narttu 23.04.09, 06:55 a dla mnie woda z sokiem. Wczoraj bylo totalne lenistwo bo promotor odwolal spotkanie. Dzis praca z domu do 12 a potem do biura z Ida a tam ja przejmie tata ktory z nia wroci do domu. Ale logistyka.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smolineczka Re: kawa herbata 23.04.09, 07:25 dzięki za kawę, już piję :) i zastanawiam się nad tym, jak i kiedy u nas się zacznie przedszkole - moja praca - przedszkole - powrót jednak nie ma jak urlop wychowawczy :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawa herbata 23.04.09, 07:28 Witam...i o pogodę pytam??? Leje deszcz we Wrocku, a ja akurat MUSZę dziś wyjść i to z chłopakami! W deszczu a pójdę, bo muszę! Popijam kawkę, zajadam ciasto czekoladowe i szukam natchnienia na obiad. Mielone z łopatki rozmroziłam i ...co dalej?? Pozdrawiam i życze miłego dnia:) Odpowiedz Link
kalinka-pl Re: kawa herbata 23.04.09, 07:33 Oliwia dokazuje od rana, starszak jeszcz śpi, ospa nas nie opuszcza, dobrze, że słoneczko wychodzi. Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link
a090707 Re: kawa herbata 23.04.09, 07:38 Ja tez juz z kubkiem kawy w rece. My dzis zamiast na szczepienie jedziemy wybierac kafelki do lazienki i kuchni :) Ciezko bedzie bo w hurtowniach taaaaki wybor. Odpowiedz Link
patrice7 Re: kawa herbata 23.04.09, 09:25 We Wrocławiu leje:( Nie lubię strasznie takiej pogody. Bleee Malwina pięknie dziś spała. Wiec jestem nawet wypoczeta:) witam sie z herbatką. Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: kawa herbata 23.04.09, 08:19 a ja na nogach od...4! Byłam już na giełdzie kwiatowej - kupiłam irgę do posadzenia na grobie taty, torf, korę i piękny bukiet frezji :) Potem byłam w Tesco na zakupach, potem oddać krew do badania, potem na targu po owoce, no i teraz spokojnie jem w końcu śniadanie :) A jutro do Wro! Hurra! Odpowiedz Link
dorka3078 Re: kawa herbata 23.04.09, 08:54 w biegu zaglądam ,już po kawie i herbacie , Zuzia dzisiaj drugi dzień do żłobka ,wczoraj było super jak na pierwszy raz ,a ja do roboty Odpowiedz Link
zabka11 Re: dorka:) 23.04.09, 09:28 No to miłej pracy,a Zuzi wielu nowych znajomości życzymy:) Odpowiedz Link
narttu Re: kawa herbata 23.04.09, 14:23 ulka skad ty bierzesz ten power? Redbull na sniadanie czy co? Odpowiedz Link
zabka11 Re: narttu:)... 23.04.09, 14:29 ...jutro ci powiem, ma być u mnie o 11tej, to wybadam, czy jakaś "nahajowana" czy cuś??;) Odpowiedz Link
dagi.ww Re: kawa herbata 23.04.09, 16:45 Późno, bo późno, ale herbatkę zieloną poproszę, bom umęczona... Ale dzionek super; kupiłam suknię na poprawiny - boską, dokładnie taką, jak chciałam i kreację dla Wikusi ;)) Więc humorek dopisuje i oby tak do końca dnia! Odpowiedz Link