uczula 09.12.08, 13:18 misiek dorwal srubokret i do szafki mi sie dobiera!!srubki chce odkrecac! jak tylko uda mi sie zdjecia na komp sciagnac to wstawie... no ja skonam - maly majsterkowicz... noo... a teraz sprobuj mu go odebrac... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domatorka.amatorka Re: ja skonam! 09.12.08, 17:04 u nas mąż już 3 razy zmieniał miejsce na narzędzia a Młodszy ma po prostu ma 17 zmysł i wcześniej czy później ale zawsze je znajdzie:) ja tam się cieszę w końcu będę mieć w domu majsterkowicza zamiast sama z kombinerkami biegać;) Odpowiedz Link
sylpal13 Re: ja skonam! 09.12.08, 17:05 mój wczoraj rozkręcał temperówkę!!!!!! wymienił na kredki, uff! Odpowiedz Link
uczula Re: ja skonam! 19.12.08, 14:33 no... szok :) pomijajac fakt ,z e misiek gdzies zasial pilota do tv...i paste do zebow... na majsterkowicza tez sie ciesze :) w przyszlym roku mur beton zabawka - zestaw malego majsterkowiczal, noo trzeba rozwijac w dziecku te pasje :) Odpowiedz Link
dagi.ww Re: ja skonam! 19.12.08, 20:04 Hihi, u mnie jest to samo, tylko że moja to dziewczynka - pasjonuje ją wszystko, co można rozkładać, wkręcać, skręcać, otwierać, dociskać... Ech, będę miała dwóch chłopców w domu... Odpowiedz Link