apolka73 Re: Apolka 28.02.09, 16:04 Jezdziam 20 min i baba mi weszla pod kola :) To znaczy najechalam (prawie) na piesza na pasach. Tragedia (moja). Luk od razu, gorka za pierwszym razem (ryk silnika). Egzaminator niby sympatyczny, ale caly czas mialam wrazenie ze jest niezadowolony, mowil na przyklad "prosze pamietac, ze nie jest Pani sama na drodze" i co ja mam myslec? Zwracal mi uwage pare razy i sie zdenerwowalam jeszcze bardziej, bo nie bylam pewna o co mu chodzi. Parkowanie swietnie, ale juz przy znaku stopu owszem sie zatrzymalam, ale nie wlaczylam kierunkowskazu ze skrecam. Teraz kolejne 250 zl na jazdy i 115 zl za egzamin, bo musze miec ten papierek po 3. niezdanym razie. Siedze i placze, ze nerwy za kazdym razem mnie zjedza tak jak dzis. I jak tu zdac. Mowie sobie tejkitizy i co? doopa. A przy mnie 3 dziewczyny zdaly. Jak ja im zazdroszcze. A NM mowi, ze moze powinna dac sobie spokoj na jakis czas. juz sama nie wiem Odpowiedz Link
patrice7 Re: Apolka 28.02.09, 16:07 Apolka Ty jestes jakis pirat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najpierw bnie zatrzymujesz sie na stopie,teraz chcesz pieszego przejechac:D A serio moim skromnym zdaniem jak tera zodpuscisz"na jakis czas" to zrobisz najwieksza głupte.Takich rzeczy sie nie przerywa. Odpowiedz Link
apolka73 Re: Apolka 28.02.09, 16:12 Niby wiem, ze trzeba za ciosem... Jezdzilam teraz 6 godz. przed egzaminem, przez dni za kazdym razem z kims innym i od trzech instruktorow uslyszalam ze technike mam dobra. A potem te technike zjadaja mi nerwy. Moze trawke powinnam zapalic??? :) bede zdawac az skoncza sie osoby od ktorych moge pozyczac kaske. Tata skonczyl sie jakies 2 mies temu :( A w piatek zdaje NM. Mam nadzieje ze zda,on mnie bedzie uczyl :)))) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Apolka 28.02.09, 16:18 Kochana skad ja to znam.Tez tak mialam wykupywalam godziny ,a instruktorzy pytali "po co" dobrze Pani sobie radzi. A na egzaminie stres,stres,stres. pomysl moze nad czyms rozluzniajacym przed moze persen lub lagodne srodki uspokajajace? Pogadaj z lekarzem. Nie poddawaj sie! Odpowiedz Link
joaska_29 Re: Apolka 28.02.09, 16:28 Kochana, weź się w garść idź za ciosem ino już! Musisz uwierzyć w swoje umiejętności i trochę wyluzować! Trzymam kciuki za następny raz :-) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Apolka 28.02.09, 19:38 No przykro mi :-/ Tylko proszę cię nie rezygnuj !!! Zobacz ja zrezygnowałam 2 lata temu i co ? Musiałam wszystko od nowa zaczynać!!! Ja jestem na takim samym etapie jak ty jak nie zdam to zaświadczenie o doszkoleniu i kolejna kasa na egzamin. Jak chcesz mogę ci załatwić zaświadczenie o doszkoleniu za 5 dych ;-)? Bo bez tego nie zapiszesz sie na kolejny egzamin a godziny lepiej wyjeździć przed egzaminem. Kurde jak tu uporać się z tym stresem kurde :-/ PS: Mi wogóle przeszkadza jak egzaminator za dużo gada bo właśnie zastanawiam się wtedy o co mu chodzi. Najlepiej dla mnie żeby tylko wydawał polecenia. Ja myślę, że ty jesteś blisko zdania chodźby dlatego, że wyjeżdżasz z placu Odpowiedz Link
apolka73 Re: Apolka 28.02.09, 21:36 To mi dalo do myslenia - to zaswiadczenie wczesniej za kase. Powaznie masz taka mozliwosc? Bo jesli w mojej szkole za darmo mi takiego nie dadza (spytam) to bym poprosilam Ciebie. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Apolka 01.03.09, 08:57 No pogadaj z tym swoim instruktorem może ci pójdzie na rękę. Ja kiedyś brałam dla siebie i brata właśnie ze szkoły jazdy do której wcześniej chodziłam. A te 2 stówki wolałam wydać na jazdy przed egzaminem. Bo myślę, że miesiąc czekaia jest min. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Apolka 01.03.09, 09:00 W poniedziałek zadzwonię i się zapytam to się upewnie albo pogadaj z tym instruktorem, żeby teraz ci dali a godz. wyjeździsz później. Najważniejsze żeby się zapisać na egzamin Odpowiedz Link