka_11 Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 04.05.08, 20:31 18 maja mi pasuje. Chętnie się spotkam. Większość z was jest z Gdyni czy z Gdańska, gdzie się widzimy? Odpowiedz Link
asia-ch Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 05.05.08, 10:37 Dla mnie 18 tez może być. Odpowiedz Link
aurinko Re: Czy jest tu jakaś mama z Trójmiasta? 05.05.08, 10:41 Widzę, że 18 będzie przegłosowany, zatem ja odpadam. Odpowiedz Link
dziunia27 no to fakty... 06.05.08, 13:56 naliczyłam 5 osób (ze mna) na termin 18.O5 tj niedziela.zgadza sie? ktos jeszcze? i w takim razie gdzie? SOPOT? molo:DDD mi pasuje:DD piszcie czy i wam i wtedy jeszcze godzina!! cos około 14-stj?? może być??? ktos ma inne propozycje? Odpowiedz Link
curly2 Re: up.... 07.05.08, 12:57 Ja cały czas wątek śledzę. Jak się umówicie i nie okaże się że muszę akurat jeździć po jakiś sklepach z wyposażeniem wnętrz to się pojawię - 18.05, godz. 14, molo mi pasuje tak samo jak każdy inny dzień przed przeprowadzką:) Odpowiedz Link
dmgr Re: up.... 07.05.08, 14:09 Potwierdzam, jeżeli nic się nie stanie jestem w niedzielę 18-tego o 14 na molo. Odpowiedz Link
dziunia27 Re: up.... 07.05.08, 14:42 no i Bossssko:DDDD to jeszcze omowmy może dokładnie w którym miejscu bysmy się spotkały? może np przy kasach (jak sie wchodzi na molo)i np po prawej stronie:)??? niewiem długo tam niebyłam (z rok://) wiem że tam się coś budowało:// a jak my sie wogule poznamy:/???? ja mam czerwony wózek:PP Odpowiedz Link
gdynianka_11 Re: up.... 08.05.08, 19:15 Ja też przyjadę. Będę jechała z Gdyni samochodem, mogę zabrać kogoś po drodze. A czy założycielka tego wątku wybiera się na spotkanie? Mam nadzieję, że tak, to dzięki niej się zobaczymy:) Odpowiedz Link
maniulka_25 Będę na 100% 08.05.08, 21:06 Przepraszam, że się nie odzywałam. Dziewczyny !! Będę z Julką na 100%. Pozdrawiam Odpowiedz Link
a_beatle Re: Będę na 100% 09.05.08, 10:03 I my się stawimy:-) Pozostaje tylko pytanie - jak się poznamy, pewnie mam z wózkami będzie bardzo dużo.... Może wymienimy się telefonami kom. przez maile gazetowe? Albo rzeczywiście napiszmy, jakie mamy kolory wózkow... Sama nie wiem. No i ustalmy, co robimy, jeśli (tfu tfu) pogoda nie będzie spacerowa;-) Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Będę na 100% 09.05.08, 10:34 kurcze ja nawet niebiore pod uwage, że pogoda sie może popsuć:DD (tfu tfu).. ale wtedy to sie chyba zamkniemy w jakiejś restauracji czy gdzieś.. co?? no i NAPRADWE trzeba coś wymislic żeby sie rozpoznać:) możemy sie wymienic telefonami:) tzn numerami telefonów:P Odpowiedz Link