f3f
09.02.09, 16:10
Dziewczyny czy my naprawdę chcemy się spotkać bo cos widze, że zapał osłabł a kolejne ośrodki odpadają - właśnie dzwoniłam do Zacisze-Bis i dowiedziałam się, że pokoje-hotelowe są już zarezerwowane (dla grupy dzieci + 3 opiekunów - więc to raczej nie nasza rezerwacja)
i zostają tylko sale kolonijne 5-6-7 osobowe z łazienkami na korytarzu (nie wiem jak reszta ale mi takie warunki nie odpowiadają).
Dzwoniłam też do www.rochna.pl/index_p.php - ośrodek jeszcze wolny.
Ceny kształtują się następująco:
- są dwa domki 2 pokojowe (4 osobowe) po 200 zł domek - co przy 4 osobach dorosłych w domku daje 50 zł od osoby, domki z łazienkami zadbane,
- 12 pokoji 2 osobowych w pawilonach po 65 zł od osoby (z łazienkami),
- pokoje hotelowe 2 osobowe po 80 zł od osoby (z łazienkami).
wszystkie ceny zawierają SNIADANIE, PARKING a lipcowe maluchy
GRATIS.
Zastanówmy się poważnie (i szybko) nad tym ośrodkiem - osoby, które bardziej musza się liczyć z pieniążkami mogłyby wziaźć pokoje w domkach kempingowych(zmieszczą się tam 4 rodziny 2+1, lub 8 rodzin 1+1), a reszta odpowednio w pawilonie i hotelu (od razu piszę, że ja mogę spać w hotelu - jeśli pawilon będzie bardziej obłożony).
Weźcie pod uwagę, że w innych ośrodkach do ceny noclegu nalezy doliczyć miejsce parkingowe (np zacisze - 5 zł doba) no i czsem pobierają też opłatę od malucha (np 50 %) ceny. No i pamiętajcie, że w cenie jest śniadanie.
Myślcie dziewczyny bo czas ucieka!