Dodaj do ulubionych

Radosne chwile

19.03.11, 21:57
Droga Rodzinko chciałam podzielić się z Wami swoim szczęściem. Malwa, którą większość mogła poznać na naszych spotkaniach kocha śpiewać i poświęca temu cały swój czas poza pracą. W tym roku brała udział w Albertianie, gdzie wygrała w V-tym regionie w skład którego wchodziły trzy województwa (wielkopolskie, lubuskie i dolnośląskie). Finał odbywał się w Teatrze Lalek we wrocławiu a Wielki finał laureatów Albertiana 2011 w Teatrze im. Juliusza Słowakiego w Krakowie. Malwa była świetna. Jestem z niej bardzo, bardzo dumna.
Obserwuj wątek
    • mama2skarbow Re: Radosne chwile 26.03.11, 19:51
      Witaj Aniusmile
      Bardzo, bardzo się cieszę, wiem jakie to dla Ciebie jest ważne. Taka "nagroda" za trud i morze łez, które na pewno wylałaś. To bardzo krzepiące że nasze dzieci tak wspaniale sobie radzą.
      Dla mnie takie chwile mocnych wzruszeń, gdy na zmianę płakałam i się śmiałam miały miejsce na grudniowych jasełkach. Mój Michaś brał udział w przedstawieniu i wytrzymał CAŁE PÓŁ GODZINY! Jest to niesamowity sukces i radość z postępów które uczynił w hamowaniu swoich emocji! Poza tym nauczył się literki "A" chociaż teraz w "0" nie uczą liter! To pozwala mieć nadzieję że przyszłość naszych dzieci jest skazana na sukceswink I jeszcze jedno: po prawie trzech latach nauki "nocnikowania" Kubuś nauczył się wołać dwa magiczne słowa "siusiu" i "pupę-czyli kupę"wink))))
      Pozdrawiam wszystkich! Agnieszka
      • mama2skarbow I znowu się będę chwalić:-) 26.09.11, 13:26
        Witajcie Rodzinkosmile
        Znowu muszę się pochwalić kolejnym sukcesemsmile Moje Dzieci opanowały jazdę na rowerze bez bocznych kółek!!!! Co prawda obaj jeżdżą na 14" rowerku bo każdy większy budzi strach (na razie) ale nie zmienia to faktu że jeżdżą! Tak się strasznie cieszę, teraz już wiem że nie ma rzeczy niemożliwychsmile
        Piszcie jak tam u Was. Pozdrawiamy! Agnieszka & Bicykliścismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka