zabka11 Re: Jan:) 08.01.09, 08:07 Z tych trzech zdecydowanie Jan:) Wesoło będzie, jak kiedyś, jak "Stefan" zapyta skąd sie wzięło jego imię, to mu opowiesz, że ciotki na forum głosowały i Jan/Tymek/Kajetan wygrał:) Pewnie nieźle się zdziwi! Odpowiedz Link
gismol77 Stefan lub Kajetan 08.01.09, 08:53 Janów bardzo dużo dookola a i Tymonów też jakoś dużo ostatnio (znam 5 którzy nie mają 2 lat) Odpowiedz Link
agatka_1979 Tymon :-) 08.01.09, 08:55 jak u nas na połówkowym okaże się że chłopczyk to możliwe że właśnie też będzie Tymek :-) ale decyzja nalezy do Was :-) może jak zobaczycie Stefka to będzie na buzi miał imię wymalowane ;-))) Odpowiedz Link
1alfa1 Re: Jan, Tymon, Kajetan no i Stefan:) głosujzie:) 08.01.09, 11:24 1. Jan 2. Tymon 3. Kajetan Stefan zdecydowanie nie. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Jan, Tymon, Kajetan no i Stefan:) głosujzie:) 08.01.09, 11:52 Chanastel z nadmiaru informacji chyba poszla rodzic :D Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Stefan 08.01.09, 13:33 Ewentualnie Tymon. Najważniejsze, żeby Wam się imię podobało :) Odpowiedz Link
leluchow1 Re: Jan 08.01.09, 13:38 Jasiu, Jasiek byle nie Janek. My też będziemy mieć Jasia :-) Odpowiedz Link
chanastel Jestem jestem 08.01.09, 15:47 Trzymam nogo zwarte do jutrzejszej wizyty no i blanze obiezałam że poxzekam;) xzytam i xzytam ale mąż ma przewagę bo to on ma prawo ostatexznego wyboru bo ja Tosi wybierałam. Poxzyta jak z prazy wrózi ale xzuję że Tymon będzie to od poxzątku jego faworyt Odpowiedz Link
burdziaa Re: Jestem jestem 08.01.09, 16:01 Hania a Ty wdrapujesz sie schodach na gore spac? Moze lepiej zostań juz na dole :) Tymon super brzmi z nazwiskiem, a ja mam ucho muzyka wiem co mówie :D Odpowiedz Link
ankas4 Popularny to jest Tymoteusz a nie Tymon:) 08.01.09, 16:20 Popularny to jest Tymoteusz a nie Tymon, a sa to dwa rozne imiona, ja nie spotkalam jeszcze ani jednego Tymona... tylko wlasnie samych Tymoteuszy. a zdrobniale to oczywiscie tak samo Tymek , Tymus:) sciskam :) Odpowiedz Link
gismol77 Re: Popularny to jest Tymoteusz a nie Tymon:) 08.01.09, 17:42 no ja wlaśnie o TYMONACH pisalam, nie Tymoteuszach. tymoteusza znam jednego jest dobrze po 30. Odpowiedz Link
ankas4 Re: Popularny to jest Tymoteusz a nie Tymon:) 08.01.09, 18:49 OOO to widzisz odwrotnie niz u nas:):):) , mi sie Tymoteusz tez w sumie podoba ale wlasnie ze wzgledu ,ze tak duzo chlopco spotkalam jako Tymoteuszy dalismy Tymon:):) sciskam ps. Was w gorach to chyba tez zupelnie zasypalo jak nas w tej lodowni?:))) solidaryzuje sie ! :) Odpowiedz Link
m_k8 Re: Jan, Tymon, Kajetan no i Stefan:) głosujzie:) 08.01.09, 16:41 Głosuję na Tymka ale tak naprawdę wybór należy do Was ;-) Odpowiedz Link
smolineczka Re: Jan, Tymon, Kajetan no i Stefan:) głosujzie:) 09.01.09, 19:36 oddaję swój głos :) Tymon - bardzo ładne imię Jan - też ładne Kajetan - według mnie nie jest zbyt ładne Odpowiedz Link
anutka25 Tymon albo Kajetan 09.01.09, 20:26 Mnie sie właśnie te dwa najbardziej podobają. Stefan już na samym początku odpada (jak dla mnie), a Janek jakoś za mną nie przemawia Odpowiedz Link
burdziaa hania napisz,ze głosowanie zakończone :) he ;) 09.01.09, 21:44 a moze jednak bedzie Stefan zamiast Tymona:)? Odpowiedz Link
lilka.k Re: hania napisz,ze głosowanie zakończone :) he ; 09.01.09, 21:46 No wlasnie, chyba juz nie zmienimy..mnie się tam Stefan podoba, Kajtek to takie trochę dziwne imię ...;) Odpowiedz Link
kamamama2 Re: nie mogę skońxzyź 10.01.09, 22:07 Wszystkie propozycje ładne :) Rupert ma na drugie Kajetan nienawidzi tego imienia, więc go nie używamy Odpowiedz Link