asiak_83 22.06.08, 15:26 100procentowy! Wiecie jakie są jej ulubione zabawki??? PIŁKA I BUTELKA LUB PUSZKA PO PIWIE!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiak_83 Re: Moja OLA to FACET!!! 22.06.08, 15:29 kurcze, za szybko nacisnęłam ENTER... Ale tak na serio - w sklepie nie można przejść obok piłek, bo zaraz jest krzyk - "bach, bach" i gdyby potrafiła łazić to już bym jej nie dogoniła... Jeszcze samochody ją pasjonują - takie prawdziwe. Może przesiedzieć w nim nawet pół godziny (a jak na nią to na serio baaaaaaardzo długo:)) A taką miałam nadzieję, że wyrośnie z niej śliczna, prawdziwa kobieta a tu - facet mi rośnie!!!!!!!! RATUNKUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! :P Odpowiedz Link
atenette Re: Moja OLA to FACET!!! 22.06.08, 16:37 U nas dokladnie tak samo!!! Pilka, butelka i puszki :). W domu mamy cala kolekcje roznej wielkosci pilek i jest to jej ulubiona zabawka (ku radosci mojego meza, dla ktorego pilka nozna to cale zycie ;)), a jak zobaczy jak ktos gra w pilke to od razu chce mu zabrac i jest placz jak nie moze. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Moja OLA to FACET!!! 22.06.08, 16:49 moja Ola kocha resoraki :) jezdzi po pokoju i mowi brum,brum... oraz puszki po piwie :)) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Moja OLA to FACET!!! 22.06.08, 19:05 Tunia ma już 4 piłki i najchętniej gania tatusia od jednej do drugiej. M. mówi, że ze starszakiem mniej grywał :) A do puszki od piwa piszczy tak jakbym ją tym piwem zamiast cycem poiła od urodzenia. Dobrze, że moja teściowa tego nie widziała ;P Odpowiedz Link
babajagaa Re: Moja OLA to FACET!!! 22.06.08, 21:41 Hehe dobre.moja chrzesnica jak widzi resoraka to tez piszczy i zabiera mojemu,ale to taki maly lobuz, grzeczna tylko jak rodzicow nie ma Odpowiedz Link