anula_82 02.06.08, 08:36 zastanawiam sie czy sam bodziak czy moze bez bodziaka ale bluzkę samą ? kurcze dzis jest bez wiatru u nas, a wczoraj tez bylo goraco ale wiało. Jak ubieracie dzis na wyjscie maluchy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobimax Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 08:39 Sam bodziak albo sama bluzka. Odpowiedz Link
asienka185 Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 08:44 moja tez chodzi w samych juz bluzeczkach bądź sukieneczkach. Odpowiedz Link
lilka.k w upał: koszulka i spodenki, bez body, bo.. 02.06.08, 08:51 i tak mają pieluche, wiec majtki na to, to juz chyba za gorąco.. Odpowiedz Link
maadga Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 08:55 Ja kupuję takie cieniutkie bodziaki z bawełny bez rękawków i na to cienką bluzę z długim bo mołoda wrażliwa na słońce i narazie ją zakrywam. Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 09:07 sam bodziak i spódniczka;)))) Odpowiedz Link
patrice7 Malwa wygrywa;) 02.06.08, 09:11 Nawet w samym bodziaku jej za goraco! Bede ja wozic w takie upaly, bezwietrzne w samym pampku,i przykryje tetra Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 09:13 albo samo body z krotkim rekawem, albo body bez rekawow i na to t- shirt Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 09:16 dla mnie body i bluzeczka to duzo za cieplo!!! Ola ma od kilku dni krotkie spodenki i cienka bluzeczke na ramiaczka Odpowiedz Link
anula_82 przygotowałam tylko spodenki i bluzkę :))) 02.06.08, 09:24 na wyjście :) ale dzis ukrop naprawde chyba będzie, u mnie zero wiatru Odpowiedz Link
effka_81 Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 09:26 U nas też sama bluzeczka i krótki spodenki, albo sam bodziak. Odpowiedz Link
aurinko Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 09:33 Albo bodziak albo bluzka z krótkim rękawem, jak jest tak ciepło to nie ubieram jednego i drugiego. Odpowiedz Link
aga_n20 Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 09:36 rano miał body na ramiączkach i koszulke ale już mu zdjęłam body bo za ciepło, tak więc ma koszulke i spodenk tylko Odpowiedz Link
zorkaa Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 10:21 koszulka i krótkie spodenki Odpowiedz Link
atenette Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 10:26 Na zewnatrz sukieneczka lub koszulka (wczoraj na ramiaczkach) i spodenki, w domu biega w samych spodenkach bez gory a i tak jest cala spocona. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 11:02 Tylko body albo sukienka albo bluzeczka ze spódniczką. A dziś jak patrze na termometr - to chyba body na ramiączka założę. Odpowiedz Link
borowka78 Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 11:10 koszulka+spodenki krotkie(skarpety sobie sciaga;) Odpowiedz Link
asuzi Re: no i boso... 02.06.08, 12:03 u nas straszny wiatr, bo dom od pola, ale zakrywam jeszcze jej ciałko więc bluzeczka z długim i spodenki Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 12:40 wczoraj sam bodziak i pielucha do tego na kocu w ogródku plus miska z wodą - ale była radocha;) Potem sama sukienka i pielucha (plus majteczki, żeby nie zgubiła pieluchy) Dziś ma cienkie spodnie, ale tylko dlatego, że jakaś alergia się pokazała na skórze nóg, i się zaczęła drapać do krwi, więc musi mieć jakiś ogranicznik w postaci spodni. Odpowiedz Link
azi81 Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 13:25 dzis 25 stopni u nas no i mloda tylko w bodziaku jezdzi albo sukienusi Odpowiedz Link
anula_82 teraz to siedzimy w domu... 02.06.08, 13:52 bo w takie południe upalne to nie wychodze. bylismy przed 11.00 i tez goraco było, wiec bluzka biała, spodenki jasne no i obowiazkowo gołe stópki :))) a tak nie mogłam sie doczekac takich spacerów z gołymi nózkami no i mamy....... ze nie idzie spacerowac ;)) Odpowiedz Link
lilka.k My tez 02.06.08, 13:57 Dopiero popoludniu pojdziemy na dzialke, na hustawki..w południe nie wychodze, bo się męczę pchając ten wielki wóz :) Odpowiedz Link
kamsi Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 16:00 Kostek był dziś na spacerze w rampersie, oczywiście takim z krótkim rękawkiem i krótkimi nogawkami - swoją drogą wyglądał bosko:)) Jak się zdrzemnął w cieniu, to nakryłam mu nóżki pieluchą flanelową, świetnie mu się tak spało ponad godzinę, a w zasadzie prawie półtorej:) Odpowiedz Link
agasar79 Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 16:07 Natalia wczoraj miała samą bluzeczkę i krótkie spodenki, dzisiaj podobnie tyle że na koszulke miała krótkie ogrodniczki :) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 19:35 sam bodziak albo rampers albo bluzeczka i spodenki Odpowiedz Link
kamila_m_g Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 19:36 W sobotę po niedawnej trzydniówce jakoś było głupio mi ją bardzo cienko ubrać, więc miała długie jeansy, ale już wczoraj cienka sukienko-tunika na ramiączka i do tego krótkie jeansiki, no i dziś tylko sukienka na ramiączka, choć babcia pewnie ubarałaby jej najchętniej body pod spód, bo taki wiaterek był... Odpowiedz Link
patrice7 Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 21:45 Dzis malwina byla w samym body i byla cala mokra ,wiec potem sciagnelam i to . Jak bylismy u tesciowej na ogrodky a mala lezala w bujaku ,wogole sciagnelam pieluche tylko pod tylek dalam ceratke . Odpowiedz Link
ooluchna Re: Upał ---> sam bodziak czy bluzka na to ? 02.06.08, 21:58 Oliwencja też w samym bodziaku (takim na ramiączka) i obowiązkowo gołe stopy:) i tak była mokra,taki upał że hej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link