10.02.07, 17:11
dziewczyny, a co robicie " z paznokciami"? wiem,ze najbardziel popularny jest
tzw."frencz", tylko ze ja zazwyczaj mam tak pomalowane paznokcie i jakos malo
odswietne mi sie to, w moim przypadku, wydaje. Wiec z ciekawosci- co Wy
robicie z dlonmi?
pozdrawiam

ps wlasnie podpisalismy umowe z zespolem!!! hip hip hurrra....:))) kolejny
problem rozwiazany
Obserwuj wątek
    • medea11 Re: paznokcie 11.02.07, 17:57
      Masz frencz na swoich paznokciach czy na tipsach?
      • filar_zf Re: paznokcie 13.02.07, 11:56
        ja np. mam żel na swoich własnych paznokciach, ponieważ sa trasznie kruche, na
        codzień noszę french i też zastanawaim się co zrobić. Prawdę mówiąc nie
        chciałabym przesadzić. Może nie biała końcówka, ale np. jakaś połyskująca,
        skromnie i elegancko.
    • inkageo Re: paznokcie 13.02.07, 17:32
      Ja mam własne paznokcie o ładnym kształcie, więc na pewno nie będę robić
      tipsów. Myślę o złotym lakierze, ale dosyć delikatnym. Błyskotki, diamenciki i
      ozdóbki mi się nie podobają, więc nie mam zbyt dużego wyboru..;) French jest
      ok, ale trochę zbyt codzienny i tak bardzo popularny.. Złoty może być za to
      pretensjonalny.. Nie miała baba problemu....;););)
      Aaaa...zapomniałam napisać, że french z białymi paskami jest dosyć
      ryzykowny..przyjaciółce odprysnął spory kawałek białego, fotograf z upodobaniem
      uwieczniał dłonie i nawet na pierwszej stronie albumu wkleił fotkę z tym
      nieestetycznym ubytkiem.. Próbowałyśmy odkleić to zdjęcie, ale trzyma się i nic
      go nie ruszy.. Ci faceci.. Kobieta by takiego zdjęcia nie wkleiła do albumu..
      • filar_zf Re: paznokcie 15.02.07, 15:55
        Inka,
        Twoja koleżanka miała pecha, albo złą kosmetyczkę, bo ja w swoich paznokciach z
        białymi paskami :) robię praktycznie wszystko (naczynia myję w rękawiczkach) i
        jeszcze nie miałam żadnego problemu i żadnych odprysków.
        Może ja też zdecyduję się na jednolity kolor, to zależeć będzie np. od bukietu
        bo sukienke mam białą.
        Serdecznie pozdrawiam
        • diamentowy_kolczyk Re: paznokcie 15.02.07, 18:11
          ja mam na moich paznokciach polozony zel dlatego,ze mimo ladnego ksztaltu, sa
          bardzo lamliwe-zawsze takie byly. i teraz na codzien mam ladne krotkie paznokcie
          z "frenczem"wlasnie. do slubu nie chce miec takich dloni i chyba jednolity,
          ladny odcien zlotego lakieru bedzie sie ladnie prezentowac. ostatnio bylam na
          etapie ogladania cudzych zdjec i filmow z ceremonii ( wybieralismy fotografa) i
          kazda panna miala tipsy z olbrzymia biala koncowka i "brylancikiem na ktoryms
          tam z paznokci. wiec nawet moj powiedzmy subtelny manikir:)) wpisuje sie w ten
          nieszczesny styl slubny eh.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka