narttu 06.07.09, 07:57 wracamy do domu popoludniu bo jeszcze farba sie suszy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka3078 Re: herbatka i babci 06.07.09, 09:00 oj co tak dzisiaj mało osób pije kawę i haerbatę ,Zuzia właśnie moją zbożową zabrała i nie zamierza oddać ,jem sobie płatki muszę w ten upał pojechać do urzędu skarbowego bo do mnie dzwonili Odpowiedz Link
zabka11 Re: herbatka i babci 06.07.09, 09:13 Dzień dobry:) Ja tez juz w pracy, ale skwar się szykuje. biszkopt zaraz szybko upieke i idziemy na spacer. Potem dodam masę, owoce, galaretkę...i zapraszam na popołudniową kawkę:) ...kto chętny???? Pozdrawiam:) PS: lilka czy to od dziś chłopaki idą do przedszkola? jeżeli tak, to życzę, aby ten dzień był dla nich wspaniały, tak, żeby jutro tez chętnie poszli:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
a.zaborowska1 meliska 06.07.09, 11:52 tak awaryjnie :-) kawę muszę ograniczaś, herbatki zbytnio mi się nie chce to walne sobie coś na rozluźnienie :-) U nas od rana porządki: drugie pranie się kręci, Fifi musiała wylądować w wanie po wczorajszych rybach :-) i zabawa w odpieluchowanie ciąg dalszy. W między czasie firmowe sprawy i krupniczek pyszny się gotuje. Miłego dnia kobitki ;-) Odpowiedz Link